La Orange #sarbatorileinspira

Sărbătorile inspiră la cadouri. Vino acum la Orange şi alege cele mai tari cadouri la cel mai bun preţ.

Ia-ţi un număr PrePay la doar 30 lei şi bucură-te de oferta la conectare: primeşti 10 000 lei pentru apeluri în reţea şi 10 000 lei pentru Internet Mobil  gratuit, timp de 1 an. Iar surpriza pentru clienţii noi de la PrePay este setul de stickere cadou Carla’s Dreams Exclusiv.

Tehnologiile avansate şi gadgeturile sunt pe placul oricui. De aceea cadoul ales de la Orange va fi unul cu adevărat reuşit. Îţi recomandăm SAMSUNG Galaxy J2 Prime, cu un ecran impresionant de 5 inch, la doar 95 lei lunar şi 0 lei avans. Sau poate Huawei Y3 II, cu un sunet şi un preţ irezistibil, doar 65 lei lunar şi 0 lei avans. Dacă vrei un alt smartphone în dar, alege aici cele mai bune oferte de cadouri. Ai un motiv în plus să cumperi acum cadouri de la Orange pentru că te surprindem plăcut cu 6 GB bonus la procurarea oricărui smartphone 4G.

Acum e timpul să-ţi iei un nou laptop şi să te conectezi la Internet Acum 4G. Vei primi garantat un super cadou la alegere: geantă, mouse sau căşti audio şi trafic nelimitat toată noaptea timp de jumătate de an.

Un cadou frumos şi util poate costa 1 leu.  Nu e magie. E noua şi cea mai tare ofertă de la Orange - îţi iei tableta 4G Vonino Xavy T7 la doar 1 leu.

Tot cu 1 leu îţi poţi lua şi fiecare al doilea accesoriu la alegere, preţul căruia nu depăşeşte 500 lei.

Eşti pasionat de tot ce e nou, extrem de curios şi dornic să fii în pas cu noile tehnologii? Atunci casca Orange VR e pentru tine. Explorează lumi virtuale ca şi cum te-ai afla în mijlocul lor. Orice ai alege să vizionezi: călătorii, filme, sport etc. vei avea garantat o experienţă unică. Detalii aici.

Ştii că Moşu’ dă cadouri doar celor mai talentaţi.  Aşa şi Orange e gata să te surprindă cu un dar în schimbul unei cântări. Fii cu ochii pe noi. În curând va fi lansată platforma digitală #sarbatorileinspira şi cei care vor da dovadă de cel  mai mult talent, vor fi premiaţi pentru că #sarbatorileinspira la cadouri multe şi frumoase.

Sărbători fericite şi la mulţi ani!