Fiind client Orange, oferi ajutor social populaţiei

Fiind client Orange, printr-un simplu apel, SMS sau navigând pe net, oferi ajutor social şi contribui la incluziunea culturală a societăţii. Timp de 7 ani, alături de Fundaţia Orange, ai investit peste 18 milioane de lei pentru a facilita viaţa de zi cu zi, accesul la educaţie şi a contribui la integrarea culturală a persoanelor din familii dezavantajate.

Un trai decent pentru 1500 de femei

Cu suportul Fundaţiei Orange, ai contribuit la reabilitarea socio-economică a peste 1500 de femei din 16 raioane, victime ale violenţei în familie şi ale traficului de fiinţe umane. În cadrul proiectului „Femeile acţionează şi câştigă” ai oferit granturi non-cash şi ai organizat seminare de instruire, pentru ca femeile să poată, în mod independent, să le asigure copiilor lor un trai decent.

Bunuri de primă necesitate pentru 2000 de copii

Alături de Fundaţia Orange ai oferit bunuri de primă necesitate pentru familiile numeroase din Moldova, în care cresc şi sunt educaţi peste 2000 de copii. Astfel, în cadrul proiectului „Şi tu poţi fi Moş Crăciun”, ai ajuns în 250 de familii din 30 de raioane ale ţării, pentru a le oferi produse electrocasnice, articole de mobilier și alte bunuri de uz casnic.

Îmbunătăţirea condiţiilor de trai pentru 800 de familii din raionul Hânceşti

În 2011 ai contribuit la ameliorarea condiţiilor de trai a peste 800 de familii sinistrate din localităţile Nemţeni, Obileni, Sărăteni şi Cotul Morii, raionul Hînceşti. Alături de Fundaţia Orange ai donat 800 de frigidere oamenilor care au avut de suferit în urma intemperiilor naturii din vara anului 2010.

400 de burse pentru absolvenţii şcolilor de tip internat

Împreună cu Fundaţia Orange ai oferit 400 de burse, în valoare de 12 mii de lei, pentru ca elevii din instituțiile de tip internat să-şi poată continua studiile la licee, școli profesionale sau colegii. Astfel, ai facilitat accesul tinerilor la o educaţie de calitate şi la obţinerea unei specialităţi, pentru ca ulterior, aceştia să profeseze în Republica Moldova.

Acces la evenimente culturale pentru copiii dezavantajaţi

Împreună cu Fundaţia Orange contribui la integrarea culturală a copiilor din familii dezavantajate. Astfel, ai adus opera şi baletul mai aproape de 15000 de oameni din familiile social vulnerabile şi ai organizat evenimente culturale pentru 14000 de copii din şcolile internat.

Şi, pentru că împreună am realizat atâtea lucruri frumoase, îţi mulţumim că eşti client Orange!

Versiunea Desktop