Alege acum modelul preferat și primește cadou o pereche de căști wireless
Cumpără
Huawei
P20
11 999lei
665 lei / 18 luni
cu Tigru 400
Huawei
P20 Pro
14 999lei
835 lei / 18 luni
cu Tigru 400
Culori disponibile: Black, Blue, Twilight
Punând bazele fotografiei realizate cu smartphone-ul, HUAWEI P20 introduce noua cameră duală Leica. Viața trece cu viteza luminii, așa că nu uitați să surprindeți fiecare moment luminos cu HUAWEI P20, care îmbină tehnologia de vârf a camerei cu designul creativ și vizionar.
Arta luminii
Noul HUAWEI P20 este inspirat de undele de energie luminoasă care umplu universul*. Corpul său din sticlă curbată reunește conceptul de durabilitate cu cel de lumină, pentru un design de smartphone cu adevărat inedit.
* Finisajul în gradient de culoare este exclusiv pentru versiunile Twilight și Pink Gold.
Noul HUAWEI FullView Display
Proiectat cu precizie până la ultimul pixel, noul HUAWEI FullView Display aduce imaginile la viață pe ecranul RGBW de 5,8" *, oferind un afișaj radiant și consumând mai puțină energie. Senzorul de amprentă fără margini cu funcție de navigare inteligentă în locul barei virtuale poate oferi o zonă de informații suplimentară.
* Dimensiunea ecranului se măsoară pe diagonală, începând de la marginea exterioară a colțurilor rotunjite (zona de vizualizare este ceva mai mică).
Noua cameră duală Leica
Parteneriatul dintre HUAWEI și Leica i-a făcut pe pasionații de camere foto să îndrăgească fotografia realizată cu smartphone-ul. Acum camera duală Leica de nouă generație de la HUAWEI P20, concepută pentru a obține fotografii de calitate profesională clare și bogate în detalii, vă va face să vă îndrăgostiți din nou.
Cel mai bun senzor
Când lumina intră prin obiectivele impresionante cu diafragmă largă ale telefonului HUAWEI P20, declanșează un senzor mare de imagine cu o mărime a pixelilor de 1,55 micrometri. Pe scurt, aceasta înseamnă că senzorul absoarbe mai multă lumină, iar mai multă lumină înseamnă fotografii mai clare, mai bogate în detalii, de calitate superioară, chiar și în condiții de lumină redusă.
Surprindeți momente de viață
Cu HUAWEI P20, puteți să înregistrați fără efort detaliile acțiunilor cu subiectul în mișcare și să capturați instantaneu momentele de distracție trecătoare.
* Fotografiile de exemplu au fost făcute cu HUAWEI P20 Pro sau HUAWEI P20, toate imaginile sunt doar pentru ilustrare.
Stabilizarea imaginii AI
Stabilizarea de imagine HUAWEI AI vă permite să surprindeți imagini incredibile, fără neclarități, fără trepied, în condiții de iluminare redusă, prin folosirea modului Night Mode. Nu mai e nevoie de trepied. Modul Night Mode are și funcția de a echilibra scenele cu contrast mare pentru a obține în orice situație, fără efort, imagini clare și echilibrat iluminate.
Super Slow Motion la 960 fps
Încetiniți timpul la 960 de cadre pe secundă folosind modul de înregistrare a videoclipurilor Super Slow Motion la 960 fps*. Utilizați acest mod pentru a captura și a savura cele mai prețioase momente, înainte să dispară.
* 0,25 secunde înregistrate la 960 fps în modul Super Slow Motion înseamnă aproximativ 8s de videoclip standard.
DE LA SELFIE LA AUTOPORTRET
Camera frontală de 24 MP* va face toate selfie-urile să arate uluitor. Fără dubii. Aceasta oferă imagini dinamice, clare, uimitoare, fie zi sau noapte, mărite sau la distanță.
* Cu senzor CMOS de 24,8 MP
Iluminare pentru portrete 3D
Telefonul HUAWEI P20 utilizează tehnologia de modelare facială 3D controlată prin AI pentru a urmări conturul trăsăturilor feței, ajustându-le pentru cele mai frumoase selfie-uri. În plus, Iluminarea pentru portrete 3D oferă o mulțime de efecte de iluminare de calitate studio pentru a transforma selfie-urile rapide în portrete remarcabile.
* Fotografia de pe ecran nu este realizată cu ajutorul acestui produs, ci are scop ilustrativ.
Master AI
Cu ajutorul funcției Master AI, HUAWEI P20 poate să identifice, în timp real, 19 categorii diferite*. Setările pentru fotografia profesionistă, cum ar fi iluminarea și altele, sunt reglate apoi automat prin intermediul AI, pentru ca fotografia să fie cât mai bună posibil.
* Printre categoriile ce pot fi identificate se numără: pisică, mâncare, grup, culori naturale, prim-plan, fotografie de noapte, text, verdeață, portret, câine, artificii, cer albastru, flori, scenă, document, apus, zăpadă, cascadă și plajă.
Încadrare profesională
Când faceți o fotografie, HUAWEI P20 va oferi instantaneu sugestii privind aspectul pentru îmbunătățirea compoziției, aducând imaginile la standarde profesionale fără eforturi suplimentare.
Noile Culori Leica
Datorită faptului că utilizează AI încorporată la nivel de chipset, sistemul de fotografiere al HUAWEI P20 poate să recunoască automat scena încadrată și să ajusteze automat balanța de culori a fotografiei.
Kirin 970 cu NPU încorporat
Sistemul de fotografiere controlat prin AI al modelului HUAWEI P20 este realizat cu ajutorul chipsetului Kirin 970, care asigură o multitudine de noi funcții premium suplimentare și instrumente creative, oferind o experiență de utilizare a smartphone-ului deosebită.
Mai multă autonomie pentru mai mult timp
Modelul HUAWEI P20 conține o baterie extrem de puternică, ce se încarcă rapid și în siguranță și care nu se descarcă un timp mai îndelungat. Cu HUAWEI SuperCharge* puternica baterie de 3.400 mAh** se poate încărca rapid, pentru maximum de confort.
* Utilizați cablul și încărcătorul HUAWEI SuperCharge.
** Valoare tipică. Pe baza rezultatelor obținute în testele de laborator HUAWEI. Autonomia bateriei depinde de situația de utilizare efectivă.
Versiunea Desktop