03.11.2008 toate
Orange a lansat reteaua 3G+, iPhone si magazinul Orange Studio in Moldova

Aceste noutati au fost anuntate in cadrul unei conferinte de presa, care s-a desfasurat in seara zilei de 31 octombrie, in incinta noului magazin Orange Studio, amplasat pe bulevardul Stefan cel Mare, 130 colt cu strada Eminescu.


3G de la Orange este 3G+

Acum Orange Moldova are cea mai vasta arie de acoperire GSM care include majoritatea localitatilor si drumurilor publice din republica si lanseaza reteaua 3G+, prezenta deja in Chisinau si Balti .

Telefonia mobila de generatia a treia permite apeluri voce si video si ofera mai multe servicii multimedia pentru o utilizare confortabila: televiziune mobila, muzica, mesaje multimedia si Internet mobil. Aceste avantaje sunt valabile utilizand 3G+ cu un telefon mobil sau un Data Card pentru laptop.


Multe plusuri cu Orange 3G+:
  • Aria de acoperire Orange 3G+ este cea mai vasta, fiind disponibila si in incaperi. La etapa initiala acoperirea 3G+ exista in Chisinau si Balti, si se extinde treptat in toate orasele mari ale tarii. Transferul intre retelele Orange 2G/EDGE si 3G+ este automat, inclusiv in timpul convorbirii.
  • Orange ofera calitate inalta deoarece echipamentul pentru reteaua 3G+ este cel mai performant din cadrul intregului Grup Orange. Calitatea vocii este excelenta si stabila datorita lucrarilor de optimizare din ultima luna. In plus, 99.1% din populatie beneficiaza de acoperire EDGE care permite navigarea rapida pe Internet, utilizarea postei electronice si browsing cu o viteza de pana la 236 Kbps.
  • Pentru utilizatorii de Internet mobil si Multimedia pe telefon mobil, portalul Orange World ofera 8 posturi TV pe mobil, 3 dintre ele fiind in HD mobile, precum si noutati, informatii meteo, sport, repertoriu cinematografic, Blog, Chat, toate la o viteza si de o calitate inalta. Numarul serviciilor disponibile pe Orange World va continua sa se extinda gratie suportului acordat de laboratoarele Orange „Orange labs” amplasate in toata lumea.
  • Efectuarea apelurilor video este posibila spre toate directiile in Moldova, peste hotare cu 37 de tari si in roaming cu 17 tari.
  • Pentru utilizatorii de laptop 3G+ permite Internet mobil rapid pana la 7,2 Mbps si, mai tarziu, 14,4 Mbps.

Orange ofera servicii de generatia a treia pentru toti:
  • Toti clientii Orange existenti, care dispun de un telefon compatibil 3G, pot beneficia de avantajele 3G+ fara inregistrare..
  • Toate pachetele noi PrePay din chioscuri ofera acces la serviciile 3G+ dupa inregistrarea utilizatorului in unul din magazinele Orange
  • Toate produsele si serviciile de la Orange sunt compatibile cu telefonia de generatia a treia

Apelurile video sunt la pretul apelurilor voce

Din 1 noiembrie, clientii Orange care au acces la reteaua 3G+ pot efectua apeluri video de pe telefonul mobil si se bucura de toate avantajele retelei de generatia a treia.

Apelurile video pentru clientii Abonament si clientii PrePay vor fi taxate la pretul apelurilor voce, atat in reteaua Orange, cat si in afara retelei. Apelurile video internationale vor fi taxate la preturi speciale conform listei de preturi.

Doar in perioada promotiei, pana la 30 noiembrie 2008, apelurile video sunt gratuite pentru clientii Abonament. Toti clientii PrePay si Abonament pot efectua apeluri video internationale la pretul apelurilor voce pana la 15 decembrie 2008 in reteaua Orange.


Optiunile Internet Mobil si Orange World sunt acum mai bogate si mai accesibile

In aprilie 2007 Orange a lansat serviciile Internet mobil si TV pe mobil pe portalul Orange World. Acest portal este acum compatibil cu 3G+ si ofera acces la 3 posturi in HD mobile TV. De asemenea, de pe portal pot fi descarcate melodii, cumparate melodii de apel, jocuri, logo-uri si pot fi accesate blogurile.

Pretul pentru MB in optiunile Internet Mobil a fost redus pana la 40 de bani.

Mai atractive si mai accesibile sunt si pachetele Orange World. Acum ele includ o cantitate dubla de MB pentru acelasi pret.

descrierea optiuniiplata lunaratrafic inclustarif pe MB
in optiune
Internet mobil 18 MB 20 lei 18 MB 1,11 lei
Internet mobil 40 MB 40 lei 40 MB 1,00 lei
Internet mobil 80 MB 60 lei 80 MB 0,75 lei
Internet mobil 150 MB 100 lei 150 MB 0,67 lei
Internet mobil 250 MB 150 lei 250 MB 0,60 lei
Internet mobil 500 MB 250 lei 500 MB 0,50 lei
Internet mobil 1 GB 400 lei 1 GB 0,40 lei

Tarifare la 10 KB


Orange si Apple lanseaza iPhone in Moldova

iPhone 3G este disponibil in doua versiuni: cu memorie de 8 GB si 16 GB.


Telefon, iPod, Internet si mai mult

Acest telefon este revolutionar si incorporeaza 3 produse performante: un telefon mobil de ultima generatie, un iPod cu ecran mare si cele mai bune aplicatii de acces la Internet, e-mail, motoare de cautare si harti pentru telefonul mobil.

  • iPhone 3G schimba radical conceptul traditional despre telefonul mobil.
  • Cu iPhone 3G printr-o simpla atingere pot fi expediate mesaje SMS sau efectuate apeluri.
  • Dispunand de un ecran mare de 62,1 mm si control Multi-Touch iPhone 3G poate servi drept iPod, la care pot fi ascultate melodiile preferate si pot fi vizionate clipuri video.
  • iPhone 3G dispune de optiunea care identifica amplasarea pe harta si cel mai scurt traseu spre destinatia dorita. Tehnologia GPS si WiFi ofera cele mai bune harti direct pe telefonul mobil.
  • iPhone 3G este dotat si cu browser web pentru terminalele mobile. Astfel, 3G si Wi-Fi ofera Internet mobil rapid si posibilitate de a utiliza posta electronica.
  • O versiune speciala a portalului Orange World este disponibila pe iPhone 3G pentru acces direct la cele mai bune site-uri Internet, link-uri personalizate si surse de informatii.

De asemenea, clientii vor avea la dispozitie o gama variata de accesorii originale Apple: cabluri iesire audio si video, suport de birou, adaptor priza, casti stereo etc.


Orange si Apple au elaborat o oferta speciala pentru Moldova

Pretul unui iPhone 3G pentru clientii Abonament este foarte avantajos si constituie 6599 lei pentru versiunea de 8 GB si 7599 lei pentru versiunea de 16 GB.

Clientii PrePay de asemenea vor putea procura telefonul iPhone 3G la pretul standard de 6999 lei pentru versiunea de 8 GB si 8199 lei pentru versiunea de 16 GB.

Toti clienti pot procura iPhone 3G in credit bancar pentru o plata lunara de la 620 lei in magazinele Orange.

Cu Orange posesorii iPhone 3G beneficiaza de o oferta speciala care avantajeaza utilizarea Internetului si a mesajelor SMS. La procurarea iPhone 3G clientii Abonament noi si existenti beneficiaza de pana la 250 MB si 1000 SMS gratuite lunar, timp de 1 an.

Iar clientii noi Abonament sau cei care se vor transfera de la PrePay la Abonament, la procurarea unui iPhone 3G vor putea alege unul din cele 3 Abonamente disponibile pentru a beneficia de oferta speciala iPhone.


Orange Studio

Deschiderea magazinului Orange Studio in Centrul Capitalei este un eveniment exceptional. Acesta ofera vizitatorilor un spatiu agreabil, amenajat in stil Orange. Orange Studio este mai mult decat un magazin, este un concept de intalnire si deservire a clientilor. El corespunde intru totul cu filozofia originala a brandului Orange si valorile umane precum deschis, onest, simplu, dinamic si surprinzator. Orange Studio este inaugurat pentru a oferi suport, servicii, acces la Internet, distractie, intalniri cu prietenii si partenerii de afaceri.

    La nivelul unu:
  • vanzarea produselor si serviciilor
  • vanzarea de telefoane si accesorii
  • zona business pentru deservirea clientilor business
  • zona Internet mobil
    Nivelul doi va fi gazdui un
  • Internet Cafe cu acces Wi-Fi

In demisol va fi amplasata casieria si serviciul de imprimare a fotografiilor, iar in subsol clientii vor putea sa se adreseze pentru reparatia si setarea telefoanelor.

Un astfel de concept al unui magazin este lansat in premiera in Moldova si este deschis pentru toti locuitorii tarii.

Surprizele de la Orange continua. La 11 noeimbrie 2008 va fi lansata oferta pentru Internet mobil.