Angajamentul Managementului

Preocuparea de menţinere a unui nivel înalt al calităţii în tot ce facem, protecția mediului, sănătatea şi securitatea operaţională şi securitatea datelor clienţilor, este omniprezentă în toate aspectele muncii noastre.

Managementul de la cel mai înalt nivel al Orange Moldova se angajează pentru dezvoltarea, implementarea şi îmbunătăţirea continuă a eficacităţii sistemului de management integrat calitate, mediu, sănătate şi securitatea ocupaţională, securitate informaţională prin:

  • asumarea răspunderii pentru eficacitatea sistemului de management
  • asigurarea că politica şi obiectivele sunt stabilite şi sunt compatibile cu direcţia strategica şi contextul companiei
  • asigurarea că cerinţele sunt integrate în procesele de afaceri
  • asigurarea că resursele necesare sunt disponibile
  • comunicarea importanţei managementului eficace şi a conformării cu cerinţele acestuia
  • asigurarea obţinerii rezultatelor intenţionate
  • direcţionarea şi susţinerea persoanelor responsabile
  • promovarea îmbunătăţirii continue

Astfel asigurăm un management eficient si eficace, bazându-ne pe oferirea unei experienţe unice clientului, îmbunătăţind continuu calitatea, gestionând aspectele de mediu, promovând utilizarea raţionala a resurselor şi securitatea informaţiei în cadrul companiei.


Yvan Philippe RIDARD,
CEO Interimar Orange Moldova

Declaratia de politica in domeniul calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale si a securitatii informatiei

Suntem o companie de comunicatii, care pune in centru actiunilor sale oamenii, cu visele, dorintele si pasiunile lor.

Ceea ce urmarim este sa le oferim cat mai multe posibilitati de comunicare, interesante si accesibile pentru toti. De aceea, suntem in permanenta cautare, dezvoltam, investim si aducem in Moldova noi produse si servicii avansate, pe care le facem usor de utilizat.

Oamenii si comunitatea sunt in centrul universului Orange. Iar pentru a ne asigura ca oferim tot ce e mai bun, am adoptat criterii exigente de calitate certificate la nivel international.

Calitate

La Orange credem ca succesul este garantat atunci cand ceea ce facem corespunde cerintelor clientilor nostri.

Protectia mediului

Sustinem si suntem alaturi de societate in demersul de protectie a mediului.

Securitatea informatiei

La Orange intelegem in deplina masura importanta increderii care ne este oferita de clienti. La randul nostru, tindem sa oferim protectie si siguranta celor care sunt alaturi de noi.

Sanatatea si securitatea ocupationala

Angajatii fericiti impartasesc aceasta stare cu clientii. De aceea, la Orange oferim un mediu de lucru prietenos, dinamic si sanatos.

Versiunea Desktop