Informatii GPRS/3G Roaming

Servicii de date disponibile in roaming
Chiar si atunci cind calatoriti in strainatate puteti utiliza serviciul GPRS, navigind pe Internet sau pe wap. De asemenea, puteti transmite mesaje cu imagini, sunete si texte de pe telefonul Dvs. Orange celor de acasa.

Serviciul transport date in roaming se activeaza odata cu serviciul roaming.
Conditiile de activare

GPRS Roaming
Prin GPRS Roaming beneficiati de viteza sporita pentru transfer de date, de pina la 3 ori mai mare decat viteza prin tehnologia CSD. Functionarea serviciului GPRS Roaming depinde de capacitatile tehnice ale retelei in care va inregistrati.

Mesaje Multimedia
Serviciul Mesaje Multimedia este disponibil in acele retele, cu care Orange a incheiat acorduri pentru GPRS Roaming. Daca aveti un telefon compatibil cu serviciul Mesaje Multimedia, puteti trimite imagini animate, insotite de texte si sunete. Pentru aceasta, este necesar sa aveti serviciile Roaming si Mesaje Multimedia activate si telefonul configurat corect. In roaming sunt taxate atit mesajele transmise cit si cele primite, in dependenta de volumul de date transmis.

MMS catre Moldova este taxat in functie de volumul traficului generat + tariful unui MMS national de 1.2 lei
MMS international taxat in functie de volumul traficului generat + tariful unui MMS international de 6 lei
.

3G Roaming

Acum, odata cu lansarea serviciului 3G si in roaming, veti beneficia de serviciile MMS si transfer de date la o viteza mai avansata celei GPRS.
Transmisiunea de date la viteza 3G este disponibila in acele retele straine cu care Orange Moldova a lansat deja comercial serviciul de GPRS Roaming si care dispun de reteaua 3G.

Tarifele aplicate pentru GPRS Roaming sunt valabile si pentru transfer de date efectuat in roaming in retelele 3G.

Verificati tarifele aplicate precum si lista tarilor si partenerilor unde este disponibil serviciul GPRS/3G Roaming..

Versiunea Desktop
Întregul univers
My Orange în mâna ta
Administrează-ți numerele
mobile online, rapid și intuitiv
Descarcă aplicația