Nou. Super puternic

În perioada 08.08 - 22.08 și primește reducere 2 000 lei la accesorii și Smart Objects originale Samsung

*Valabil în limita stocului, pentru clienţii care au lăsat precomandă şi procură Galaxy Note10 sau Note10+ în perioada 23.08-08.09

17499lei
975 lei/lunar
cu Nelimitat 400
20499lei
1140 lei/lunar
cu Nelimitat 400
Descoperă următorul nivel de performanță
Galaxy Note10 și Note10+ oferă o nouă experiență mobilă: calculator, consolă de jocuri, studio de film și pen inteligent, într-un singur dispozitiv.
DESIGN
Ecran mai mare, fără întreruperi
Dispozitivul vine în două dimensiuni, ambele la fel de puternice.
Pentru prima dată, poți alege dimensiunea dispozitivului Note care ți se potrivește cel mai bine.
Design extrem de subțire

Oțelul inoxidabil și sticla ultra-șlefuită se îmbină perfect într-un design impresionant de subțire.

LĂȚIME
7,9 mm
Infinity-O Display cinematografic

Cu un obiectiv frontal mic, display-ul Dynamic AMOLED este excelent în toate condițiile.

PERFORMANȚĂ
Mai multă putere. Mai multă viteză. Mai mult spațiu de stocare
Acum și mai rapid
Cipul HyperFast 5G și procesorul puternic de 7nm îți permit să descarci fișiere, jocuri live și să redai conținut, chiar și în cele mai aglomerate locuri.2
ÎNCORPORAT
4G+
PROCESOR
7nm
RAM3
12GB
PE Galaxy Note10+
RAM3
8GB
PE Galaxy Note10
Capacitatea de stocare a unui laptop, pe telefon
Galaxy Note10 și Note10+ duc memoria mobilă la noi niveluri, cu spațiu de stocare de 512GB pe care îl poți extinde cu până la 1TB suplimentar.3
PÂNĂ LA
512GB
INTERN
PLUS PÂNĂ LA
1TB
VIA MICROSD
Putere care face ca ziua ta să dureze la infinit
Inteligența de ultimă generație a bateriei te asigură că cei 4300 mAh (tipic) de pe Galaxy Note10+ durează mai mult decât ziua ta.4,5
ÎNCĂRCAREA SUPER RAPIDĂ ÎN
30
MIN. ÎȚI OFERĂ
ENERGIE
întreaga zi6
CAMERĂ
Filme și fotografii epice
Video Bokeh
Reglează detaliile neclare și adaugă efecte speciale și bokeh pentru a crea videoclipuri la fel de incredibile precum fotografiile tale.7
Super stabil
Tehnologia avansată îndepărtează cadrele mișcate din productia video, pentru imagini super clare.
Editor videoclipuri
Editează-ți videoclipurile ca un profesionist, datorită preciziei S Pen.
Sistemul cu mai multe camere duce fotografierea la un nivel complet nou
Galaxy Note10 și Note10+ au toate caracteristicile esențiale ale camerei, de la obiectivul cu diafragma duală până la Camera cu unghi Ultra Wide, Live focus și chiar și Scene Optimizer.

*Numai pe Galaxy Note10+ sunt disponibile 5 camere (1 frontală și 4 pe spate). Galaxy Note10 are 4 camere (1 frontală și 3 pe spate).

*Fotografii realizate cu Galaxy Note10+.

S PEN
Gândește. Scrie.
Captează
Transformă instantaneu scrisul de mână în text.
Transformă în text lizibil notițele pe care le-ai scris chiar și azi, în taxi.

*Funcția efectivă de exportare a textului poate necesita o prelucrare pentru a transforma scrisul în text.

Controlează-ți dispozitivul prin clicuri și gesturi
Gesturile îți permit să mărești sau să micșorezi camera, să modifici volumul sau să rotești fotografii și multe altele cu un simplu wave sau clic.9

Ecranul pe care poți scrie când ai nevoie de el
Ia notițe și desenează pe ecran ori de câte ori ai inspirație, fără a deschide o aplicație.

*Toate specificațiile și descrierile oferite aici pot fi diferite de specificațiile și descrierile reale ale produsului. Samsung își rezervă dreptul de a aduce modificări prezentului document și produsului descris oricând, fără a avea obligația de a anunța o astfel de modificare. Toate funcțiile, opțiunile, specificațiile, interfața grafică și alte informații privind produsul oferite în acest document, incluzând (dar fără a se limita la) beneficii, design, prețuri, componente, performanță, disponibilitate și capabilități ale produsului, pot face obiectul unor modificări, fără notificare prealabilă sau obligații. Conținutul ecranului este obținut din imagini simulate și are doar scop demonstrativ.

  1. Măsurat pe diagonală, dimensiunea ecranului telefonului Galaxy Note10, neluand in calcul colturile rotunjite este de 6,3”, si luand in calcul colturile rotujinte este de 6,2”. Dimensiunea ecranului telefonului Galaxy Note10+ este de 6,8” fara colturile rotunjite, iar luand in calcul colturile rotunjite este de 6,7” inch. Suprafața de vizualizare reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite și deschizăturii camerei.
  2. Necesită o conexiune 5G optimă. Viteza reală poate varia în funcție de țară, operator și mediul de utilizare.
  3. Capacitatea de 12GB de RAM este disponibila numai pe Galaxy Note10 5G, Galaxy Note10+ și Galaxy Note10+ 5G. Galaxy Note10 este dotat cu memorie de 8GB RAM. Capacitatea memoriei RAM poate varia în funcție de model, culoare și țară.
  4. Capacitatea memoriei RAM poate varia în funcție de model, culoare și țară.
  5. Baterie disponibila pe modelele Galaxy Note10 si Note10+ LTE. Durata de viata estimata pe baza profilului mediu de utilizare si analizata independent de catre Strategy Analytics in perioada 2019.07.17 - 08.02 in SUA si UK, pe modele prototip SM N970 si SM N975. Durata de viata in utilizare zilnica depinde de retea, functionalitati si aplicatii utilizate, frecventa apelurilor si a mesajelor, numarul de incarca si multi alti factori.
  6. Valoare tipică testată în condițiile unui laborator terț. Valoarea standard este valoarea medie estimată având în vedere abaterea în ceea ce privește capacitatea bateriei pentru probele bateriei testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este 3400mAh pentru Galaxy Note10 și 4170mAh pentru Galaxy Note10+. Durata de viață efectivă a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, de metodele de utilizare și de alți factori.
  7. Limitată numai la modelul Galaxy Note10+ LTE. Evaluată de Samsung. Estimată față de rata medie de încărcare a versiunii pre-lansate a Galaxy Note10+ LTE utilizând încărcătorul original împreună cu profilul de utilizare al unui utilizator mediu/tipic. Durata de viață efectivă a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, de modelele de utilizare și de alți factori.
  8. Funcția Depth of field este disponibilă numai pe Galaxy Note10+. Live focus video pe Galaxy Note10+ utilizează Camera DepthVision și Camera cu unghi Wide. Pe Galaxy Note10, Live focus video este realizat utilizând AI și poate avea rezultate variate datorită diferenței de tehnologie.
  9. Disponibilitatea caracteristicii de exportare a textului poate varia în funcție de limbă.
  10. Asistența pentru acțiunile aeriene poate varia în funcție de aplicație.
Versiunea Desktop