Combină abonamentul Mobil cu Internet Oficiu şi primeşti 1000 lei cadou

Acum poți avea și TV de la Orange pentru afacerea ta
Detalii aici
Abonamente Internet Oficiu
Internet Oficiu 300
Trafic
Nelimitat
100/10 Mbps
Viteza de download/upload
300 lei/lună
200 lei/lună
cu
Comandă acum
Internet Oficiu 450
Trafic
Nelimitat
300/30 Mbps
Viteza de download/upload
Cadou 1000 lei
450 lei/lună
350 lei/lună
cu

Vezi detalii despre ofertă

  • Serviciile fixe Internet + TV Oficiu, Internet + TV Public sau Internet Oficiu sunt disponibile pentru persoane juridice în aria de acoperire a reţelei fixe Orange, bazate pe tehnologia DOCSIS (cablu coaxial), din Chișinău, Bălţi, Cahul şi Ialoveni. Conectarea este gratuită la semnarea contractului pe minim 24 luni.
  • Oferta Love este valabilă pentru clienţii persoane juridice care combină serviciile fixe cu serviciile mobile voce Orange şi se aplică pentru fiecare pereche de abonamente Internet + TV Oficiu, Internet + TV Public sau Internet Oficiu şi Orange Abonament de la 100 lei, deţinute pe acelaşi cont.
  • Vitezele indicate sunt vitezele maxime de transfer al datelor, cele reale depind de un şir de factori aflaţi în afara controlului Orange.
  • Punctele cadou în valoare de 1000 lei se oferă doar clienților care dețin concomitent un abonament mobil Orange Business.
  • Punctele cadou pot fi utilizate de titular pentru obţinerea de reduceri la procurarea dispozitivelor de comunicaţii şi accesoriilor de la Orange Moldova la preţ standard (1 punct cadou = 1 leu reducere, inclusiv TVA) în cursul perioadei contractuale minime aplicabile abonamentului Internet Oficiu respectiv (care curge din data activării liniei Internet aferente), cu condiţia că linia Internet fix aferentă abonamentului este activă, iar titularul îndeplineşte şi celelalte condiţii stabilite în oferta comercială respectivă. Punctele cadou nu pot fi utilizate în combinaţie cu alte reduceri oferite de Orange Moldova la procurarea de dispozitive şi accesorii, inclusiv minute de fidelitate alocate la abonamentele mobile voce. Punctele cadou nu pot fi înstrăinate sau împrumutate terţilor şi nu pot fi înlocuite cu bani. La expirarea perioadei minime contractuale ori la schimbarea abonamentului, schimbul de titular sau rezoluţiunea contractului pentru abonamentul Internet fix (indiferent de motiv) înainte de expirarea perioadei contractuale minime respective, punctele cadou neutilizate se anulează.
  • Punctele cadou se acordă cu condiția respectării de către Client a perioadei contractuale minime pentru abonamentul indicat mai sus, cu plata lunară egală sau mai mare decât cea indicată mai sus. În cazul nerespectării perioadei respective din motive imputabile Clientului (rezoluţiunea contractului de Client din motive care neimputabile Orange Moldova ori de Orange Moldova din motive imputabile Clientului), Orange Moldova are dreptul, pe lângă alte remedii prevăzute în contract, de a incasa de la Client o penalitate egală cu valoarea reducerii (din contul punctelor cadou) de care a beneficiat la procurarea dispozitivelor şi accesoriilor.

Conectează-te acum şi primeşti


Internet cu viteza până la 300 Mbps

100 lei, pe viață, reducere la abonament

Cadou 1000 lei pentru dispozitive

Modem Wi-Fi 5 și conectare gratuită

Alege abonamentul TV potrivit pentru afacerea ta
TV Public
110 canale,
inclusiv 35 HD
Vezi grila TV
TV Oficiu
120 canale,
inclusiv 38 HD
Vezi grila TV
Cel mai avansat Modem Wi-Fi 5
Internet prin Wi-Fi până la 300 Mbps
Detalii aici
IP Static
cu 50 de lei lunar
Detalii aici
Versiunea Desktop