Preț bun
Fii cu ochii pe minge pe un smartphone nou
+
Alege Orange Abonament și ai de 2 ori mai mult Internet
Fullview Display și cameră duală
Vizionați videoclipul despre produs
VIZUALIZARE EXTINSĂ, PRINDERE CONFORTABILĂ

Display-ul FullView al lui HUAWEI P smart îți oferă o vedere amplă cu un ecran de sticlă de 5,65" 2,5 D, care reflectă culori vii și realiste. Dar un ecran mai lat nu înseamnă o carcasa mai mare. Inteligent, subțire și ușor, HUAWEI P Smart se adaptează cu ușurință în palma dumneavoastră.

ECRAN ÎMPĂRȚIT INTELIGENT

Ecranul Împărțit inteligent vă permite să rulați două aplicații una lângă cealaltă, prin atingerea unui buton *. Astfel încât, atunci când primiți un e-mail sau un mesaj important în timp ce faceți streaming TV sau vizionați un film pe smartphone-ul dumneavoastră HUAWEI P smart, nu este nevoie să întrerupeți distracția.

* Unele aplicații nu acceptă această caracteristică

CAMERA DUALĂ, O FOTOGRAFIE UIMITOARE

Modelul de înaltă performanță 13MP + cameră dublă 2MP înseamnă imagini de calitate superioară la atingerea unui buton. Lentilele cu apertură mare lasă mai multa lumina să treacă, pentru fotografii pline de viață și detalii, în timp ce camera duală oferă efect de profunzime, cu punctele indepartate blurate.

* Fotografia afișată nu a fost realizată cu acest produs.

FRUMUSEȚE INTELIGENTĂ

Folosind algoritmul Înfrumusețare Față, camera foto frontală de 8 MP detectează caracteristici faciale unice și apoi editează imaginea astfel încât să arătați minunat, fără să vă străduiți prea mult.

* Fotografia afișată nu a fost realizată cu acest produs.

SELFIE HANDS-FREE

Nu a fost niciodată mai ușor să capturați momentul. Funcția "captare cu un gest" a HUAWEI P smart vă permite să faceți selfie-uri și selfie-uri de grup, cu o simplă mișcare a mâinii.

DISTRIBUIRE RAPIDĂ

Funcția de distribuire rapidă HUAWEI transferă fișiere într-o clipă între telefoanele HUAWEI. Nu este necesară împerecherea prin Internet sau manuală. Super rapid, super simplu.

CONEXIUNE BLUETOOTH DUALĂ

HUAWEI P smart acceptă simultan două dispozitive audio Bluetooth. Conectați-vă la sistemul audio al autovehiculului și primiți simultan apeluri pe casca Bluetooth.

UX LIN

Noul EMUI 8.0 este conceput astfel încât să permită o experiență de utilizator foarte interactivă și intuitivă. Cu o memorie de 32 GB (care poate fi extinsă cu microSD până la 256 GB) plus un sistem de gestionare a stocării modernizat, va exista întotdeauna loc pentru fotografiile, muzica și videoclipurile preferate.

* Spațiul real disponibil pentru utilizatori poate să fie mai mic decât capacitatea de memorie menționată, datorită aplicațiilor preinstalate și a sistemului de operare și se poate modifica din cauza actualizărilor, a operațiunilor utilizatorului și a altor factori aferenți.

Versiunea Desktop