Începând cu 17 septembrie 2019 serviciul Orange Cloud îşi va înceta activitatea. Dacă utilizezi acest serviciu, te rugăm să ai grijă să-ți descarci fișierele, pentru a evita pierderea acestora. După 17 septembrie nu-ți vei mai putea accesa conţinutul, în cazul în care nu ai reușit să-l descarci.
Toate datele tale, disponibile oriunde te-ai afla
Cu Orange Cloud păstrezi în siguranță toate datele tale și le poţi accesa ușor de pe smartphone, tabletă sau calculator. Tot ce salvezi în Orange Cloud devine disponibil automat pe toate dispozitivele tale şi pe cloud.orange.md, din orice colţ al lumii unde ai internet.
Păstrezi toate tipurile de conţinut
În Orange Cloud poţi stoca orice date de pe dispozitivele tale Android, iPhone, iPad, iPod, MAC sau PC: poze, videoclipuri, muzică, documente, prezentări, chiar şi contacte.
La fel de uşor, poţi încărca fișiere de pe orice purtător de date conectat la calculator, fie că este vorba de o cameră foto, card de memorie, DVD , CD etc.
Traficul mobil în Cloud e gratuit
Orange Cloud a fost conceput pentru o viață în mișcare. Valorifică la maximum tot potențialul Orange Cloud de pe smarphone-ul tău, fără a-ţi face griji pentru traficul consumat.
Instalează aplicaţia mobilă Orange Cloud şi priveşte sau descărcă poze, videoclipuri, documente ş.a., ascultă muzica preferată direct din Cloud şi partajează cu prietenii, pentru că e absolut gratuit şi accesibil la orice oră.
Traficul efectuat pentru descărcarea aplicaţiei este taxat la tarif obişnuit. Traficul efectuat în aplicaţie este gratuit pentru numărul pe care ai activat serviciul Orange Cloud. Dacă foloseşti aplicaţia în Roaming, pentru traficul de internet consumat se vor aplica tarife corespunzătoare ţării în care te afli sau opţiunii de Roaming active.
Partajezi rapid poze, video, fişiere şi dosare întregi
Totul este mai grozav când este împărtășit. Acum poți să faci asta mai ușor ca niciodată. Plasează fişierele necesare în Orange Cloud şi distribuie doar linkul către ele. Pentru aceasta poţi folosi e-mailul sau reţelele sociale integrate în Orange Cloud.
Astfel poţi partaja cu oricine doreşti, chiar dacă nu are un cont Orange Cloud.
Nu mai pierzi nimic niciodată
S-a defectat smartphone-ul sau ţi-ai luat unul nou? Stai liniştit. Conţinutul salvat anterior în Orange Cloud este în plină siguranţă şi poate fi restabilit uşor în orice moment. Nu e nevoie decât să-ţi accesezi contul Orange Cloud de pe orice dispozitiv şi vei avea toate datele aşa cum erau înainte.
Protejăm ce ne încredinţezi
Securitatea datelor tale este esențială pentru noi. Măsurile de siguranţă stabilite pe Orange Cloud sunt pe deplin aliniate cerinţelor actuale de securitate şi standardelor industriale.
Detalii
Asigurăm confidenţialitate
Intimitate
Niciodată nu utilizăm datele tale în scopuri publicitare. Datele tale sunt păstrate în Moldova, spre deosebire de alte servicii de stocare. Folosim propriile centre de date Orange, care sunt extrem de fiabile.
Eşti stăpân pe datele tale
Dacă te decizi să ştergi un fişier, noi nu vom păstra nici o copie a acestuia pe serverele noastre.
Siguranţă
Setezi doar parole sigure
Alegerea unei parole sigure este unul dintre cei mai importanți pași, care te vor ajuta să-ți păstrezi informațiile într-un mod sigur.
Parola ta Orange Cloud trebuie sa conţină cel puţin 8 caractere şi obligatoriu va include o literă majusculă, o minusculă și o cifră.
Transfer de date securizat
Toată informaţia, transmisă între dispozitivele tale şi Orange Cloud – precum poze, fişiere, contacte, etc.– este criptată când este trimisă prin intermediul internetului și când este stocată pe serverele noastre.
Versiunea Desktop