De 2 ori
mai mult Internet
la conectare, cu noile
Abonamente Max
Alege acum unul dintre Abonamentele Orange Max
Abonament Max 140
12 GB + 12 GB cu Family
  • Apeluri nelimitate cu 3 Numere Favorite
  • 450 minute naționale
Oferta la conectare
de 2 ori mai mult Internet
timp de 24 luni
140 lei lunar
Abonament Max 175
25 GB + 25 GB cu Family
  • 5,79 GB limita în roaming România
  • Apeluri nelimitate în rețea
  • 750 minute naționale, inclusiv roaming în România
Oferta la conectare
de 2 ori mai mult Internet
timp de 24 luni
175 lei lunar
Abonament Max 200
60 GB + 60 GB cu Family
  • 6,62 GB limita în roaming Europa
  • Apeluri nelimitate în rețea
  • 1000 minute naționale, inclusiv roaming în Europa
Oferta la conectare
de 2 ori mai mult Internet
timp de 24 luni
200 lei lunar
Abonament Max 290
100 GB + 100 GB cu Family
  • 9,60 GB limita în roaming Europa
  • Apeluri naționale nelimitate, inclusiv roaming în Europa
  • 50 minute internaționale
  • 30 min + 500 MB în roaming (alte țări)
Oferta la conectare
de 2 ori mai mult Internet
timp de 24 luni
290 lei lunar

Abonament
Start 100
8 GB + 8 GB cu Family
  • Apeluri nelimitate cu 3 Numere Favorite
  • 200 minute naționale
Oferta la conectare
de 2 ori mai mult Internet
timp de 24 luni
100 lei lunar
Poți modifica abonamentul sau activa opțiuni adiționale la Аbonament direct de pe telefonul mobil.
Accesează aplicația My Orange, discută cu sau formează 100
Cu oferta Orange Family
economisești pentru că ai beneficii pentru toată familia
Ofertă dedicată pentru regiunea sud
 
 
Mai multe beneficii, când le ai pe toate împreună


Detalii despre abonamente

  • Abonamentele Start şi Max sunt disponibile la conectare şi transfer de la PrePay, cu angajament pe minim 6 luni.
  • Preţul pentru un minut naţional extra abonament este 1.9 lei/ min.
  • Minutele/SMS incluse în Abonament pot fi utilizate pentru apeluri/SMS în rețeaua Orange sau către altă rețea de telefonie din Republica Moldova, cu excepţia numerelor cu tarif special şi către reţele din regiunea Transnistreană.
  • Apelurile Internaţionale sunt taxate din contul minutelor naţionale incluse în Abonament, conform următoarei formule:
    • Pentru Abonamentul Start 100: 1 minut internaţional în zonele 1, 3, 4 = 15 minute naţionale şi 1 minut internaţional în zonele 2, 5 = 20 minute naţionale.
    • Pentru Abonamentele Max: 1 minut internaţional în zona 1= 15 minute naţionale, 1 minut internaţional în zonele 3, 4 = 20 minute naţionale şi 1 minut internaţional în zonele 2, 5 = 30 minute naţionale.
  • SMS naţionale sunt taxate din contul minutelor naţionale incluse în Abonament, conform următoarei formule: 2 SMS naţionale = 1 minut naţional.
  • Minutele şi traficul Internet din Abonamentele Start şi Max sunt valabile o luna de facturare, nu se transferă pe luna următoare şi nu pot fi utilizate în Roaming.
  • Minutele Internaţionale incluse în Abonament Max 290 pot fi utilizate pentru apeluri spre Zonele 1, 2, 3, 4, 5, 6 precum şi spre regiunea Transnistreană cu coeficientul 1:1.
  • Minutele şi traficul Internet în Roaming sunt disponibile în ţările: Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cipru, Republica Ceha, Danemarca, Franţa*, Germania, Grecia, Ungaria, Italia*, Malta, Olanda, Polonia,Portugalia, România, Rusia, Slovacia, Spania, Suedia, Elveţia, Turcia, Ucraina, Marea Britanie, SUA*, excepţie operatorii AT&T USA Maritime (90118 BMU01), Orange France M2M (90131 AAZOR), TIM Italy Maritime (90126 ITAGT).
  • Minutele în Roaming sunt valabile pentru apeluri voce de intrare şi cele de ieşire, efectuate spre Moldova şi destinaţii din ţara gazdă, cu excepţia numerelor cu tarif special.
  • Minutele şi traficul Internet în Roaming sunt destinate utilizatorilor finali care călătoresc peste hotare ocazional, adică prezenţa lor în roaming nu depăşeşte 60 zile consecutive sau cumulativ 120 zile pe durata oricăror 12 luni consecutive.
  • Abonamentul Max 290 include 100 GB, respectiv, 100 GB la viteză înaltă şi ulterior – nelimitat la viteză de până la 256 Kbps pentru download şi 128 Kbps pentru upload. Pentru celelalte abonamente preţul traficului Internet extra abonament constituie 12 lei pentru 100 MB.
  • Opţiunile Nelimitat 80 lei, Nelimitat 100 lei, Opţiunea 300 şi Internaţional 1 zonă/2 zone nu sunt compatibile cu abonamentele Start şi Max.
  • Abonamentul Max 290 oferă SMS naţionale nelimitate.

Condiţii speciale privind utilizarea serviciilor Roaming în Europa

  1. Minutele naţionale incluse în abonament pot fi utilizate, de asemenea, pentru SMS naţionale și în Roaming în UE+SEE (pentru Max 200 şi 290) sau în Roaming în România (pentru Max 175): 1 SMS = 30 secunde.
  2. Minutele naţionale incluse în abonament pot fi utilizate, de asemenea, pentru apeluri internaționale: 1 minut internațional în zona 1= 15 minute naţionale, în zonele 3, 4 = 20 minute naţionale şi în zonele 2, 5 = 30 minute naţionale (pentru Max) şi 1 minut internațional în zonele 1, 3, 4 = 15 minute naţionale şi în zonele 2, 5 = 20 minute naţionale (pentru Start).
  3. Preţ minut extra abonament național şi în Roaming în UE+SEE (pentru Max 200 şi 290) sau în Roaming în România (pentru Max 175): 1,9 lei/min.
  4. După epuizarea minutelor naţionale incluse în abonament, preţ SMS național şi în Roaming în UE+SEE (pentru Max 200 şi 290) sau în Roaming în România (pentru Max 175): 0,60 lei/SMS.
  5. Minutele în Roaming incluse în abonament şi preţul minut extra abonament/SMS în Roaming sunt valabile numai pentru apeluri/SMS locale şi spre Republica Moldova. Se consideră locale apelurile/SMS spre numere din ţara în care Clientul se află în roaming.
  6. Apelurile de ieşire în Roaming în UE sau SEE (pentru Max 200 şi 290) sau în Roaming în România (pentru Max 175) se taxează per secundă, iar în restul ţărilor per minut.
  7. Apelurile primite în Roaming în UE sau SEE (pentru Max 200 şi 290) sau în Roaming în România (pentru Max 175) nu se taxează.
  8. Preț trafic Internet extra abonament național şi în Roaming în UE+SEE (pentru Max 200) sau în Roaming în România (pentru Max 175): 12 lei/100 MB. Max 290 oferă trafic Internet extra abonament naţional gratuit nelimitat la viteză de pâna la 256 Kbps/descărcare şi de până la 128 Kbps/încărcare şi preț pentru trafic Internet extra abonament în UE+SEE: 0,2 lei/MB.
  9. Minutele internaţionale incluse în Max 290 pot fi utilizate pentru apeluri internaționale în zonele 1-6, excepție în Roaming.
  10. Minutele în Roaming incluse în Max 290 se consumă după epuizarea minutelor naţionale incluse în abonament. Traficul Internet în Roaming inclus în Max 290 se consumă după epuizarea limitei pentru Roaming în UE şi SEE.
  11. Minutele şi traficul Internet în Roaming incluse în Max 290 pot fi utilizate în ţările indicate pe www.orange.md/ro/abonament.
  12. Condiţiile menţionate mai sus nu se aplică apelurilor şi SMS către numere cu tarif special ori Premium sau reţelele din regiunea transnistreană, precum şi serviciilor utilizate la bordul navelor maritime şi aeriene.
  13. Clientul poate beneficia de minutele naţionale şi traficul Internet incluse în abonament în Roaming cât timp nu şi-a depăşit limita de credit.
  14. Fiecare sesiune Internet în Roaming se taxează: prima unitate de taxare - 50 KB, iar ulterior - per 10 KB.
  15. Minutele naţionale și traficul Internet incluse în abonament pot fi utilizate doar în cursul perioadei de facturare în care au fost alocate.

Dacă clientul beneficiază de ofertă la conectare, la schimbarea abonamentului aceasta se dezactivează.

Mai multe detalii despre condiţiile de utilizare a abonamentelor mobile Orange pe orange.md/abonament

În sensul prezentei oferte, Europa include statele-membre ale Uniunii Europene (UE) şi Spaţiului Economic European (SEE), vezi lista pe orange.md/abonament

* UE+SEE includ Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru (cu excepţia regiunii de nord), Croaţia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Irlanda, Islanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Norvegia, Polonia, Portugalia, Republica Cehă, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ţările de Jos (Olanda), Ungaria.

Politica de utilizare rezonabilă a serviciilor Roaming în Europa

a) Scopul Politicii de utilizare rezonabilă este acela de a detecta și de a preveni utilizarea abuzivă sau anormală a serviciilor Roaming în Europa, cum ar fi, de exemplu, utilizarea acestor Servicii de către Clienți în alte scopuri decât pentru călătoriile periodice.

În acest scop, pentru fiecare număr sau cartelă SIM Orange Moldova monitorizează şi stabileşte următorii indicatori în mod cumulat şi pentru o perioadă de cel puţin patru luni:

  1. Dacă consumul oricărui serviciu la nivel naţional este mai mare decât consumul respectivului serviciu în Roaming în Europa; şi
  2. Dacă prezenţa la nivel naţional este mai mare decât prezenţa în Roaming în Europa.

În scopul măsurării consumului la nivel naţional, consumul în Republica Moldova şi consumul în Roaming în alte state decât Europa se consideră consum la nivel naţional.

Consumul la nivel naţional şi consumul în Roaming în Europa se măsoară în mod separat pentru următoarele categorii de servicii:

  • apeluri primite din orice reţea şi apeluri efectuate spre reţele din Republica Moldova şi Europa (minute);
  • SMS expediate spre reţele din Republica Moldova şi Europa (unităţi);
  • trafic Internet generat în Republica Moldova, respectiv în Europa (MB/GB).

În scopul măsurării prezenţei la nivel naţional, orice zi în care Clientul s-a conectat la rețeaua Orange Moldova sau la o rețea dintr-un alt stat decât Europa se consideră o zi de prezență la nivel naţional.

Consumul predominant a oricărui serviciu în Roaming în Europa şi prezența predominantă în Roaming în Europa a Clientului în timpul perioadei de monitorizare stabilite se consideră ca fiind un indicator al riscului unei utilizări abuzive sau anormale, care nu servește scopului călătoriilor periodice în Europa.

Printre ceilalți indicatori ai riscului unei utilizări abuzive sau anormale a serviciilor Roaming în Europa se numără:

  • o perioadă lungă de inactivitate a unui număr sau cartele SIM, asociată unei utilizări preponderente sau chiar exclusive în Roaming în Europa; sau
  • cumpărarea și utilizarea succesivă în Roaming în Europa a mai multor numere sau cartele SIM de către același client.

b) În cazul în care Orange Moldova constată, pe baza oricărui dintre indicatorii menţionaţi mai sus, riscul unei utilizări abuzive sau anormale a serviciilor Roaming în Europa de către un anumit Client, Orange Moldova are dreptul:

  • să solicite Clientului să furnizeze dovada reședinței obișnuite în Republica Moldova sau a altor legături stabile cu Republica Moldova care presupun prezența frecventă și substanțială a Clientului pe teritoriul acesteia; şi/sau
  • să avertizeze Clientul, prin orice mijloc, cu privire la comportamentul detectat care indică existența unui astfel de risc şi că, în absența unei modificări a comportamentului de utilizare al Clientului într-un termen care nu poate fi mai scurt de două săptămâni, este posibilă aplicarea tarifelor Roaming standard pentru orice utilizare ulterioară a serviciilor Roaming în Europa cu numărul sau cartela SIM în cauză după data respectivei avertizări.

Noţiunea de „legături stabile” cu Republica Moldova înseamnă prezența Clientului pe teritoriul Republicii Moldova care rezultă dintr-o relație de muncă durabilă și cu normă întreagă, inclusiv în cazul lucrătorilor frontalieri, dintr-o relație contractuală durabilă care implică un grad similar de prezență fizică a unei persoane care desfășoară o activitate independentă, din participarea la programe de studii recurente la zi sau din alte situații, cum sunt cele ale lucrătorilor detașați sau ale pensionarilor, ori de câte ori acestea presupun un nivel asemănător de prezență teritorială.

În absenţa dovezii reședinței obișnuite în Republica Moldova sau a altor legături stabile cu Republica Moldova, care presupun prezența frecventă și substanțială a Clientului pe teritoriul acesteia, ori în absența unei modificări a comportamentului de utilizare al Clientului în termenul stabilit, care să demonstreze un consum sau o prezenţă reală la nivel naţional, Orange Moldova are dreptul:

  1. să aplice tarife Roaming standard pentru orice utilizare ulterioară a serviciilor Roaming în Europa cu numărul sau cartela SIM în cauză după data respectivei avertizări, până când Orange Moldova constată că comportamentul de utilizator al clientului nu mai indică riscul unei utilizări abuzive sau anormale a serviciilor Roaming în Europa, pe baza oricărui dintre indicatorii menționați mai sus; sau
  2. să suspende serviciile pentru Client, în cazul în care aplicarea măsurii menţionate mai sus nu este posibilă.

În cazul în care constată cumparea și utilizarea succesivă în Roaming în Europa a mai multor numere sau cartele SIM de către același Client, Orange Moldova are dreptul să ia imediat măsurile menţionate mai sus pentru toate numerele sau cartelele SIM deţinute de Client, chiar dacă riscul utilizării abuzive sau anormale a serviciilor Roaming în Europa a fost constatat, pe baza oricărui dintre indicatorii menţionaţi mai sus, doar pentru o parte din numerele sau cartelele SIM deţinute de respectivul Client.

În cazul în care Orange Moldova constată că un anumit număr de cartele SIM au făcut obiectul revânzării organizate unor persoane care nu își au reședința efectivă în Republica Moldova și nici nu au legături stabile care presupun prezența lor frecventă și semnificativă pe teritoriul acesteia, pentru a permite utilizarea de servicii Roaming în Europa în alte scopuri decât pentru călătoriile periodice, Orange Moldova poate să ia imediat măsurile menţionate mai sus pentru a preveni utilizarea abuzivă sau anormală a serviciilor Roaming în Europa.

Măsurile prevăzute mai sus se aplică adiţional măsurilor de prevenire a utilizării abuzive sau cu rea credinţă a serviciilor Orange Moldova, prevăzute de condiţiile contractuale şi/sau ofertele comerciale ale Orange Moldova, inclusiv în cazul în care Clientul folosește serviciile Roaming în Europa pentru a furniza la rândul său servicii de comunicaţii electronice, constând în, dar fără a se limita la: transferarea în reţeaua Orange Moldova a apelurilor/mesajelor scrise generate în alte reţele, transferarea apelurilor/mesajelor scrise, indiferent de originea lor, către alte reţele, închirierea sau revânzarea serviciilor Orange Moldova către terţi; în cazul în care, în dauna Orange Moldova, Clientul generează trafic artificial în reţeaua Orange Moldova sau către alte reţele; sau în cazul în care Clientul utilizează serviciile Orange Moldova pentru comunicaţii altele decât între utilizatori finali.

 

Condiţiile de utilizare a ofertei “De 2 ori mai mult Internet lunar, gratuit, timp de 24 luni”

  1. Cu oferta “De 2 ori mai mult Internet lunar, gratuit, timp de 24 luni” (în continuare – oferta), Clientul beneficiază gratuit de un volum suplimentar de trafic Internet, egal cu volumul de trafic Internet inclus în abonament (în continuare – trafic bonus), lunar, timp de 24 perioade de facturare (luni) consecutive din data activării ofertei. Suspendarea abonamentului nu prelungește perioada în cursul căreia se alocă traficul bonus.
  2. Oferta se activează automat la conectarea abonamentelor Orange Start 100, Max 140, Max 175, Max 200, Max 290 (abonamente eligibile), inclusiv prin transfer de la serviciul Orange PrePay, până la 31.03.2024 (în continuare – perioada promoției), cu semnarea contractului pe minim 6 luni. Oferta se activează în cazul transferului la abonamentele eligibile de la un alt abonament.
  3. Oferta se activează la data conectării abonamentului sau, dacă această dată nu coincide cu data de facturare a Clientului, - din următoarea dată de facturare a Clientului.
  4. Oferta nu se activează dacă în perioada promoţiei a fost rezolvit contractul pentru un alt abonament mobil voce Orange deţinut de Client, inclusiv prin transfer la serviciul Orange PrePay sau portare în altă reţea.
  5. Un abonament voce mobil care beneficiaza de oferta “De 2 ori mai mult Internet” nu poate beneficia concomitent de alte oferte Orange similare.
  6. Traficul bonus se alocă la data de facturare şi poate fi utilizat până la următoarea dată de facturare, după consumarea traficului Internet inclus în abonament. Traficul neutilizat în cursul perioadei de facturare nu se transferă pe următoarea perioadă de facturare şi se anulează. Traficul bonus nu poate fi utilizat în Roaming.
  7. În cazul schimbării abonamentului pe unul neeligibil sau transferului la serviciul Orange PrePay, oferta se dezactivează irevocabil.

Termeni şi condiţii

1. Clientul este obligat să utilizeze abonamentul cu bună credinţă. Clientul are dreptul de a folosi abonamentul numai pentru uzul propriu şi nu are dreptul de a-l revinde sau utiliza pentru a furniza la rândul său servicii de comunicaţii electronice către terţi, cu sau fără plată, inclusiv de a prelua apeluri/mesaje scrise iniţiate în alte reţele şi direcţiona aceste apeluri/mesaje scrise către alţi clienţi din reţeaua Orange Moldova sau reţele terţe. De asemenea, Clientul va evita folosirea cu rea voinţă sau abuzivă a ofertei, inclusiv (1) cu scopul de a genera trafic cu ajutorul unor sisteme automate, (2) cu scopul de a promova, direct sau indirect, produsele, serviciile sau imaginea oricărei persoane care desfăşoară o activitate economică, religioasă, caritabilă sau politică, (3) cu scopul de a hărţui terţe persoane, (4) cu scop de speculaţie pentru a obţine un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul, (5) cu scopul de a transfera (redirecţiona) apelurile/mesajele scrise iniţiate în reţeaua Orange Moldova către alte reţele, (6) cu scopul de a beneficia de servicii cu valoare adăugată (loterii, etc.) oferite în reţele terţe din Republica Moldova sau alte ţări, (6) cu scopul de a genera trafic artificial în reţeaua Orange Moldova sau către alte reţele, în dauna Orange Moldova, (8) pentru a testa echipamente, (9) pentru comunicaţii altele decât între utilizatori finali, (10) cu scopul de a cauza prejudicii de orice natură Orange Moldova sau altor operatori, şi/sau (11) cu orice alte scop ce contravine legislaţiei în vigoare. În cazul abonamentelor ce oferă apeluri naționale nelimitate, prin „folosire abuzivă a abonamentului” se înțelege, de asemenea, printre altele, (i) efectuarea de apeluri naționale nelimitate către mai mult de 200 numere telefonice diferite în cursul unei perioade de facturare, şi/sau (ii) efectuarea, în cursul unei perioade de facturare, de apeluri naționale nelimitate în volum ce depășește de cel puțin două ori volumul apelurilor primite în aceeași perioadă.

2. În cazul în care clientul încalcă prevederile din pct. 1 de mai sus, Orange are dreptul (1) să suspende serviciul, total sau parţial, (2) să rezilieze contractul încheiat cu clientul, total sau parţial, (3) să recupereze daunele cauzate de client, şi/sau (4) să refuze încheierea unui nou contract cu un abonament/opţiune ce oferă apeluri/SMS naţionale nelimitate.

3. Clienţii subscrişi la abonament/opţiune ce oferă SMS naţionale nelimitate pot expedia SMS naţionale nelimitat la cel mult 200 numere telefonice diferite în cursul unei perioade de facturare. SMS naţionale expediate dupa depăşirea acestui volum vor fi taxate la tarif standard conform listei de preţuri Orange Abonament.

Coeficienți de taxare din minute

   cantitate de secunde
Start 100 un SMS national = 30 secunde
Start 100 un SMS international = 4 minute 10 secunde
Start 100 1 minut International Zona 1 = 15 minute
Start 100 1 minut International Zona 2 = 20 minute
Start 100 1 minut International Zona 3 = 15 minute
Start 100 1 minut International Zona 4 = 15 minute
Start 100 1 minut International Zona 5 = 20 minute
Start 100 1 minut International Zona 6 = 22 minute 14 secunde
Start 100 1 minut International Zona 7 = 33 minute 20 secunde
Start 100 1 minut International Zona 8 = 97 minute 20 secunde
Start 100 1 minut Transnistria = 10 minute
Max 140 un SMS national = 30 secunde
Max 140 un SMS international = 4 minute 10 secunde
Max 140 1 minut International Zona 1 = 15 minute
Max 140 1 minut International Zona 2 = 30 minute
Max 140 1 minut International Zona 3 = 20 minute
Max 140 1 minut International Zona 4 = 20 minute
Max 140 1 minut International Zona 5 = 30 minute
Max 140 1 minut International Zona 6 = 34 minute 37 secunde
Max 140 1 minut International Zona 7 = 51 minute 56 secunde
Max 140 1 minut International Zona 8 = 151 minute 37 secunde
Max 140 1 minut Transnistria = 10 minute
Max 175 un SMS national = 30 secunde
Max 175 un SMS international = 4 minute 10 secunde
Max 175 1 minut International Zona 1 = 15 minute
Max 175 1 minut International Zona 2 = 30 minute
Max 175 1 minut International Zona 3 = 20 minute
Max 175 1 minut International Zona 4 = 20 minute
Max 175 1 minut International Zona 5 = 30 minute
Max 175 1 minut International Zona 6 = 44 minute 8 secunde
Max 175 1 minut International Zona 7 = 66 minute 11 secunde
Max 175 1 minut International Zona 8 = 193 minute 15 secunde
Max 175 1 minut Transnistria = 14 minute
Max 200 un SMS national = 30 secunde
Max 200 un SMS international = 4 minute 10 secunde
Max 200 1 minut International Zona 1 = 15 minute
Max 200 1 minut International Zona 2 = 30 minute
Max 200 1 minut International Zona 3 = 20 minute
Max 200 1 minut International Zona 4 = 20 minute
Max 200 1 minut International Zona 5 = 30 minute
Max 200 1 minut International Zona 6 = 52 minute 38 secunde
Max 200 1 minut International Zona 7 = 78 minute 57 secunde
Max 200 1 minut International Zona 8 = 230 minute 32 secunde
Max 200 1 minut Transnistria = 14 minute
Max 290 un SMS national = 30 secunde
Max 290 un SMS international = 4 minute 10 secunde
Max 290 1 minut International Zona 1 = 15 minute
Max 290 1 minut International Zona 2 = 30 minute
Max 290 1 minut International Zona 3 = 20 minute
Max 290 1 minut International Zona 4 = 20 minute
Max 290 1 minut International Zona 5 = 30 minute
Max 290 1 minut International Zona 6 = 52 minute 38 secunde
Max 290 1 minut International Zona 7 = 78 minute 57 secunde
Max 290 1 minut International Zona 8 = 230 minute 32 secunde
Max 290 1 minut Transnistria = 14 minute

În legătură cu faptul că au fost retrase din oferta comercială a Orange Moldova, abonamentele Nelimitat 160, Nelimitat 180 şi TOP 190 deţinute de clienți persoane fizice la data de 12.03.2024 vor fi înlocuite, din ziua de facturare a clientului, cu abonamentul nou Max 200 din oferta comercială curentă a Orange Moldova

În legătură cu faptul că au fost retrase din oferta comercială a Orange Moldova, abonamentele Nelimitat 160, Nelimitat 180 şi TOP 190 deţinute de clienți persoane fizice la data de 12.03.2024 vor fi înlocuite, din ziua de facturare a clientului, cu abonamentul nou Max 200 din oferta comercială curentă a Orange Moldova.

Noul abonament oferă un volum semnificativ mai mare de minute naţionale și/sau trafic Internet incluse în abonament, care pot fi utilizate inclusiv în roaming nu doar în România, dar și în 30 state-membre ale Uniunii Europene și Spațiului Economic European. Condițiile noului abonament (inclusiv plata lunară, minutele şi traficul Internet incluse în abonament) sunt afișate aici.

Totodată, se aplică următoarele excepții:

  1. Schimbarea menționată nu se aplică clienților care, până la înlocuirea abonamentului, au solicitat transferul la un alt tip de abonament din oferta comercială curentă a Orange Moldova;
  2. Pentru clienții care au achitat plata lunară pentru abonamentul respectiv în avans în cadrul programului Recompensa, înlocuirea abonamentului se va produce din următoarea dată de facturare după încheierea perioadei pentru care a fost achitat avansul;
  3. Pentru clienții care și-au suspendat abonamentul, înlocuirea acestuia se va produce din următoarea dată de facturare peste 30 zile după încheierea perioadei de suspendare;
  4. Dacă clientul beneficiază de reducere la plata lunară pentru abonamentul Nelimitat160 cu oferta „Reducere lunară LOVE” (activată la conectarea pe același cont Orange a abonamentelor fixe Fibră + TV Acasă, Fibră, Internet + TV Acasă sau Internet Acasă), abonamentul va fi înlocuit la data la care clientul va înceta să mai beneficieze de reducerea respectivă.

Clienții care nu sunt de acord cu această schimbare au dreptul de a rezolvi contractul pentru abonamentele înlocuite, fără penalizări, prin notificare scrisă, transmisă către Orange Moldova până la data înlocuirii acestora. În caz contrar, se va considera că au acceptat modificarea respectivă.

Mai multe detalii pot fi obţinute obţine pe www.orange.md, la numărul 777 de la orice număr mobil Orange sau în magazinele Orange (lista magazinelor, adresele şi programul de funcționare ale acestora sunt pe www.orange.md).

Vă mulțumim pentru fidelitatea dvs. și pentru încrederea pe care ne-o acordați.

Cu stimă,

Orange Moldova