Conectează acum Internet prin Fibră și Televiziune de la Orange și primești 2500 lei reducere la factura de fix și mobil sau un Smart TV la doar 1 leu. Oferta este disponibilă la conectare nouă, în localitățile cu acoperire Fibră de la Orange.

2500 lei
reducere la factură
sau
la conectare Fibră + TV Acasă
Sună 797 sau

Conectează Internet prin Fibră și Televiziune de la Orange

și primește un Smart TV cadou sau 2500 lei reducere la factură: 1200 lei pe fix + 1300 lei pe mobil.

Abonamente Fibră + TV Acasă

Abonament
Fibră 300 + TV Acasă
300 Mbps
Wi-Fi 5
Internet Box
200 lei lunar
150 lei
lunar

timp de 24 luni

sau

200 lei
lunar
Abonament
Fibră 500 + TV Acasă
500 Mbps
Wi-Fi 5
Internet Box
220 lei lunar
170 lei
lunar

timp de 24 luni

sau

220 lei
lunar
Abonament
Fibră 1000 + TV Acasă
940 Mbps
Wi-Fi 6
Internet Box
300 lei lunar
250 lei
lunar

timp de 24 luni

sau

300 lei
lunar
Abonamente mobile
Abonament Max 175
25 GB + 25 GB cu LOVE
  • 5,79 GB limita în roaming România
  • Apeluri nelimitate în rețea
  • 750 minute naționale, inclusiv roaming în România
175 lei lunar
120 lei
lunar

timp de 24 luni

Abonament Max 200
60 GB + 60 GB cu LOVE
  • 6,62 GB limita în roaming Europa
  • Apeluri nelimitate în rețea
  • 1000 minute naționale, inclusiv roaming în Europa
200 lei lunar
145 lei
lunar

timp de 24 luni

Abonament Max 290
100 GB + 100 GB cu LOVE
  • 9,60 GB limita în roaming Europa
  • Apeluri naționale nelimitate inclusiv roaming în Europa
  • 50 minute internaționale
  • 30 min + 500 MB în roaming (alte țări)
290 lei lunar
190 lei
lunar

timp de 24 luni

De 2 ori mai mult Internet pe mobil cu   

De 2 ori mai mult Internet se alocă, gratuit, pe liniile mobil voce, noi sau existente, din acelaşi cont cu serviciile fixe (cât acestea sunt active), cu unul din Abonamentele Max, TOP, GO, Nelimitat şi Junior. Pe o linie voce se alocă doar un singur bonus De 2 ori mai mult Internet, chiar dacă numărul voce este de pe un cont care beneficiază de ambele oferte Family şi Love.

Sau alege un alt televizor la cel mai bun preț vreodată
Smart TV 43"
Hisense sau TCL
2 280 lei 5 280 lei
95 lei lunar, 24 luni
la conectare Fibră + TV Acasă
Smart TV 55"
Hisense sau TCL
3 960 lei 6 960 lei
165 lei lunar, 24 luni
la conectare Fibră + TV Acasă

Reducerea de 3000 lei pentru procurarea unui televizor este disponibilă la conectarea Fibră 1000 + TV Acasă, iar la conectarea Fibră 500 + TV Acasă, valoarea reducerii constituie 2500 lei. Detalii în Condițiile ofertei Love.

Orange TV Box
Descoperă o lume
plină de experiențe uimitoare
  • Serviciu interactiv Pauza/Reluare TV
  • Sistem de operare Android™ 10
  • YouTube preinstalat
  • Peste 5000 de aplicații și jocuri,
    disponibile în Google Play
  • Chromecast integrat
Detalii aici
Privește canalele preferate
la orice televizor din casă
Abonament TV extra
30 lei lunar

Condiţiile ofertei Televizor la doar 1 leu

  1. Consumatorii casnici care deţin un abonament mobil voce Orange activ de cel puţin 50 lei (abonament mobil eligibil), nu au datorii restante faţă de Orange şi se conectează (încheie contract) la un abonament Fibră 500 + TV Acasă sau Fibră 1000 + TV Acasă (abonament fix eligibil), în perioada 01.02.2024 – 15.04.2024 pot, în termen de 30 zile de la activarea acestuia (dacă contractul nu a fost revocat), beneficia de următorul preţ special la procurarea unui Smart TV de 32’ de la Orange:
    • 599 lei la conectarea abonamentului Fibră 500 + TV Acasă
    • 1 leu la conectarea abonamentului Fibră 1000 + TV Acasă.
  2. Prezenta ofertă nu este disponibilă în cazul conectării la abonamentul fix eligibil ca urmare a transferului de la un alt abonament Orange sau schimbării tehnologiei de acces la serviciu şi nu poate fi utilizată concomitent cu reducerile din contul Punctelor de Fidelitate. Televizorul poate fi procurat doar cu livrare și instalare de către Orange la adresa de furnizare a serviciilor aferente abonamentului respectiv.
  3. Clientul este obligat să respecte, pentru abonamentul fix cu care a beneficiat de ofertă, o perioadă contractuală minimă de 24 luni, în cursul căreia Clientul nu poate schimba abonamentul fix pe alt abonament cu o plată lunară mai mică sau pe un abonament neeligibil până la expirarea perioadei contractuale minime asumate la conectarea abonamentului fix.
  4. În cazul în care Clientul nu respectă perioada contractuală minimă din motive neimputabile Orange (de exemplu, ca urmare a (i) rezoluţiunii contractului pentru abonamentul respectiv de către Client, sau (ii) a rezoluţiunii contractului pentru abonamentul respectiv de către Orange din motive imputabile Clientului, Orange are dreptul de a percepe de la Client o penalitate egală cu diferența dintre prețul standard al televizorului şi prețul special la care a fost procurat televizorul. Prețurile standard pentru televizor sunt afişate în condițiile ofertei de pe pagina web dedicată televizorului ales şi în anexa la contract în baza căreia este procurat televizorul. În cazul în care Clientul are asumat şi/sau îşi asumă un alt angajament privind perioada minimă contractuală (de exemplu, la conectarea abonamentului sau activarea unei alte oferte promoţionale), penalităţile datorate pentru nerespectarea angajamentelor asumate se cumulează.
  5. În cadrul prezentei oferte, o persoană poate procura cel mult un televizor (pe un cont de client Orange nu pot fi procurate mai multe televizoare în condițiile prezente oferte, indiferent de numărul de abonamente pe care le deţine clientul). Clientul nu poate beneficia de prezenta ofertă dacă a procurat anterior de la Orange un televizor cu achitare în rate şi perioada contractuală minimă asumată de Client la procurarea televizorului respectiv nu a expirat şi viceversa. În cazul returului dispozitivului din motive imputabile Orange Moldova, Clientul poate beneficia de aceeași reducere pentru procurarea altui dispozitiv, cu condiţia că perioada promoţiei indicată mai sus nu a expirat.
  6. Orange își rezervă dreptul de a refuza vânzarea televizorului la preț promoțional în cazul unei bănuieli rezonabile de tentativă de fraudă.
  7. Modelul telelevizorului oferit în cadrul ofertei Televizor la preţ special este TCL 32S5200A. Oferta este valabilă în limita stocului.

Condiţiile ofertei Love

  1. Beneficiile Love sunt accesibile clienţilor Orange care combină serviciile fixe cu serviciile mobil voce şi se aplică pentru fiecare pereche de abonamente Orange Fibră + TV Acasă, Fibră, Internet + TV Acasă sau Internet Acasă şi Orange Abonament de la 50 lei, deținute de client pe același cont Orange.
  2. Abonamentele Orange Fibra + TV Acasă şi Fibra sunt disponibile consumatorilor casnici, în limita ariei de acoperire a rețelei fixe Orange. Conectarea este gratuită, la semnarea contractului pe minim 24 luni.
  3. Consumatorii casnici care deţin un abonament mobil voce Orange activ de cel puţin 130 lei (abonament mobil eligibil) şi se conectează (încheie contract) la un abonament Fibră + TV Acasă sau Fibră (abonament fix eligibil), în perioada 01.02.2024 – 15.04.2024, pot, în termen de 30 zile de la activarea acestuia (dacă contractul nu a fost revocat), beneficia de una din ofertele de mai jos:
    • Oferta “3000 lei reducere la procurarea unui dispozitiv de la Orange” (disponibila doar la conectarea abonamentului Fibra 1000 + TV Acasă 300 lei): 3000 lei reducere la procurarea unui dispozitiv de la Orange (în cazul procurării unui televizor, Clientul poate să nu deţină un abonament mobil voce). Preţul dispozitivului pentru care se aplică reducerea nu poate fi mai mic de 3001 lei, la achitarea în rate cu avans 0 lei – nu mai mic de 3500 lei, iar la achitarea în rate cu avans – nu mai mic de 4524 lei. Televizorul poate fi procurat doar cu livrare și instalare de către Orange la adresa de furnizare a serviciilor aferente abonamentului respectiv; sau
    • Oferta “2500 lei reducere la procurarea unui dispozitiv de la Orange” (disponibila doar la conectarea abonamentului Fibra 500 + TV Acasă): 2500 lei reducere la procurarea unui dispozitiv de la Orange (în cazul procurării unui televizor, Clientul poate să nu deţină un abonament mobil voce). Preţul dispozitivului pentru care se aplică reducerea nu poate fi mai mic de 2501 lei, la achitarea în rate cu avans 0 lei – nu mai mic de 3000 lei, iar la achitarea în rate cu avans – nu mai mic de 4024 lei. Televizorul poate fi procurat doar cu livrare și instalare de către Orange la adresa de furnizare a serviciilor aferente abonamentului respectiv; sau
    • Oferta “2000 lei reducere la procurarea unui dispozitiv de la Orange” (disponibila doar la conectarea abonamentului Fibra 1000 + TV Acasă 300 lei): 2000 lei reducere la procurarea unui dispozitiv de la Orange (în cazul procurării unui televizor, Clientul poate să nu deţină un abonament mobil voce). Preţul dispozitivului pentru care se aplică reducerea nu poate fi mai mic de 2001 lei, la achitarea în rate cu avans 0 lei – nu mai mic de 2500 lei, iar la achitarea în rate cu avans – nu mai mic de 3524 lei. Televizorul poate fi procurat doar cu livrare și instalare de către Orange la adresa de furnizare a serviciilor aferente abonamentului respectiv; sau
    • Oferta “1500 lei reducere la procurarea unui dispozitiv de la Orange”: 1500 lei reducere la procurarea unui dispozitiv de la Orange (în cazul procurării unui televizor, Clientul poate să nu deţină un abonament mobil voce). Preţul dispozitivului pentru care se aplică reducerea nu poate fi mai mic de 1501 lei, la achitarea în rate cu avans 0 lei – nu mai mic de 2000 lei, iar la achitarea în rate cu avans – nu mai mic de 3024 lei. Televizorul poate fi procurat doar cu livrare și instalare de către Orange la adresa de furnizare a serviciilor aferente abonamentului respectiv; sau
    • Oferta “Preţ special de 1 leu pentru dispozitivul Xiaomi Redmi C12”: Preţ special de 1 leu pentru dispozitivul Xiaomi Redmi C12.
  4. Ofertele menționate mai sus nu pot fi utilizate concomitent cu reducerile din contul Minutelor de Fidelitate.
  5. Clientul care benefiază sau a beneficiat de una din ofertele menționate mai sus nu poate schimba abonamentul fix respectiv pe unul cu valoare mai mică sau pe un alt abonament neeligibil până la expirarea perioadei contractuale minime asumate la conectarea abonamentului.
  6. Clientul este obligat să respecte, pentru abonamentul mobil voce cu care a beneficiat de oferta “3000 lei reducere la procurarea unui dispozitiv de la Orange”, “2500 lei reducere la procurarea unui dispozitiv de la Orange”, “2000 lei la procurarea unui dispozitiv de la Orange”, “1500 lei reducere la procurarea unui dispozitiv de la Orange” sau “Preţ special de 1 leu pentru dispozitivul Xiaomi Redmi C12”, o perioadă contractuală minimă de 24 luni din următoarea sa zi de facturare, cu condiţia păstrării valorii minime a abonamentului mobil voce respectiv. În cazul în care Clientul are asumat şi/sau îşi asumă un alt angajament privind perioada minimă contractuală (de exemplu, la conectarea abonamentului mobil voce sau activarea unei alte oferte promoţionale), penalităţile datorate pentru nerespectarea angajamentelor asumate se cumulează.
  7. Ofertele menționate mai sus sunt valabile în limita stocului. Orange își rezervă dreptul de a refuza vânzarea dispozitivului la preț promoțional sau special ori în rate în cazul unei bănuieli rezonabile de tentativă de fraudă.
  8. Oferta “Reducere de 50 lei la plata lunară pentru abonamentul Fibră + TV Acasă sau Fibră timp de 24 luni”: Reducerea de 50 lei la plata lunară se acordă la conectarea (încheierea contractului pentru) abonamentelor fixe Orange Fibră + TV Acasă 1000, Fibră + TV Acasă 500 sau Fibră 1000 în perioada 01.02.2024 – 15.04.2024 şi se aplică în primele 24 perioade de facturare (luni) consecutive de la conectare, în total - 1200 lei. Dacă abonamentul este conectat la o dată care nu coincide cu data de facturare a clientului, în perioada de facturare curentă reducerea se acordă proporțional cu numărul de zile rămase din această perioadă. În cazul (şi pe perioada) suspendării serviciului, reducerea nu se aplică, dar perioada de aplicare a reducerii nu se prelungește cu perioada în care serviciul a fost suspendat. Clientul care beneficiază de prezenta ofertă nu poate schimba abonamentul fix respectiv pe un alt abonament neeligibil până la expirarea perioadei contractuale minime asumate la conectarea abonamentului.
  9. La conectarea unui abonament fix eligibil, Clientul poate alege pentru acel abonament doar una din ofertele menţionate mai sus. Clientul poate beneficia de fiecare ofertă o singură dată, indiferent de numărul de abonamente fixe la care se conectează clientul. Totuşi, un client nu poate beneficia de oferta “1500 lei reducere la procurarea unui dispozitiv de la Orange”, dacă a beneficiat anterior de oferta “Preţ special de 1 leu pentru dispozitivul Xiaomi Redmi 12C”, şi vice versa, chiar dacă aceste oferte ar fi aplicate unor abonamente diferite. Clientul nu poate beneficia de ofertele menționate, dacă prin aceasta ar depăşi cantitatea maximă de dispozitive care pot fi procurate de la Orange la preț promoțional sau special ori în rate, pentru care angajamentul privind respectarea perioadei minime contractuale nu a expirat. În cazul returului dispozitivului din motive imputabile Orange, Clientul poate beneficia de aceeaşi reducere pentru procurarea altui dispozitiv, cu condiția că perioada promoţiei indicată mai sus nu a expirat.
  10. Ofertele menţionate mai sus nu sunt disponibile în cazul conectării la abonamentul fix respectiv ca urmare a transferului de la un alt abonament Orange sau schimbării tehnologiei de acces la serviciu.
  11. Oferta “Reducere la plata lunară pentru abonamentele mobil voce”: Consumatorii casnici conectați la abonamentele Orange Fibră + TV Acasă, Fibră, Internet + TV Acasă, Internet Acasă (abonamentele fixe eligibile) pot, la cerere, beneficia de reducere la plata lunară pentru abonamentele mobil voce deținute pe același cont Orange, după cum urmează:
    • 55 lei - pentru abonamentele Orange Max 175 şi 200;
    • 100 lei - pentru abonamentul Orange Max 290;
    • 110 lei - pentru abonamentul Orange Nelimitat 400 (planuri tarifare mobile eligibile).
  12. Reducerea se acordă atât timp cât sunt îndeplinite condițiile pentru activarea ofertei.
  13. Clientul poate solicita activarea ofertei începând cu 28.04.2022 în orice moment, cât este valabilă oferta, cu condiţia că abonamentul mobil voce şi abonamentul fix să fie active (nesuspendate). Oferta nu poate fi activată pentru abonamentele mobil voce care au beneficiat sau beneficiază de reduceri la plata lunară, acordate în temeiul altor oferte Orange. În cazul în care Clientul deţine un abonament mobil voce cu un plan tarifar neeligibil, care beneficiază de o reducere similară la plata lunară, pe viaţă, acordată în temeiul unei alte oferte Orange, şi schimbă acel plan tarifar pe unul eligibil, atunci reducerea anterioară se substituie cu reducerea corespunzătoare planului tarifar eligibil activat, fără a afecta valabilitatea angajamentului privind respectarea perioadei contractuale minime, asumat în cadrul ofertei anterioare.
  14. Oferta se activează din următoarea zi de facturare a clientului, pentru abonamentele mobil voce active, şi din data activării abonamentului, pentru abonamentele mobil voce noi.
  15. În cazul şi pe perioada suspendării abonamentului mobil voce ori a abonamentului fix, reducerea nu se acordă.
  16. Perioada contractuală minimă standard la conectarea abonamentelor mobil voce este de 6 luni. Totodată, în cazul activării ofertei, Clientul este obligat să respecte, pentru abonamentele mobil voce pentru care activează oferta, o perioadă contractuală minimă de 24 luni din data activării ofertei, dacă aceasta coincide cu data de facturare a Clientului, sau din următoarea dată de facturare. În cazul nerespectării perioadei contractuale minime din motive imputabile Clientului (de exemplu, rezoluțiunea contractului pentru abonament de către Client din motive neimputabile Orange Moldova, inclusiv prin portare, ori de către Orange Moldova din motive imputabile Clientului), Orange Moldova are dreptul de a încasa de la Client o penalitate egală cu 50% din plata lunară de abonament (aplicabilă la data încălcării angajamentului respectiv) pentru întreaga perioadă contractuală minimă rămasă. În cazul suspendării abonamentului mobil voce, perioada suspendării nu se include în perioada contractuală minimă. În cazul în care Clientul are asumat și/sau își asumă un alt angajament privind perioada minimă contractuală (de exemplu, în legătură cu procurarea unui dispozitiv la preț promoțional şi/sau în rate), penalitățile datorate pentru nerespectarea angajamentelor asumate se cumulează.
  17. În cazul rezoluțiunii sau revocării contractului sau schimbului de titular pentru abonamentul fix, oferta își pierde valabilitatea ireversibil, fără a afecta valabilitatea angajamentului privind respectarea perioadei contractuale minime asumat pentru abonamentele mobil voce.
  18. În cazul schimbării abonamentului fix pe un alt abonament fix neeligibil, oferta activată pentru toate abonamentele mobil voce își pierde valabilitatea ireversibil, fără a afecta valabilitatea angajamentului privind respectarea perioadei contractuale minime asumat pentru aceste abonamente.
  19. În cazul schimbării abonamentului mobil voce pe unul neeligibil, oferta activată pentru acel abonament își pierde valabilitatea ireversibil, fără a afecta valabilitatea angajamentului privind respectarea perioadei contractuale minime asumat pentru acest abonament.
  20. În cazul schimbului de titular la abonamentul mobil voce, oferta se transferă noului titular numai dacă acesta deţine un abonament fix eligibil. În caz contrar, oferta îşi pierde valabilitatea ireversibil. În ambele cazuri, angajamentul pentru perioadă contractuală minimă rămasă trece la noul titular.
  21. Un abonament voce mobil care beneficiază de prezenta ofertă nu poate beneficia concomitent de alte oferte Orange care prevăd reduceri la plata de abonament pentru serviciile voce mobile.
  22. Oferta nu este valabilă dacă în perioada promoţiei a fost rezolvit un contract pentru un abonament mobil voce Orange cu clientul, inclusiv prin transfer la serviciul Orange PrePay sau portare în altă reţea.
  23. Clienţii se conectează prin intermediul reţelei bazate pe 100% Fibră.
  24. Vitezele de transfer al datelor (vitezele Internet) indicate reprezintă vitezele maxime de transfer al datelor prin reţeaua bazată pe 100% Fibră, atunci când dispozitivul utilizat de Client este conectat prin cablu la puntul terminal al reţelei. Vitezele de transfer al datelor disponibile în mod normal depind de un şir de factori externi care sunt în afara controlului Orange, inclusiv de performanța echipamentului terminal și/sau dispozitivului utilizat de Client.
  25. În funcție de tipul abonamentului, Orange instalează în locația Clientului următorul echipament terminal pentru accesul la serviciul Internet:
    • Orange Fibra 1000 + TV Acasă - ONT Huawei HG8147X6-10 sau ONT Huawei HG8247W5
    • Fibra 500 + TV Acasă sau Fibra 1000 - ONT Huawei HG8145V5
    • Orange Fibra 300 + TV Acasă sau Fibra 500 - ONT Huawei HG8145V5.

    şi următorul echipament terminal pentru accesul la serviciul TV:

    • Orange Fibra 1000 + TV Acasă, Fibra 500 + TV Acasă – decodor TV Box HD sau Orange TV Box 4K, cu condiția că televizorul să aibă port HDMI;
    • Orange Fibra 300 + TV Acasă, TV Acasă 150, TV Acasă 100, TV Acasă 80, abonament secundar TV extra – decodor TV Box HD.
  26. Decodorul Orange TV Box 4K se oferă, la cerere, şi pentru abonamentele secundare TV extra cu plată, în locațiune, cu 20 lei/lună per abonament secundar, cu excepția primelor 3 luni.
  27. Cu Orange TV Box 4K, Clientul beneficiază de acces la unele servicii interactive, cum ar fi Pauză/Reluare, precum și la serviciile Google Play.
  28. Pentru a permite accesul la serviciile interactive și la serviciile Google Play, Orange TV Box 4K are nevoie de conexiune activă la Internet. Orange TV Box 4K poate fi conectat la Internet doar prin cablu Ethernet.
  29. lientul poate schimba abonamentul Orange Fibră 1000 + TV Acasă sau Fibră 500 + TV Acasă pe un alt tip de abonament numai odată cu înlocuirea echipamentului terminal instalat pentru accesul la serviciul Internet. Tariful administrativ pentru înlocuirea echipamentului constituie 100 lei.
  30. În funcție de oferta de pe piață, negocierile cu furnizorii de canale, etc., Orange poate modifica lista și numărul posturilor TV din abonament.
  31. Clientul poate beneficia de cel mult un abonament TV secundar (al 2-lea televizor) gratuit şi cel mult 4 abonamente TV secundare în total, inclusiv cel gratuit.
  32. Numărul şi lista canalelor TV incluse în abonamentul secundar cu plată sunt cele incluse în abonamentul primar aferent.

Abonamente retrase din oferta comercială

Internet + TV Acasă
Abonament Viteza Internet, Download / Upload (Mbps) Canale TV Preț
Internet + TV Acasă 200 lei 150/150 Mbps 100 canale TV 200 lei
Internet + TV Acasă 200 lei 100/100 Mbps 100 canale TV 200 lei
Internet + TV Acasă 250 lei 300/300 Mbps 150 canale TV 250 lei
Internet + TV Acasă 300 lei 940/940 Mbps 180 canale TV 300 lei
Internet Acasă
Abonament Viteza Internet, Download / Upload (Mbps) Preț
Internet Acasă 200 lei 150/150 Mbps 200 lei
Internet Acasă 250 lei 300/300 Mbps 250 lei
TV Acasă
Abonament Canale TV Preț
TV Acasă 80 lei 100 canale TV 80 lei
TV Acasă 100 lei 150 canale TV 100 lei
TV Acasă 150 lei 180 canale TV 150 lei

Vitezele indicate reprezintă vitezele maxime de download și upload, atunci când dispozitivul utilizat de Client este conectat prin cablu la punctul terminal al reţelei. Vitezele de transfer a datelor, disponibile în mod normal, depind de un șir de factori externi care sunt în afara controlului Orange, inclusiv de performanţa echipamentului terminal și/sau a dispozitivului utilizat de Client.

Abonamentele Orange Internet + TV Acasă, Internet Acasă și TV Acasă sunt disponibile consumatorilor casnici, în limita ariei de acoperire a reţelei fixe Orange bazate pe 100% Fibră.

Orange poate modifica lista și numărul posturilor TV în funcţie de oferta de pe piaţă, negocierile cu furnizorii de canale etc., în limita a maxim 10% din numărul de posturi din oferta aleasă.

Pentru clienţii Orange care combină abonamente Internet + TV Acasă şi Internet Acasă cu abonamente mobil voce pe acelaşi cont, se aplică reducerea de 50 lei la plata lunară pentru abonamentul Internet + TV Acasă, cu oferta Love. Beneficiile Love sunt accesibile clienţilor Orange care combină serviciile fixe cu serviciile mobil voce şi se aplică pentru fiecare pereche de abonamente Orange Internet + TV Acasă sau Internet Acasă şi Orange Abonament de la 50 lei, deţinute de client pe acelaşi cont Orange.

Orange Moldova aduce la cunoștință că la data de 01.03.2023 abonamentul Internet + TV Acasă 250 lei va fi retras complet din oferta sa comercială și nu va mai putea fi utilizat de clienți. Abonamentele Internet + TV Acasă 250 lei deținute de clienți la această dată vor fi înlocuite, din ziua de facturare a clientului, cu abonamentul Fibră 500 + TV Acasă din oferta comercială curentă a Orange Moldova.

Orange Moldova aduce la cunoștință că la data de 01.03.2023 abonamentul Internet + TV Acasă 250 lei va fi retras complet din oferta comercială și nu va mai putea fi utilizat de clienți. Abonamentele Internet + TV Acasă 250 lei deținute de clienți la această dată vor fi înlocuite, din ziua de facturare a clientului, cu abonamentul Fibră 500 + TV Acasă din oferta comercială curentă a Orange Moldova.

Abonamentul Fibră 500 + TV Acasă oferă viteză Internet de până la 500 Mbps (față de 300 Mbps cât oferea abonamentul Internet + TV Acasă 250) și 150 canale TV, inclusiv 70 canale HD, la 220 lei/lună.

În plus, cu Abonamentul Fibră 500 + TV Acasă puteți solicita înlocuirea decodorului TV utilizat anterior cu Orange TV Box 4K, contra unei plăți unice de 100 lei. Cu Orange TV Box 4K:

  • Savurați instantaneu conținutul preferat, la schimbarea canalului;
  • Cu funcția Pauză/Reluare puteți opri timpul la peste 100 canale TV, ca să nu pierdeți
    nicio secundă din emisiunea favorită;
  • Combinați conținutul TV preferat cu peste 5000 de aplicații și jocuri, disponibile în Google Play – toate cu o singură telecomandă;
  • Cu YouTube preinstalat, treceți instant de pe telefon, tabletă sau laptop la televizor. Cu Chromecast integrat, puteți reda filmele preferate, emisiuni, aplicații, jocuri și multe altele direct pe ecranul televizorului dvs.

Mai multe detalii despre abonamentul Fibră 500 + TV Acasă și Orange TV Box 4K găsiți mai sus și în Ghidul utilizatorului Fibră/Lista de preţuri.

Schimbarea menționată mai sus are ca scop principal reducerea numărului de planuri tarifare diferite, simplificarea și eficientizarea procesului de administrare a portofoliului de abonamente al Orange Moldova și, prin aceasta, îmbunătățirea calității deservirii clienților.

Schimbarea menționată nu se aplică clienților care, până la data de 01.03.2023 , au solicitat transferul la un alt tip de abonament din oferta comercială curentă a Orange Moldova. Pentru clienții care și-au suspendat abonamentul, înlocuirea acestuia se va produce din următoarea dată de facturare peste 30 zile după încheierea perioadei de suspendare.

În cazul în care beneficiați de reducere de 50 lei la plata lunară pentru abonamentul Internet + TV Acasă 250 lei cu oferta Love, aplicabilă clienţilor Orange care combină abonamente Internet + TV Acasă şi Internet Acasă cu abonamente mobil voce pe acelaşi cont, această reducere nu se va mai aplica pentru abonamentul Fibră 500 + TV Acasă.

În cazul în care beneficiați de reducere la plata lunară pentru abonamentul Internet + TV Acasă 250 lei în temeiul unei alte oferte de la Orange, schimbarea menționată nu va afecta valabilitatea reducerii.

Cu excepția cazului în care prin această schimbare se stabilesc condiții mai favorabile pentru clienți, clienții care nu sunt de acord cu această schimbare au dreptul de a rezolvi contractul pentru abonamentul înlocuit, fără penalizări, prin notificare scrisă transmisă către Orange Moldova până la data înlocuirii acestuia cu abonamentul nou. În caz contrar, se va considera că au acceptat modificarea respectivă.

Mai multe detalii pot fi obținute la numărul 777 de la orice număr mobil Orange (la numărul 700 sau la Reprezentantul Vânzări Corporative Orange pentru persoane juridice) sau în magazinele Orange (lista magazinelor, adresele și programul de funcționare ale acestora sunt aici).

Vă mulțumim pentru fidelitate și pentru încrederea pe care ne-o acordați și sperăm că veți continua să vă bucurați de toate avantajele serviciilor Orange.