De 2 ori
mai mult Internet
Activează gratuit opțiunea în aplicația My Orange
Super! Ia-ți acum porția de Internet lunar gratuit

Surprizele plăcute sunt mereu o bucurie. Orange îți dublează traficul Internet mobil din abonament, ca să navighezi liber și fără griji.

Ai unul dintre abonamentele GO sau Nelimitat?

Intră chiar acum în aplicația  MyOrange sau my.orange.md și activează opțiunea De 2 ori mai mult Internet absolut gratuit.

Activează acum

Cu opţiunea „De 2 ori mai mult Internet” ai dublu trafic Internet inclus în Abonament. Opţiunea poate fi activată de persoane fizice şi persoane juridice cu serviciul Cost Control care deţin abonamente GO şi Nelimitat, gratuit prin intermediul My Orange, în perioada 23.07.2020-30.09.2020. Opţiunea este valabilă şi traficul din opţiune poate fi utilizat numai până la următoarea dată de facturare, după consumarea traficului Internet inclus în abonament. Traficul din opţiune nu poate fi utilizat în Roaming. În cursul unei perioade de facturare, poate fi activată gratuit o singură asemenea opţiune. Opţiunea nu poate fi activată dacă abonatul beneficiază de bonusul „De 2 ori mai mult Internet”.

Condițiile de utilizare a opțiunii promoţionale „De 2 ori mai mult Internet”

  1. Cu opţiunea promoţională «De 2 ori mai mult Internet» (în continuare – opţiunea), beneficiaţi de un volum suplimentar de trafic Internet, egal cu volumul de trafic Internet inclus în abonamentul cu care este utilizată opţiunea
  2. Opţiunea poate fi activată şi utilizată doar cu abonamentele GO 80, 110, Nelimitat 160, 180, 260, 400. În cazul transferului la alt tip de abonament sau la serviciul Orange PrePay, opţiunea se dezactivează automat.
  3. Opţiunea se activează gratuit doar prin intermediul My Orange, în perioada 23.07.2020-30.09.2020.
  4. Opţiunea este valabilă şi traficul din opţiune poate fi utilizat numai până la următoarea dată de facturare, după consumarea traficului Internet inclus în abonament. Traficul neutilizat în cursul perioadei de facturare nu se transferă pe următoarea perioadă de facturare şi se anulează.
  5. Traficul din opţiune nu poate fi utilizat în Roaming.
  6. În cursul unei perioade de facturare, poate fi activată gratuit o singură asemenea opţiune. Opţiunea nu poate fi activată dacă abonatul beneficiază de bonusul „De 2 ori mai mult Internet”.
  7. Opţiunea poate fi activată şi utilizată de persoane fizice şi de persoane juridice.
  8. Dacă titularul numărului telefonic este o persoană fizică care practică activitate de întreprinzător sau o persoană juridică, activarea şi utilizarea opţiunii este posibilă doar dacă numărul telefonic respectiv are activat serviciul Cost control. În cazul dezactivării acestui serviciu de către asemenea titular sau cesiunii contractului către un asemenea titular care nu are activat serviciul în cauză, opţiunea se dezactivează automat.
  9. Opţiunea promoţională gratuită poate fi activată şi utilizată concomitent cu opţiunea „De 2 ori mai mult Internet” cu plata lunară de 20 lei.
Versiunea Desktop