Modem Technicolor CGA2121
Internet prin Wi-Fi până la 300 Mbps pentru toate dispozitivele inteligente din casa ta.
Detalii
TV Box HD
Vezi lumea în HD.
Detalii
Modul CI+
O singură telecomandă, fără alte echipamente.
Detalii

Modem oferit la conectare în orașul Durlești

Modem ONT Huawei HG8247U

Internet prin Wi-Fi până la 500 Mbps pentru toate dispozitivele inteligente din casa ta.

  • Cel mai nou standard Wi-Fi 5(IEEE 802.11ac)
  • Wi-Fi dual band, 5 GHz (Wi-Fi 5, IEEE 802.11ac) și 2.4 GHz (Wi-Fi 4, IEEE 802.11n) pentru viteză și acoperire optimă
  • Până la 4 dispozitive conectate prin Gigabit Ethernet
  • Conectare rapidă la Wi-Fi cu butonul WPS
Detalii adiționale

În practică, calitatea semnalului Wi-Fi și viteza de acces la internet sunt influenţate de distanţa dintre dispozitivele conectate si modem, de existenţa unor obstacole între acestea, de numărul de dispozitive conectate simultan la modem, de caracteristicile dispozitivului utilizat dar și de influența altor rețele Wi-Fi în cadrul locuinței Dvs. Astfel, pentru a atinge vitezele maxime de acces la Internet prin Wi-Fi, e nevoie de întrunirea mai multor condiții, cum ar fi: micșorarea distanței între dispozitiv si modem, utilizarea dispozitivelor ce susţin standardul Wi-Fi 5 (IEEE 802.11ac), cât și lipsa interferențelor radio în incinta locuinței.

Pentru a fi siguri că puteți beneficia de funcționalitatea modulului CI+, vă rugăm să verificați dacă televizorul Dvs. este compatibil cu standardul CI+ v1.3. Pentru mai multe detalii consultați Ghidul utilizatorului al televizorului Dvs.

 Condiţiile ofertei

Oferta este valabilă pentru clienții conectaţi la Internet + TV Acasă în perioada 12.03.2019 - 31.07.2019, precum şi nu este compatibilă cu alte oferte similare.

Serviciile fixe Internet + TV Acasă, Internet Acasă şi TV Acasă sunt disponibile pentru consumatorii casnici din Chișinău, Bălţi, Cahul şi Ialoveni în aria de acoperire a reţelei fixe Orange. Conectarea este gratuită la semnarea contractului pe minim 24 luni.

Oferta Love este valabilă pentru clienţii Orange care combină serviciile fixe cu serviciile mobile voce şi se aplică pentru fiecare pereche de abonamente Internet + TV Acasă sau Internet Acasă şi Orange Abonament de la 50 lei, deţinute pe acelaşi cont.

Opţiunea "de 2 ori mai mult Internet" se alocă gratuit clienţilor Orange Abonament Colibri de la 75 lei, Tigru de la 150 lei şi Junior care combină serviciile mobile voce cu serviciile fixe pe acelaş¬i cont şi presupune alocarea unui bonus lunar în volumul traficului Internet mobil inclus în abonament (cât serviciile fixe sunt active). Pe o linie voce poate fi alocat un singur bonus "De 2 ori mai mult Internet".

Vitezele de 150 Mbps şi 300 Mbps sunt vitezele nominale maxime de descărcare a modemelor, cele reale depind de un şir de factori aflaţi în afara controlului Orange.

 Ghidul utilizatorului / Lista de prețuri
Vezi tot ce vrei şi acasă
Cel mai bun şi variat conţinut TV: știri, sport, desene animate, muzică,filme de box office, documentare şi seriale de top.
Vezi grila TV
Versiunea Desktop