Tehnologie
O rețea în care am încredere
Detalii aici

Orange 4G, o reţea în care am încredere

Orange 4G este reţeaua ta de încredere. Peste 1000 de angajați Orange depun tot efortul ca tu să accesezi oriunde şi oricând cea mai avansată rețea 4G din Moldova. Acum, alături de cei peste 3,4 milioane de oameni din ţară, te poţi bucura de experienţe digitale incomparabile, pentru că ai cea mai largă acoperire şi cel mai rapid Internet mobil. Investim cu prioritate în dezvoltarea şi menţinerea calităţii reţelei şi împărtăşim progresul tehnologic, pentru ca tu să beneficiezi la maxim de toate avantajele Orange 4G:

  • cea mai largă acoperire 4G, în peste 1400 de localităţi
  • cel mai rapid Internet mobil cu viteze de până la 300 Mbps
  • conexiune de calitate chiar şi atunci când te afli în mişcare
  • servicii de calitate Internet Acum
  • cel mai vast portofoliu de smarthphone-uri, modeme şi tablete, compatibile cu tehnologia 4G.
De ce Internet Orange 4G?

Cu Orange 4G poţi transforma inovaţiile în servicii utile, pentru a-ţi simplifica viaţa de zi cu zi. Calitatea reţelei îţi permite să ai mai multă mobilitate, eficienţă în comunicare, dar şi posibilitatea de a rămâne competitiv în afaceri. Fiind conectat la reţeaua Orange 4G poţi:

  • să navighezi pe Internet la viteze net superioare de până la 300 Mbps oriunde te-ai afla;
  • să descarci şi să încarci fişiere de până la 10 ori mai rapid decât până acum;
  • să accesezi instantaneu orice pagină web cu conţinut şi grafică complexă;
  • să vizionezi online filme, campionate sportive sau orice clip video de o calitate îmbunătăţită;
  • să organizezi conferinţe video şi să-ţi desfăşori activitatea profesională la fel de comod ca şi cu internetul fix;
  • să accesezi jocuri online de pe smartphone, laptop sau tabletă, fără întreruperi;
  • să beneficiezi de soluţii de video-monitorizare de la distanţă, întrucât tehnologia 4G favorizează transportul de date;
  • să te bucuri de o calitate îmbunătăţită a serviciilor, cu risc redus de supra-încărcare.
Ajută-ne să îmbunătățim rețeaua
Detalii aici
Despre Orange Moldova

Orange Moldova este parte a Grupului Orange, unul dintre liderii mondiali în servicii de telecomunicații, cu sediul în Paris, Franța. În Moldova, compania şi-a demarat activitatea în octombrie 1998, cu marca comercială VOXTEL iar, ca urmare a rebranding-ului, pe 25 aprilie 2007, a devenit Orange Moldova. Orange este cel mai mare operator de servicii voce şi Internet mobil din Moldova. Actualmente peste 2,6 milioane de clienţi sunt conectaţi la reţeaua şi serviciile companiei în care activează o echipă de peste 1000 de angajaţi. OMD deţine cea mai largă reţea 3G+ şi 4G iar în decembrie 2016, a fost certificată internaţional de către Systemics – PAB ca fiind cea mai avansată din Moldova. Serviciile sale pot fi contractate pe teritoriul întregii țări prin intermediul a peste 3600 puncte de vânzări. Recunoscut drept un lider în inovaţii, OMD deţine 2 premiere mondiale: HD Voice şi HD Voice International. În 2015, brandul Orange a evoluat pentru a răspunde noii sale strategii la nivel de Grup, Essentials2020, dar și promisiunii pe care a făcut-o clienților: de a fi întotdeauna aproape pentru a-i conecta la ceea ce este esenţial în viaţa lor.