Noi experienţe de cumpărare pentru locuitorii din Cahul

Orange Moldova creează noi experienţe de cumpărare şi continuă să faciliteze accesul populaţiei la servicii de comunicare. Pentru ca părinţii din Cahul să se bucure de confortul necesar atunci când merg în magazinele companiei, Orange în parteneriat cu administraţia publică locală, a inaugurat un teren de joacă pentru copii. Acesta este localizat în faţa magazinului Orange din strada Republicii 20/14, din oraşul Cahul.

Maia BADANAU, Manager magazin Orange: „Magazinul Orange este locul perfect în care clienţii Orange se bucură de acces la o varietate de produse, servicii, precum şi de cea mai caldă şi prietenoasă deservire. Astfel, în timp ce părinţii testează avantajele dispozitivelor inovative expuse aici, copii au posibilitatea să-şi petreacă timpul în aer liber pe acest teren de joacă. Şi pentru că la Orange apreciem fidelitatea clienţilor, cu ocazia hramului oraşului Cahul, am organizat şi o promoţie specială pentru vizitatori. La conectarea la serviciile noastre şi la produselor, ei au beneficiat de câte un premiu garantat.”

Nicolae DANDIŞ, Primar or.Cahul: „Acest teren de joacă era un absolut necesar pentru copii din Cahul, iar rezultatul muncii noastre poate fi cuantificat prin zâmbetele copiilor. Proiectul reprezintă un model de parteneriat public-privat de succes, dintre Primăria oraşului Cahul şi Orange Moldova, şi care sper că va fi preluat și de alte companii din Moldova.”

Cca 7000 de copii aflaţi în oraşul Cahul vor avea acum posibilitatea să se joace în siguranţă pe un teren modern. Prin implementarea unor astfel de proiecte Orange Moldova contribuie la dezvoltarea infrastructurii regionale şi a comunităţii, în general. Părinţii sunt bucuroşi că acum micuţii lor au un loc special amenajat unde să-şi petreacă timpul în aer liber.

Iată ce spun părinţii:

  • „E foarte plăcut, venim aici în fiecare seară, iar şi mai comod este că aici se află magazinul Orange. Şi asta pentru că atunci când vii aici, copilul se joacă pe teren şi eu pot face cumpărături în linişte”;
  • „Copilul meu vine aici, de obicei, cu bunicul. Îi place îndeosebi acest scrânciob. Copiii se pot juca liber, în siguranţă. Un astfel de teren aduce mai multă comoditate atât pentru copii, cât şi pentru adulţi”.
Despre Orange Moldova

Orange Moldova este parte a Grupului Orange, unul dintre liderii mondiali în servicii de telecomunicații, cu sediul în Paris, Franța. În Moldova, compania şi-a demarat activitatea în octombrie 1998, cu marca comercială VOXTEL, iar, ca urmare a rebranding-ului, pe 25 aprilie 2007, a devenit Orange Moldova.   Orange este cel mai mare operator de servicii voce şi Internet mobil din Moldova. Actualmente peste 2,6 milioane de clienţi sunt conectaţi la reţeaua şi serviciile companiei, în care activează o echipă de peste 900 de angajaţi. OMD deţine cea mai extinsă şi avansată reţea 3G+ şi 4G.  Serviciile sale pot fi accesate pe teritoriul întregii țări prin intermediul rețelei de peste 3600 puncte de vânzări. Recunoscut drept un lider în inovaţii, OMD deţine 2 premiere mondiale: HD Voice şi HD Voice International. În 2015, brandul Orange a evoluat pentru a răspunde noii sale strategii la nivel de Grup, Essentials 2020, dar și promisiunii pe care a făcut-o clienților: de a fi întotdeauna aproape pentru a-i conecta la ceea ce este esenţial în viaţa lor.