Sărbătorile inspiră în Orăşelul de poveste Orange

Dacă e Crăciun, e orășelul de poveste. Clienții Orange au dat startul sărbătorilor de iarnă. Zeci de oameni s-au adunat  în centrul capitalei, pentru ca împreună să aprindă luminiţele pomului de Crăciun Orange. Atmosferă de basm, animale din ghirlande, copaci parcă sculptaţi din gheaţă şi sute de mii de luminiţe au transformat Scuarul Catedralei într-un adevărat loc magic. Atmosfera de basm a fost condimentată cu un recital susţinut de formaţia Brio Sonores.

Ludmila NISTORICĂ, Director Marketing şi Comunicare Orange: „La Orange clienţii sunt eroii sărbătorilor de iarnă. Iată de ce suntem foarte fericiţi ca împreună să aprindem luminiţele pomului de Crăciun pentru al şaselea an consecutiv, aici, în centrul capitalei. Suntem siguri că orăşelul le va fi pe plac vizitatorilor care vor trăi aici sărbători de neuitat. Mulţumesc clienţilor noştri pentru încrederea graţie căreia reuşim împreună să facem lucruri frumoase”.

Feeria sărbătorilor de iarnă a pus stăpânire pe Orășelul de Poveste.

Fascinaţi, copiii s-au bucurat de momentele speciale pregătite pentru ei. Micuţii au primit dulciuri, au salutat eroii preferați și au mers la carusel. Adulţii au preferat Târgul de Crăciun, unde au gustat din bucate tradiționale, vin fiert, dar nu au uitat nici de fotografii.

Lucia Cărare:Este fain, este o atmosferă de sărbătoare, este puţin frig, dar oricum este frumos. S-au străduit din plin”.

Ion Batcu: „Bravo companiei Orange că a organizat aşa un eveniment frumos. Senzaţional, noi nu am aşteptat că va fi aşa de frumos şi de interesant. Noi facem poze şi ne distram”.

Maia Baidan: „Dispoziţia este la maxim, este foarte frumos. Este o sărbătoare plăcută pentru toată lumea”.

Tatiana Macariev: „Este o atmosferă se sărbătoare, interesantă.  La noi, în Chişinău, în Moldova, puţini sunt cei care pot să facă o sărbătoare la fel de frumoasă.”

Tot în orăşelul de Crăciun, pe un ecran imens vizitatorii au posibilitatea să urmărească în imagini cele mai importante proiecte ale Fundației Orange. Ele ilustrează viaţa a peste 300 de mii de persoane, beneficiare a peste 50 de proiecte sociale.

Orăşelul de Crăciun a fost amenajat de către Orange Moldova în parteneriat cu Samsung şi va fi deschis zilnic, până pe 8 ianuarie.