Angajamentul Managementului

Preocuparea pentru menținerea unui nivel înalt al calității în tot ce facem, protecția mediului, sănătatea și securitatea ocupațională a angajaților noștri, precum și securitatea datelor clienților este omniprezentă în toate aspectele muncii noastre.

Managementul de la cel mai înalt nivel al Orange Moldova se angajează în dezvoltarea, implementarea și îmbunătățirea continuă a eficacității sistemului de management integrat în domeniile: calitate și securitate informațională prin:

  • asumarea răspunderii pentru eficacitatea sistemului de management;
  • asigurarea că politica și obiectivele sunt stabilite și sunt compatibile cu direcția strategică și contextul companiei;
  • asigurarea că cerințele sunt integrate în procesele de afaceri;
  • promovarea abordării pe bază de proces și a gândirii pe bază de risc;
  • asigurarea că resursele necesare sunt disponibile;
  • comunicarea importanței managementului eficace și a conformării cu cerințele acestuia;
  • asigurarea obținerii rezultatelor intenționate;
  • direcționarea și susținerea persoanelor pentru a contribui la eficacitatea sistemului de management integrat;
  • promovarea îmbunătățirii continue.

 

Astfel, asigurăm un management eficient și eficace, bazându-ne pe oferirea unei experiențe unice clientului, îmbunătățind continuu domeniul calității și securității informației în cadrul companiei.


Olga Surugiu,
CEO Orange Moldova

Declarația de politică în domeniul calității, mediului, sănătății și securității ocupaționale și a securității informației

Suntem o companie de comunicații, care pune în centru acțiunilor sale oamenii, cu visele, dorințele și pasiunile lor. 

Ceea ce urmărim este să le oferim cât mai multe posibilități de comunicare, interesante și accesibile pentru toți. De aceea, suntem în permanentă căutare, dezvoltăm, investim și aducem în Moldova noi produse și servicii avansate, pe care le facem ușor de utilizat.

Oamenii și comunitatea sunt în centrul universului Orange. Iar pentru a ne asigura că oferim tot ce e mai bun, am adoptat criterii exigente de calitate, certificate la nivel internațional.

Calitate

La Orange credem că succesul este garantat atunci când ceea ce facem corespunde cerințelor clienților noștri.

Protecția mediului

Susținem și suntem alături de societate în demersul de protecție a mediului.

Securitatea informației

La Orange înțelegem în deplină măsură importantă încrederii care ne este oferită de clienți. La rândul nostru, tindem să oferim protecție și siguranță celor care sunt alături de noi.

Sănătatea și securitatea ocupațională

Angajatii fericiți împărtășesc această stare cu clienții. De aceea, la Orange oferim un mediu de lucru prietenos, dinamic și sănătos.

Declarația de politică este evaluată periodic pentru a ne asigura că rămâne relevantă și adecvată pentru organizația noastră și este disponibilă publicului.