Modemuri
Technicolor TC 7200

Semnalul Wi-Fi este emis şi recepționat pe frecvenţele de 2.4 GHz şi 5 GHz pentru a îmbunătăți acoperirea Wi-Fi (IEEE 802.11b/g/n).

Oferit gratuit cu
Internet + TV Acasă 250 lei și Internet Acasă 200 lei

Technicolor CGA 2121

Semnalul Wi-Fi este emis şi recepționat simultan pe frecvenţele de 2.4 GHz şi 5 GHz pentru a îmbunătăți acoperirea Wi-Fi (IEEE 802.11b/g/n/ac).

Oferit gratuit cu
Internet + TV Acasă 300 lei și Internet Acasă 250 lei

FlyBox TP-Link Archer MR200

Poate fi poziţionat oriunde este nevoie (acasă, la vilă, la birou) pentru că oferă posibilităţi extinse de conectare:

 • Până la 10 dispozitive prin Wi-Fi
 • Până la 4 dispozitive prin Ethernet
 • Viteză de navigare de până la 150 Mbps
Oferit gratuit cu
4G Acasă 220 lei şi 4G Acasă 300 lei Plus

În practică, calitatea semnalului Wi-Fi este influenţată de distanţa şi existenţa unor obstacole între dispozitivele conectate şi modem, dar şi de numărul de antene interne a dispozitivului de pe care se accesează reţeaua Wi-Fi. Astfel, pentru a atinge vitezele maxime de acces la Internet, e nevoie de întrunirea mai multor condiții, cum ar fi: micșorarea distanței între dispozitive, utilizarea laptopurilor sau calculatoarelor noi cu susţinerea standardelor IEEE 802.11b/g/ac, cât și lipsa interferențelor radio în incinta casei. Pentru mai multe detalii consultați Ghidul utilizatorului al modemului dvs.

Modul CI+
 • Modulul CI+ permite vizionarea canalelor TV criptate, fără decodor TV şi fără cabluri suplimentare, folosindu-se tunerul digital intern al televizorului

 • Utilizaţi telecomanda televizorului pentru navigare și configurare, iar experiența de vizionare a televizorului dvs. este păstrată standard.

 • Puteţi viziona canale HD și ghidul de programe TV, modifica limba şi edita lista de canale în dependenţă de funcţionalitatea televizorului dvs.

 • Pentru a fi siguri că puteți beneficia de funcționalitatea modulului CI+, vă rugăm să verificați dacă televizorul dvs. este compatibil cu standardul CI+. Pentru mai multe detalii consultați Ghidul utilizatorului al televizorului dvs.

TV Box HD

Face ca televizorul tău să devină un adevărat centru multimedia. Acesta vine la pachet cu o telecomandă universală și permite editarea listei de canale.

Funcţionalităţile de bază a decodorului TV
 • Susținerea standardului Full HD cu rezoluția de 1920 pe 1080 pixeli
 • Telecomanda universala
 • Ghid program TV
 • Modificarea limbii
 • Editarea listei canalelor
 • Pauza şi continuarea vizionarii unui canal TV
 • Înregistrarea unui canal TV
 • Media Player
Vezi detalii
 Condiţiile ofertei

Oferta Internet şi TV Acasă este disponibilă pentru consumatorii casnici în Chișinău, Bălţi, Cahul şi Ialoveni din aria de acoperire a reţelei fixe Orange. Conectarea gratuită se oferă la semnarea contractului pe o perioadă minimă de 24 luni. Clienţii Orange Abonament (mobil voce) cu plata lunară de la 50 lei beneficiază de reducere de 50 lei la plata lunară de abonament Internet Acasă şi Internet + TV Acasă pe toată durata contractului (reducerea se aplică pentru fiecare pereche de abonamente fix-mobil).

Suplimentar, clienţii Internet + TV Acasă 250 lei beneficiază de reducere de 200 lei, iar clienţii Internet + TV Acasă 300 lei - de 250 lei, pe 6 luni, precum şi pot procura un televizor LG 32LJ500V la preţ special de 3599 lei sau în rate pe 24 luni cu 150 lei lunar. Oferta este valabilă la conectare în perioada 20.11.2018 - 28.02.2019 şi nu este compatibilă cu alte oferte similare.

Clienţii Internet+TV Acasă conectati în perioada 07.02-07.03.2019, care deţin concomitent Orange Abonament (Colibri 75, 100, 110, 140 şi Tigru 150, 175, 180, 250, 400) pot cumpăra un dispozitiv Huawei P Smart la preţ promo de 2999 lei şi în rate cu avans 0 lei + 125 lei/lună (24 luni). La procurarea dispozitivelor în rate cu 0 lei avans, prima rata se va percepe la momentul achizitiei. Pretul în rate este disponibil pentru clienţii cu minim 6 luni vechime în reţea.
Huawei P Smart poate fi procurat la preţ promo în primele 30 zile de la conectarea unui abonament Internet+TV Acasă, cu semnarea unui angajament de 24 luni.
Orange îşi rezervă dreptul de a refuza vânzarea dispozitivelor, în cazul unei bănuieli rezonabile de tentativă de fraudă sau unei fraude comise anterior.

Vitezele de 150 Mbps şi 300 Mbps sunt vitezele nominale maxime de descărcare a modemelor, cea reală depinde de un şir de factori aflaţi în afara controlului Orange. De 2 ori mai mult Internet se alocă gratuit, pe liniile mobil voce noi sau existente din acelaş­i cont cu serviciile fixe (cât acestea sunt active), cu unul din Abonamentele Colibri 75, 100, 110, 140, Tigru 150, 175, 180, 250, 400 şi Junior. Pe o linie voce se aloca doar un singur bonus De 2 ori mai mult Internet, chiar daca numarul voce este de pe un cont care beneficiaza de ambele oferte Family si Love. Orange Moldova poate modifica numărul, lista şi aranjarea Canalelor TV incluse în abonament, în funcţie de oferta de pe piaţă a programelor audiovizuale, negocierile cu furnizorii de conţinut media audiovizual, audienţa programelor retransmise, legislaţia în vigoare, precum ­şi de alţi factori relevanţi, în limita a maxim 10% din numărul de posturi din oferta aleasa. Modificările se vor afiş­a prin intermediul site-ului www.orange.md sau vor fi aduse la cunoştinţă Clienţilor prin orice alte mijloace publice de comunicare.

 Ghidul utilizatorului / Lista de prețuri
Vezi tot ce vrei şi acasă
Cel mai bun şi variat conţinut TV: știri, sport, desene animate, muzică,filme de box office, documentare şi seriale de top.
Vezi grila TV
Versiunea Desktop