Orange Moldova angajator de top recunoscut internaţional

Pentru al patrulea an consecutiv, compania orange Moldova a obţinut certificarea Top Employer Moldova 2017 şi Top Employer Europa 2017.
Certificările au fost oferite după ce Institutul Top Employers a evaluat politicile de resurse umane ale Orange Moldova pe domenii precum managementul talentelor, planificarea forţei de muncă, recrutarea, dezvoltarea profesională, managementul performanţelor, cultura organizaţională, compensarea şi beneficiile angajaţilor etc.

Astfel, Orange Moldova a devenit singurul operator din domeniul telecomunicaţiilor din ţara noastră care se bucură de această certificare. În plus, Orange şi-a reconfirmat statutul de Top Employer Global 2017, graţie succeselor obţinute în domeniul politicilor de resurse umane în 30 de ţări ale Grupului, pe 5 continente.

Elvira NEAMŢU, Director Resurse Umane Orange Moldova: „Din partea  Orange Moldova, am primit cu mândrie certificarea internaţională Top Employer. Resursele umane sunt cea mai mare valoare a unei companii. În toate activităţile noastre aplicăm standarde internaţionale atât în raport cu clienţii, cât şi cu angajaţii noştri. La Orange, fiecare angajat se bucură de un mediu de muncă sănătos şi prietenos, instruire de calitate, şanse de creştere în carieră şi multe beneficii sociale.”.

Top Employers este un program al Institutului Top Employers, cu sediul central în Olanda. Acesta este destinat recunoașterii angajatorilor care creează, la nivel global, condiții optime pentru angajații lor, care să le permită să se dezvolte pe plan profesional și personal.

Despre Orange Moldova

Orange Moldova este parte a Grupului Orange, unul dintre liderii mondiali în servicii de telecomunicații, cu sediul în Paris, Franța. În Moldova, compania şi-a demarat activitatea în octombrie 1998, cu marca comercială VOXTEL, iar, ca urmare a rebranding-ului, pe 25 aprilie 2007, a devenit Orange Moldova. Orange este cel mai mare operator de servicii voce şi Internet mobil din Moldova. Actualmente peste 2,6 milioane de clienţi sunt conectaţi la reţeaua şi serviciile companiei, în care activează o echipă de peste 1000 de angajaţi. OMD deţine cea mai extinsă şi performantă reţea 3G+ şi 4G.Serviciile sale pot fi accesate pe teritoriul întregii țări prin intermediul rețelei de peste 3600 puncte de vânzări. Recunoscut drept un lider în inovaţii, OMD deţine 2 premiere mondiale: HD Voice şi HD Voice International. În 2015, brandul Orange a evoluat pentru a răspunde noii sale strategii la nivel de Grup, Essentials2020, dar și promisiunii pe care a făcut-o clienților: de a fi întotdeauna aproape pentru a-i conecta la ceea ce este esenţial în viaţa lor.