Cu combini numărul tău mobil Orange cu noile servicii fixe de Internet Acasă şi economiseşti în fiecare lună.

Internet Acasă
Viteza Internet
150 Mbps
150 lei cu
200 lei
Internet Acasă
Viteza Internet
300 Mbps
200 lei cu
250 lei
+ de 2 ori mai mult Internet pe mobil cu   

Conectează-te acum și primești


Reducere pe viaţă

Conectare si modem avansat Wi-Fi gratuit

Un singur Serviciu Suport Clienţi

Downloadezi la viteze de până la 300 Mbps

Serviciile Orange Internet şi TV Acasă sunt disponibile în Chişinău, Ialoveni, Bălţi şi Cahul, în limita ariei de acoperire a reţelei fixe, pentru persoane fizice, în cazul conectării spaţiului locativ. Sună acum la 797 sau 022 97 77 97
 Condiţiile ofertei
Oferta Orange Internet şi TV Acasă este disponibilă pentru consumatorii casnici în Chișinău, Bălţi, Cahul şi Ialoveni, în limita ariei de acoperire a reţelei fixe. Conectarea gratuită se oferă la semnarea contractului pe o perioadă minimă de 24 luni. Reducerea de 50 lei la plata de abonament pentru serviciile fixe, cu reducerea ulterioară a acesteia cu 50 lei în primele 24 luni, se acordă pentru clienţii Orange Abonament (mobil voce) cu plata lunară de la 100 lei (reducerile se acordă per fiecare pereche de abonamente fix-mobil). Reducerea cu 50 lei în primele 24 luni se acordă la conectare la serviciile fixe în perioada 21.08.2018 - 31.10.2018, nefiind compatibilă cu alte reduceri similare.
Vitezele de 150 Mbps şi 300 Mbps sunt vitezele nominale maxime de descărcare a modemelor, cea reală depinde de un şir de factori aflaţi în afara controlului Orange. De 2 ori mai mult Internet se alocă gratuit, pe liniile mobil voce noi sau existente din acelaşi cont cu serviciile fixe (cât acestea sunt active), cu unul din Abonamentele Colibri 70, 100, 140, Tigru 150, 250, 400 şi Junior. Orange Moldova poate modifica numărul, lista şi aranjarea Canalelor TV incluse în abonament, în funcţie de oferta de pe piaţă a programelor audiovizuale, negocierile cu furnizorii de conţinut media audiovizual, audienţa programelor retransmise, legislaţia în vigoare, precum şi de alţi factori relevanţi, în limita a maxim 10% din numărul de posturi din oferta aleasă. Modificările se vor afişa prin intermediul site-ului www.orange.md sau vor fi aduse la cunoştinţa Clienţilor prin orice alte mijloace publice de comunicare.
 Ghidul utilizatorului
Versiunea Desktop