Transport si Logistica

Cu solutiile de GPS tracking de la Orange si de la partenerii sai, acum puteti sa monitorizati viteza, traseul si randamentul unitatilor de transport.

Automatizarea proceselor in Industrie si Agricultura

Companiile, in timpul procesului tehnologic, pot obtine o imagine per ansamblu a starii echipamentului de productie si pot reactiona rapid atunci cand intervine o defectiune.

Monitorizare si securitate

Solutiile M2M destinate securitatii vin sa simplifice si sa automatizeze procesul de monitorizare si gestiune a sistemelor de alarma, oferind o posibila reducere a cheltuielilor de instalare.

Servicii Financiare

In domeniul platilor si a tranzactiilor financiare, solutiile Orange M2M integreaza si asigurara transportul de date in cazul terminalelor de plata (cash-in), terminalelor de plati (POS), bancomate (ATM) etc.

Servicii de Utilitati

Implementarea solutiilor M2M in acest domeniu poate oferi utilizatorului final posibilitatea de a controla volumul de consum al resurselor, de a planifica cheltuielile si de a economisi bani si timp.

Echipamente de uz casnic

Solutiile M2M permit clientilor sa gestioneze echipamentele casnice de sine statator si de la distanta, permitand colectarea informatiilor detaliate despre functionarea acestora.

Distributie si Comert

Solutiile Orange M2M sunt concepute pentru a imbunatati organizarea vanzarilor si spori productivitatea, fiind orientate spre cresterea eficientei echipelor de vanzari si a distributiei.

Medicina si sanatate

Dezvoltarea solutiilor M2M in domeniul medicinii si protectiei sociale diversifica oferta acestor tipuri de servicii si permite accesul egal la tratament pe intreg teritoriul tarii.

 
Versiunea Desktop