Huawei P9 lite
Cea mai bună ofertă în rate de până acum
110lei lunar
preț în rate
2599lei
preț la Abonament
Cumpără acum

Transforma-ti visele in realitate cu Huawei P9 lite, succesorul popularului model P8 lite. Noul smartphone include o serie de upgrade-uri in materie de hardware, integrate intr-un design slim si modern, pentru ca echilibrul intre aspect si performante sa fie perfect.

UN SMARTPHONE EXTREM DE SUBTIRE

Cu un raport ecran-carcasa de 76,4%, Huawei P9 lite te va impresiona cu siguranta datorita designului sau elegant si a finisajelor metalice. Datorita ecranului in-cell FHD de 5,3 inci, integrat intr-o corp mai subtire, te vei bucura de toate detaliile care conteaza.

FOTOGRAFII CU CARE VEI IMPRESIONA

Datorita camerei foto principale de 13 MP cu senzor SONY IMX214, integrata in noul Huawei P9 lite, surprinzi orice imagine iti doresti. Im plus, aceasta are o apertura F2.0 care garanteaza obtinerea unor fotografii cu o calitate a imaginii ridicata.

MAI MULT DECAT TE ASTEPTI

Pentru fotografii la o calitate profesionala, trebuie doar sa activezi Modul Pro-Camera, pe care Huawei P9 lite il integreaza. Astfel, vei putea seta balansul de alb, ISO sau alti parametri, pe loc, in functie de preferintele tale.

SELFIE-URILE LA CARE VISAI!

Bucura-te de selfie-uri clare cu camera frontala de 8MP, integrata in Huawei P9 lite. Aceasta are o apertura F2.0 si un obiectiv de 27mm, pentru ca tu sa surprinzi imaginile la care visai. In plus, inregistrand fidel schimbarile luminozitatii, Huawei P9 lite va aprinde instant ecranul pentru a-ti ilumina fata. Astfel, chiar si in conditii cu o iluminare scazuta, vei putea face selfie-uri frumoase!

TE STIE PE DE ROST!

Huawei P9 lite integreaza un senzor de amprenta performant, pentru ca tu sa te bucuri de securitatea informatiilor stocate in telefon.

TEHNOLOGIA SUNA BINE!

Fiecare sunet este redat fidel datorita DSP-ului HiSilicon Hi6402 si a Smart PA-ului de 9V,integrate in noul smartphone Huawei.

IN RITMUL TAU

Cu o baterie de 3000 mAh si tehnologia de economisire a energiei SmartPower 4.0, Huawei P9 lite iti ofera timpul necesar pentru a duce la bun sfarsit toate lucrurile care conteaza.

PERFORMANTA DE TOP, USOR DE PROCESAT

Integrand un puternic procesor HiSilicon Kirin 650, Huawei P9 lite livreaza experiente peste asteptari, in timp ce consumul de energie este redus.

Versiunea Desktop