Cu opțiunile
Orange PrePay

ai minute și Internet
cât vrei
Opţiuni cu Internet şi minute pe 15 zile

Activează opțiunile pe 15 zile, ca să te bucuri de mai multă comunicare, cu mai mult Internet și minute naționale incluse

3 GB
+ 100 minute naționale
pe 15 zile 30 lei
10 GB
+ 250 minute naționale
pe 15 zile 50 lei
15 GB
+ 500 minute naționale
pe 15 zile 60 lei
Opţiuni Internet
2 GB
pe 7 zile
25 lei
cu reactivare automată
2 GB
pe 1 zi
10 lei
exclusiv pe MyOrange
1 GB
pe 1 zi
10 lei
Opţiuni Nelimitat
Apeluri nelimitate în reţea + 1 GB
pe 15 zile
50 lei
Apeluri nelimitate
naţionale + 20GB
pe 7 zile
150 lei
cu reactivare automată
Apeluri nelimitate în reţea
pe 1 zi
10 lei
Opţiuni Extra
Extra opțiunea 40 lei
cu reactivare automată
60 minute/SMS naţionale
+ 500 MB
pe 30 de zile
Extra opțiunea 60 lei
cu reactivare automată
100 minute/SMS naţionale
+ 1 GB + Apeluri Nelimitate cu Număr Magic
pe 30 de zile
Opţiunea SMS
Îţi place sa scrii? Opţiunea SMS te ajută să trimiţi mesaje mult mai avantajos
500 SMS în rețea sau 100 SMS naționale
pe 30 de zile
10 lei
discută cu
sau 100

Condiţii de utilizare a opțiunilor cu Internet și minute, opținilor Internet și opțiunilor Extra

Minutele naţionale incluse în opţiuni nu pot fi utilizate pentru apeluri spre regiunea Transnistreană şi numere cu tarif special (premium). Minutele/SMS/MB din opţiuni nu sunt valabile în Roaming.

Opţiunile pentru 1 zi sunt valabile 24 ore din momentul activării.

Numărul de minute şi SMS naţionale incluse în opţiunile Extra 40 lei şi 60 lei reprezintă numărul cumulativ de minute şi SMS naţionale incluse în opţiune (de exemplu, cu opţiunea Extra 40 lei poate utiliza 60 minute naţionale sau 60 SMS naţionale sau orice combinaţie de minute şi SMS naţionale, cu condiţia că numărul cumulativ de minute şi SMS naţionale utilizate să nu depăşească 60).

Preţul opţiunii se percepe la activarea şi fiecare reactivare automată a opţiunii. Opţiunile cu reactivare automată se reactivează automat la fiecare expirare a perioadei de valabilitate a opţiunii, iar opţiunea „2GB pe 7 zile” se reactivează automat şi de fiecare dată când rămân mai puţin de 20MB din traficul Internet din opţiune, în ambele cazuri, cu condiţia că clientul dispune de credit mai mare sau egal cu preţul opţiunii în contul său PrePay. Dacă, în decurs de 21 zile (pentru opţiunile cu valabilitate de 7 zile) sau 62 zile (pentru opţiunile Extra) de la expirarea perioadei de valabilitate a opţiunii (respectiv atingerea pragului minim de trafic Internet din opţiune), contul clientului nu este suplinit cu suma necesară pentru achitarea preţului opţiunii, opţiunile se dezactivează automat.

Minutele/SMS/MB din opţiune, neutilizate pe parcursul perioadei de valabilitate a opţiunii (30 zile), nu se transferă pe următoarea perioadă şi se anulează, fără vreo compensare.

Clientul poate dezactiva opţiunile cu reactivare automată oricând, de sine stătător, prin intermediul serviciului USSD *100# sau al aplicaţiei My Orange. Minutele/SMS/MB din opţiune ramse la momentul dezactivării acesteia pot fi utilizate până la expirarea perioadei de valabilitate a opţiunii.

Condiţiile de utilizare a opţiunilor Nelimitat

  1. Clientul este obligat să utilizeze opţiunea cu bună credinţă, să o folosească numai pentru uzul propriu şi să nu o folosească în scopul prestării, cu sau fără plată, de servicii către terţi, inclusiv în scopul redirecţionării traficului generat de terţi. Clientul este obligat să nu admită folosirea cu rea voinţă sau abuzivă a opţiunii, inclusiv (1) în scopul de a genera trafic cu ajutorul unor sisteme automate, (2) în scopul de a promova, direct sau indirect, produsele, serviciile sau imaginea oricărei persoane care desfăşoară o activitate economică, religioasă, caritabilă sau politică, (3) în scopul de a hărţui terţe persoane, (4) în scop de speculaţie pentru a obţine un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul, (5) în scopul de a beneficia de servicii cu valoare adăugată (tombole, etc.) oferite într-o altă reţea publică de telefonie din Republica Moldova, (6) în scopul de a cauza prejudicii de orice natură Orange sau altor operatori, sau (7) în alte scopuri ce contravin legislaţiei în vigoare. Prin „folosire abuzivă a opţiunii” se înţelege, de asemenea, printre altele, efectuarea de apeluri nelimitate în reţea (i) către mai mult de 20 numere telefonice diferite în cursul oricăror 24 de ore consecutive, şi/sau (ii) către mai mult de 100 numere telefonice diferite în cursul perioadei de valabilitate a opţiunii de 15 zile consecutive.
  2. În cazul în care clientul încalcă prevederile de mai sus, Orange are dreptul (1) să dezactiveze opţiunea, fără nicio compensare, (2) să refuze activarea unei noi opţiuni ce oferă apeluri/SMS în reţea sau naţionale nelimitate, (3) să refuze încheierea unui nou contract cu un abonament/opţiune ce oferă apeluri/SMS în reţea sau naţionale nelimitate, şi/sau (4) să recupereze daunele cauzate de client.

Condiţii de utilizare a opţiunii SMS