Codul de Etica Orange

Conduita etica sta la baza dezvoltarii grupului Orange, iar Codul de Etica este un document de referinta in care sunt specificate principiile pe care ne-am asumat sa le respectam in activitatea noastra de zi cu zi, dincolo de prevederile legale:

  • respectul fata de toti cei cu care relationam,
  • integritatea,
  • calitatea serviciilor livrate,
  • spiritul de echipa.

Avem grija sa respectam confidentialitatea informatiei si protejam datele cu caracter personal ale clientilor Orange impotriva accesului neautorizat.

Noi nu toleram coruptia sau practicile ilegale. Angajatii Orange nu vor da si nu vor lua mita sub nicio forma si nu ii vor influenta pe altii in acest sens. Este de datoria noastra sa prevenim actele de coruptie si sa le solutionam cand sunt raportate.

Tratam competitorii ireprosabil si cautam sa ne deosebim prin excelenta si performanta, evitand practicile neloiale.

Noi nu contribuim financiar si nu facem donatii partidelor politice sau altor organizatii cu scopul de a obtine o influenta politica.

La Orange, comportamentul profesional se bazeaza pe valorile brandului. Aceste valori ne ajuta sa construim relatii de durata cu clientii nostri, partenerii, furnizorii, actionarii, angajatii nostri, precum si cu intreaga societate.

Respingerea conduitei incorecte, contrare normelor etice este o responsabilitate care ne revine tuturor.

Mesajul Directorului General Notifica actele de coruptie depistate sau suspectate
Versiunea Desktop