Gestionează securizat fluxul de date între filialele companiei
Serviciul Data Transport este soluţia fiabilă care permite conexiuni de date securizate între angajații companiei, indiferent de numărul sau poziția lor geografică.
Principalele avantaje ale serviciului Data Transport
Soluţie unificată
Utilizatorii şi echipamentele din diverse locaţii geografice sunt conectate practic în aceeaşi reţea, lucrând împreună ca şi cum ar fi în acelaşi sediu sau birou. Transportul de date este principala metodă utilizată pentru comunicarea între două sau mai multe puncte aflate în locaţii diferite, pentru a forma o mare reţea virtuală securizată.
Siguranţă
Serviciul oferă securitate îmbunătățită prin reducerea amenințărilor interne şi excluderea celor externe cât şi pentru a securiza confidenţialitatea schimbului de date între punctele de lucru aflate la distanţă.
Eficienţa costurilor
Soluția este o modalitate eficientă din punct de vedere al costurilor pentru ca diferite companii sa poată asigura accesul la reţeaua proprie pentru angajații şi colaboratorii aflaţi la distantă de sediul central.
Suport tehnic profesionist
Ai asigurat un singur punct de contact pentru suport, mentenanţă şi gestiune, cât şi intervenţie rapidă pentru remedierea defecţiunilor.
Cauți cea mai bună ofertă Internet pentru afacerea ta?
Mai multe detalii poți afla apelând Serviciul Clienți Corporativi la numărul 700  sau 022 977 700  .
Completează formularul de mai jos și noi vom reveni cu un apel în cel mai scurt timp.