Orange Moldova
soluţii digitale pentru agricultori

Orange, operatorul #1 în Moldova vine cu soluţii digitale pentru dezvoltarea sectorului agricol. 

Împreună cu partenerii săi, compania va prezenta mai multe servicii inovative pentru eficientizarea proceselor agricole, la Expoziţia Internaţională „Moldagroteh”. Evenimentul se va desfăşura în perioada 19 - 22 octombrie 2016, la Moldexpo, în pavilionul central. 

Pentru agricultorii care îşi doresc să îşi desfăşoare munca mai inteligent şi mai eficient vor fi prezentate:

  1. soluţii GPS pentru controlul combustibilului şi de monitorizarea vehiculelor, care le va permite clienţilor optimizarea cheltuielilor, economisirea carburanţilor, prevenirea  eventualelor fraude;
  2. soluţii digitale pentru colectarea, stocarea şi analiza condiţiilor meteo, care permit oferirea unor predicţii şi întreprinderea paşilor necesari pentru protecţia culturilor agricole (secetă, boli etc.);
  3. soluţii GPS de control al vehiculelor de la distanţă, performanţa cărora permit tractoarelor să desfăşoare pe terenul agricol diverse lucrări, fără a fi conduse de şoferi.

Soluţiile digitale funcţionează în baza internetului de mare viteză de la Orange, până la 300 Mbps. Acum ele pot fi utilizate de agricultorii din toată Republica Moldova, reţeaua Orange 4G având o acoperire de cca 95% din populaţie şi 86% din teritoriu.

 

În cadrul expoziţiei, la un stand special amenajat de Orange, vizitatorii vor avea posibilitatea să testeze performanţa serviciilor, dar şi să se convingă de importanţa acestora pentru eficientizarea afacerilor agricole.

Persoanele interesate pot afla mai multe informaţii utile despre e-agricultura şi rolul Orange în digitalizarea acestui domeniu, participând la un seminar dedicat cu genericul „Orange inspiră digitalizarea proceselor în agricultură”. Acesta va avea loc în 20 octombrie, la ora 13:30, în pavilionul central al Moldexpo. Intrarea este liberă.

Expoziţia Internaţională  Moldagrotech se află la cea de-a 31 ediţie şi se desfăşoară la centrul expoziţional Moldexpo, strada Ghioceilor 1.

Vă aşteptăm!

Versiunea Desktop