Distracție
Pune pe net tot ce-ți trece prin cap
Cumpără acum Cumpără acum Cumpără acum
150lei
lunar
0 lei avans
150lei
lunar
0 lei avans
150lei
lunar
0 lei avans
Aspect neted, Design elegant

Având curbe și contururi șic, HUAWEI P9 lite 2017 oferă frumusețe și performanță
într-un singur pachet eficientizat.

Afișaj FHD de 5.2-inch
Sticlă Curbată 2.5D
Ecran 5.2-INCH FHD

Experimentează viața la rezoluție înaltă prin afișajul de 5.2 inch al HUAWEI P9 lite 2017. Compact, dar în același timp comfortabil, aduce laolaltă grafică de înaltă definiție și, pe lângă camera principală spate, integrează aproape perfect, un design industrial suplu, oferind utilizatorului modern o estetică aerodinamică din fiecare unghi.

Sticlă curbată 2.5D

Cu contururi netede și un aspect sofisticat, cosmopolit, HUAWEI P9 lite 2017 cu afișaj 2.5D glass se potrivește natural în mâna ta. Lentila camerei spate se integrează perfect în carcasa mordernă a telefonului.

Experiență de lungă durată

Componentele robuste și tehnologia de ultimă generație oferă performanță neîntreruptă pentru un stil de viață în continuă mișcare.

Procesor Kirin 655 și 3GB de RAM
Senzor amprentă Fingerprint 4.0
Sistem Optimizat de Management al Fișierelor
Tehnologie Audio Excelentă
Huawei KIRIN 655 & 3GB RAM

Joacă-te după pofta inimii cu HUAWEI P9 lite 2017. Componentele puternice, precum procesorul Kirin 655 Octa-core și tehnologia de procesare 16nm, oferă performanță îmbunătățită și consum redus de putere. Echipat cu 3GB de RAM și 16GB de memorie, chiar și utilizatorii care folosesc cel mai intens echipamentul se vor bucura de o experiență facilă.

Fingerprint 4.0

HUAWEI P9 lite 2017 ne dezvăluie următoarea generație de tehnologie pe bază de amprentă. Senzorul răspunde și deblocează echipamentul în mai puțin de 0,3 secunde* – cu 40% mai rapid decât înainte. Confort și siguranță, toate printr-o simplă atingere.

*Bazat pe rezultate obținute în laboratoarele de testare HUAWEI

Sistem Optimizat de Managementul Fișierelor

Pentru a garanta o performanță de lungă durată, sistemul de management EMUI 5.0 optimizează configurarea discului, citirea, scrierea și viteza de stocare a fișierului. Chiar și după folosirea prelungită a echipamentului, aplicațiile se deschid cu viteza fulgerului printr-o simplă atingere.

Tehnologie audio excelentă

Lasă-te purtat de muzică cu sunetul surround. SWS 2.0 (“super wide sound”) al HUAWEI P9 lite 2017 oferă o experiență audio 3D* – crescând gama stereo și calitatea sunetului, dând volum la bass și oferind un nivel ridicat al volumului sunetului.

*Caracteristică valabilă când sunt utilizate căștile.

 
Surprinde-ți viața în imagini

Cu o cameră BSI de 12-megapixeli și auto focus rapid, camera HUAWEI P9 lite 2017 îți garantează că nu vei pierde niciun moment.

Camera BSI de 12MP
Pixeli de mari dimensiuni 1.25μm
PDAF
Cameră frontală de 8MP & Mod Selfie Panoramic
 
12 Megapixeli

Echipată cu 12 megapixeli, un senzor de lumină și lentile 5P de înaltă performanță, camera spate HUAWEI P9 lite 2017 capetază la rezoluție ridicată amintirile pe care dorești să le păstrezi.

1.25 μm Pixel de mari dimensiuni

Senzorul cu pixeli de mari dimensiuni integrat în HUAWEI P9 lite 2017 oferă o fotografie mai realistă și mai detaliată, tranziție delicată a culorii și performanță color. Lumină difuză și cluburi întunecoase? Efectele îmbunătățite de luminare îți garantează că nu vei mai pierde niciodată o fotografie.

Focus rapid

Cadrele tale rapide vor fi uimitoare cu tehnologia de focusare a imaginii HUAWEI P9 lite 2017, imaginea fiind focusată în mai puțin de 0,3 secunde. Chiar dacă acțiunea nu se vede clar, focusul PDAF îți permite să o surprinzi cu ușurință în câteva momente, în imagini clare și exacte.

*În baza rezultatelor laboratoarelor de testare HUAWEI.

Selfie-urile, îmbunătățite

Cu o cameră frontală de 8-megapixeli și opțiunea Beauty Mode integrată, HUAWEI P9 lite 2017 face posibilă captarea de selfiuri la un nivel superior. Această combinație îți garantează că vei arăta perfect și că imaginea ta va fi redată în detaliu.

Aspect Ultra-Fresh

Mai rapidă și chiar mai eficientă, EMUI 5.0 este cea mai recentă versiune pe care o oferim. Inspirată de civilizația greacă și cu multe beneficii ascunse sub carcasă, HUAWEI P9 lite 2017 oferă o interfață proaspătă și o experiență nimicitoare pentru utilizator.

Versiunea Desktop