150 lei
lunar credit
cu 0%
#AprindeSărbătorile acasă
cu un televizor nou Full HD
Super preț 3 599 lei
 • Diagonala 32" (81 cm)
 • Full HD (1920 x 1080p)
 • USB media player
 • HDMI
 • 24 luni garanție

Specificaţii tehnice

ECRAN LED

 • Diagonala – 32” (81 cm)
 • Rezolutie – 1920 x 1080 (Full HD)
 • Format 16:9
 • Frecventa de reimprospatare – 50 Hz

Conexiune/Intrari

 • 1xUSB 2.0, 2xHDMI, 2xantenna (RF, Sat), 1xComposite, 1xComponent

Audio

 • 2 boxe 5 W;
 • codecuri - AC3(Dolby Digital), EAC3, HEAAC, AAC, MP2, MP3, PCM, RA, WMA

Video

 • USB media player (MPEG4, DivX, H.264)

Standarde de receptie/retransmisie

CI+ 1.3, DVB—T2/C/S2

In set este inclus

 • Telecomanda,  cablu de conexiune la priza electrica, ghid de utilizare.

Detalii aditionale

 • Marime (LxHxA) 728 x 436 x 77.8 mm
 • Marime cu picioruse (LxHxA) 728 x 475 x 182.4 mm
 • Compatibil VESA (100x100)
 • Sustine standardele NTSC, PAL, SECAM
 • Meniu in 33 limbi
 • Garantie 24 luni

Preţ promo

Televizorul la preţ promo este disponibil doar pentru clienţii Orange Internet + TV Acasă 250 lei sau Internet + TV Acasă 300 lei, care deţin concomitent Orange Abonament (mobil voce) de la 50 lei cu o vechime neîntreruptă în reţea de minim 1 an (inclusiv la PrePay).

Televizorul poate fi procurat doar în magazinele directe Orange, cu livrare ulterioară la adresa de furnizare a serviciilor fixe.

Un client poate procura maxim 1 televizor la preţ promo sau în rate pe parcursul a 24 luni.

Oferta este disponibilă în or. Chişinău, Cricova, Codru, Durleşti, Ialoveni, Bălţi şi Cahul în limita stocului.

Preţ rate

Oferta televizor (cu achitare) în rate pe 24 luni este disponibila doar pentru clienţii Orange Internet + TV Acasă 250 lei sau Internet + TV Acasă 300 lei, care deţin concomitent Orange Abonament (mobil voce) de la 50 lei cu o vechime neîntreruptă în reţea de minim 1 an (inclusiv la PrePay).

Rata lunara constituie 150 lei, pretul total al televizorului fiind de 3599 lei.

Televizorul poate fi procurat doar în magazinele directe Orange, cu livrare ulterioară la adresa de furnizare a serviciilor fixe.

Un client poate procura maxim 1 televizor la preţ promo sau în rate pe parcursul a 24 luni.

Suspendarea serviciilor fixe la initiativa clientului nu este posibila până nu sunt achitate toate ratele pentru televizor.

Orange îşi rezervă dreptul de a refuza vânzarea televizorului în rate în cazul unei bănuieli rezonabile de tentativă de fraudă sau unei fraude comise anterior.

Oferta este disponibilă în or. Chişinău, Cricova, Codru, Durleşti, Ialoveni, Bălţi şi Cahul în limita stocului.

Full HD

Datorită înaltei rezoluții care dublează nivelul de definiție al imaginii față de televizoarele HD, modelul Full HD 1080p afișează culori și detalii mai bogate, oferind o calitate imbunatita si o experienta de vizionare mai placuta.

USB Media Player

Este suficient să conectezi un stick USB sau un hard disk extern cu videoclipuri, fotografii și muzică la portul USB pentru a reda și a vizualiza fișierele.

HDMI

HDMI (interfață multimedia de înaltă definiție) reprezintă un standard de interfață modern care permite transmiterea unei game largi de semnale audio și video printr-un singur cablu care conectează televizorul tău LG la alte dispozitive.

Mai multe detalii
 Condiţiile ofertei

Oferta Internet şi TV Acasă este disponibilă pentru consumatorii casnici în Chișinău, Bălţi, Cahul şi Ialoveni din aria de acoperire a reţelei fixe Orange. Conectarea gratuită se oferă la semnarea contractului pe o perioadă minimă de 24 luni. Clienţii Orange Abonament (mobil voce) cu plata lunară de la 50 lei beneficiază de reducere de 50 lei la plata lunară de abonament Internet Acasă şi Internet + TV Acasă pe toată durata contractului (reducerea se aplică pentru fiecare pereche de abonamente fix-mobil).

Suplimentar, clienţii Internet + TV Acasă 250 lei beneficiază de reducere de 200 lei, iar clienţii Internet + TV Acasă 300 lei - de 250 lei, pe 6 luni, precum şi pot procura un televizor LG 32LJ500V la preţ special de 3599 lei sau în rate pe 24 luni cu 150 lei lunar. Oferta este valabilă la conectare în perioada 20.11.2018 - 31.01.2019 şi nu este compatibilă cu alte oferte similare.

Vitezele de 150 Mbps şi 300 Mbps sunt vitezele nominale maxime de descărcare a modemelor, cea reală depinde de un şir de factori aflaţi în afara controlului Orange. De 2 ori mai mult Internet se alocă gratuit, pe liniile mobil voce noi sau existente din acelaş­i cont cu serviciile fixe (cât acestea sunt active), cu unul din Abonamentele Colibri 75, 100, 110, 140, Tigru 150, 175, 180, 250, 400 şi Junior. Pe o linie voce se aloca doar un singur bonus De 2 ori mai mult Internet, chiar daca numarul voce este de pe un cont care beneficiaza de ambele oferte Family si Love. Orange Moldova poate modifica numărul, lista şi aranjarea Canalelor TV incluse în abonament, în funcţie de oferta de pe piaţă a programelor audiovizuale, negocierile cu furnizorii de conţinut media audiovizual, audienţa programelor retransmise, legislaţia în vigoare, precum ­şi de alţi factori relevanţi, în limita a maxim 10% din numărul de posturi din oferta aleasa. Modificările se vor afiş­a prin intermediul site-ului www.orange.md sau vor fi aduse la cunoştinţă Clienţilor prin orice alte mijloace publice de comunicare.

 Ghidul utilizatorului / Lista de prețuri
Versiunea Desktop