Despre Orange Moldova

Orange Moldova este parte a Grupului Orange, unul dintre liderii mondiali în servicii de telecomunicații, cu sediul în Paris, Franța.

În Moldova, compania şi-a demarat activitatea în octombrie 1998, cu marca comercială VOXTEL, iar, ca urmare a rebranding-ului, pe 25 aprilie 2007, a devenit Orange Moldova.

Orange este cel mai mare operator de servicii voce şi Internet mobil din Moldova.
Actualmente peste 2,6 milioane de clienţi sunt conectaţi la reţeaua şi serviciile companiei, în care activează o echipă de peste 900 de angajaţi. Orange Moldova deţine cea mai extinsă şi performantă reţea 3G+ şi 4G.  Serviciile sale pot fi accesate pe teritoriul întregii țări prin intermediul rețelei de peste 3600 puncte de vânzări. Recunoscut drept un lider în inovaţii, Orange Moldova  deţine 2 premiere mondiale: HD Voice şi HD Voice International.

Din 2008, Orange Moldova prestează servicii pentru partenerii externi, specializându-se pe trei domenii principale: financiar, IT și suport clienți. Scopul este să aducem plus - valoare partenerilor prin calitatea serviciilor prestate. Astfel, aducem experiența internațională la noi acasă, având posibilitatea de a învăța procese interesante și inovative, inclusiv în arii relativ noi pentru Republica Moldova, dar care deja sunt populare în vest.
Pentru mai multe detalii, te invităm  pe site-ul dedicat www.youcan.orange.md.

În 2015, brandul Orange a evoluat pentru a răspunde noii sale strategii la nivel de Grup, Essentials 2020, dar și promisiunii pe care a făcut-o clienților: de a fi întotdeauna aproape pentru a-i conecta la ceea ce este esenţial în viaţa lor.

Versiunea Desktop