Orange Music White Night – mai aproape de inovaţii şi muzică de calitate

Show de excepţie. Muzică de calitate. Gadgeturi performante. Experienţe fascinante în realitatea virtuală. Toate s-au regăsit la cel mai tare eveniment al muzicii trance - Orange Music White Night. Tradiţional, şi la cea de a 8-a ediţie a evenimentului,  mii de tineri au savurat la maxim ritmurile muzicii electronice.  Surpriza serii - DJ-ul moldovean Andrew Rayel - a surprins publicul cu o prestaţie explozivă.

Eugen TANAS, Manager Dispozitive Mobile, Orange Moldova: „Orange este lider nu doar la capitolul inovaţii, internet de calitate, dar şi posibilităţi de distracţie oferite clienţilor săi. Orange Music White Night este un răspuns  la aşteptările tinerei generaţii, care îşi doreşte deopotrivă să se bucure de muzica de calitate, să cunoască  inovaţii şi să trăiască experienţe digitale incomparabile”.

HTC 10 – performanţă de neegalat

La eveniment, iubitorii de gadgeturi au avut posibilitatea să trăiască în realitatea virtuală şi să cunoască cele mai inovative telefoane din familia HTC. Vârful de gamă este HTC 10 – un smartphone sculptat până la perfecţiune. Telefonul îmbină o cameră foto de cel mai înalt nivel cu un sunet standard superior, un design nou și îndrăzneţ cu carcasă metalică unitară şi cu o performanţă de neegalat.

Mihai NODEA, Manager Regional HTC: „La HTC 10, echipele noastre de design au lucrat neîncetat pentru a crea un telefon cu un buton de pornire atrăgător, cu difuzoare ce-i conferă un aspect mai atractiv şi o calitate mai bună a sunetului. Modelul nostru HTC 10 e dotat cu tehnologii avansate care permite separarea tonurilor înalte de cele joase precum şi cu amplificatoare separate de ambele difuzoare. Pentru HTC, Orange White Night a devenit un parteneriat de tradiţie, ocazie  oportună de a aduce împreună muzica şi tehnologiile.”.

În cadrul unei tombole organizate la eveniment, celui mai norocos participant i-a fost oferit un smartphone HTC 10.

Irina BARBĂSCUMPĂ, câștigătoare: „Când a fost selectat numele meu, am avut impresia că visez. A fost totul atât de neaşteptat. Sunt foarte fericită şi recunoscătoare pentru acest cadou. Azi dimineaţă am sesizat că am ceva probleme cu telefonul meu şi chiar mă gândeam să îmi iau unul nou”.

Ce spun tinerii despre Orange Music White Night

Alături de Andrew Rayel, în cadrul serii au mai mixat DJ şi artişti de talie mondială precum Max Vangeli, Emma Hewitt, Christina Novelli. Tinerii au dansat până după miezul nopții pe ritmurile muzicii electronice, iar atmosfera a fost una de-a dreptul incendiară.

Am aşteptat foarte mult să fie organizată o nouă ediţie White Night. Am venit împreună cu prietenii şi colegii mei, iar distracţia e pe cinste”.

Atmosfera este foarte frumoasă, iar totul este interesant. Mulţumim organizatorilor foarte mult şi ne dorim ca an de an să fie aşa”.  

A fost cea de a 8-a ediţie a Orange Music White Night. Prin DJ-ii  care anterior au adus nopţile albe la Chişinău au fost Leon Bolier, Above& Beyond, David Guetta şi alţii.