Factura Orange

Afla ce reprezinta informatiile de pe factura ta

Fie ca este prima data cand primesti factura Orange sau vrei sa afli mai multe despre ceea ce contine factura ta, ti-am pregatit o scurta descriere a acesteia.

Apasa pe semnul intrebarii pentru a citi explicatiile fiecarei sectiuni.

Informatiile sunt prezentate doar ca exemplu, factura ta va contine datele contului tau Orange si ofertele de care beneficiezi.

Factura Orange

In urma activarii unui abonament, Orange emite lunar o factura care include costul abonamentului si al optiunilor pentru luna urmatoare, precum si costurile suplimentare pentru luna anterioara.

Numarul facturii

Aici veti gasi numarul facturii, data emiterii ei, tipul de servicii pentru care este emisa factura si numarul contului dumneavoastra Orange.

Valoarea facturii si detalii despre cont

Aici se include suma totala a platii lunare pentru abonamentul curent si a serviciilor cu taxa lunara subscrise de dumneavoastra, la fel si suma tuturor apelurilor taxate in afara abonamentului: nationale si internationale, in roaming, mesaje text si multimedia, conexiuni la internet si alte servicii consumate in luna precedenta.

Datorii / soldul la facturare

  • Datorii/avans pana la facturare - suma contului Orange pana la ziua de factura
  • Soldul dupa facturare - diferenta dintre suma negativa a contului Orange si platile efectuate pina la ziua de facturare.
  • Total spre achitare - suma totala spre achitare

Termenul de achitare

Termenul de achitare pentru toti clientii Orange Moldova este de 20 de zile, timp in care Va recomandam sa efectuati plata pentru a evita deconectarea serviciilor Orange.

Numărul de pagini

Incepind de la pagina 2 gasiti informatia sumara despre costurile abonamentelor, serviciilor si a cheltuielilor in afara abonamentului pentru fiecare tip de serviciu, precum si detalii despre fiecare numar de telefon sau conexiune internet de pe control dumneavoastra.

Versiunea Desktop