Pronto, Italia

Pentru toți la PrePay și Abonament

250 minute pentru apeluri cu un număr WIND la doar 45 lei

Vorbește liber cu rudele și prietenii tăi din Italia

Acum poţi vorbi mai ieftin cu rudele şi prietenii din Italia, cu noua opțiune "250 minute pentru apeluri către un număr WIND" la doar 45 de lei.

Când activezi opțiunea, alege un număr WIND (Italia), pe care să-l suni din minutele incluse în opţiune. Numărul nu poate fi modificat, în schimb poţi activa până la 3 opţiuni cu 3 numere diferite.

Un număr WIND începe cu +39 – codul telefonic al Italiei, urmat de unul dintre prefixe: 320, 322, 323, 324, 327, 328, 329, 380, 388 sau 389.

Activează pe my.orange.md sau formează *888#

Detalii

Opţiunea include 250 minute pentru apeluri voce spre un număr ales din reţeaua mobilă WIND din Italia (identificat cu prefixele 320, 322, 323, 324, 327, 328, 329, 380, 388 sau 389), cu excepţia apelurilor efectuate în Roaming şi apelurilor spre numere cu tarif special. La activarea opţiunii, clientul este invitat să aleagă numărul WIND respectiv, care nu poate fi schimbat pe durata termenului de valabilitate a opţiunii.

Opţiunea poate fi activată până pe 30.06.2024 şi este valabilă 30 zile. La consumarea minutelor incluse sau expirarea opţiunii, opţiunea nu se reactivează automat. Apelurile ulterioare spre acelaşi număr se taxează în condiţii generale.

Un client Orange Abonament poate activa opţiunea numai dacă nu are facturi scadente neachitate şi nu mai mult de o singură opțiune timp de 24 ore şi maxim 3 opţiuni active simultan (cu acelaşi număr WIND sau cu numere WIND distincte). Un client Orange PrePay poate activa opţiunea numai dacă este în perioada activă şi nu mai mult de 3 opţiuni pe parcursul unei luni calendaristice.

Preţul unei opţiuni este de 45 lei (cu TVA).


Pentru toți la PrePay

Reîncarcă numărul şi ai bonus 15 minute cu orice număr WIND

Minute internaţionale bonus la reîncărcare PrePay

Primește în dar minute pentru apeluri către orice număr din rețeaua italiană WIND. Acum, la reîncărcarea numărului PrePay de la 50 lei, primeşti bonus 15 minute internaționale ca să vorbeşti gratuit cu toţi cei dragi din Italia, care au număr mobil WIND.

Detalii

Bonusul include 15 minute pentru apeluri voce spre orice număr din reţeaua mobilă WIND din Italia (identificat cu prefixele 320, 322, 323, 324, 327, 328, 329, 380, 388, 389), cu excepţia apelurilor efectuate în Roaming şi a apelurilor spre numere cu tarif special.

Bonusul se alocă clienţilor Orange PrePay care au efectuat sau primit apeluri spre / din Italia în ultimele 6 luni, precum şi clienţilor Orange PrePay care au o vechime în reţea de cel mult 3 luni, la reîncărcarea contului prin plată unică de cel puţin 50 lei, însă nu mai des de o data pe lună.

Bonusul poate fi utilizat timp de 7 zile.

Oferta este valabilă până pe 30.06.2024.


Condiţiile de utilizare a opțiunii şi a bonusului

Clientul este obligat să utilizeze opţiunea promoţională cu bună credinţă. Clientul are dreptul de a folosi oferta numai pentru uzul propriu şi nu are dreptul de a o revinde sau utiliza pentru a presta servicii de comunicaţii electronice către terţi, cu sau fără plată, inclusiv de a prelua traficul voce iniţiat în reţeaua Orange Moldova sau în alte reţele şi direcţiona acest trafic către reţeaua WIND. Clientul va evita folosirea cu rea voinţă sau abuzivă a ofertei, inclusiv (1) cu scopul de a genera trafic cu ajutorul unor sisteme automate, (2) cu scopul de a promova, direct sau indirect, produsele, serviciile sau imaginea oricărei persoane care desfăşoară o activitate economică, religioasă, caritabilă sau politică, (3) cu scopul de a hărţui terţe persoane, (4) cu scop de speculaţie pentru a obţine un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul, (5) cu scopul de a beneficia de servicii cu valoare adăugată (loterii, etc.) oferite în reţeaua WIND, (6) cu scopul de a cauza prejudicii de orice natură Orange Moldova sau altor operatori, şi/sau (7) cu orice alte scop ce contravine legislaţiei în vigoare. În cazul în care clientul sau utilizatorul încalcă aceste prevederi, Orange Moldova are dreptul să anuleze opţiunea promoţională, fără vreo compensaţie, şi/sau să refuze activarea unei opţiuni similare, precum şi să recupereze daunele cauzate de client.