Parteneri Orange M2M

La Orange ajutam clientii in intentia de a testa si de a dezvolta ideile lor de business in baza solutiilor M2M si le oferim solutii finale complexe. Totodata, recunoastem un potential de colaborare cu orice companie care are ca profil de activitate dezvoltarea si integrarea solutiilor automatizate in domeniul M2M, producator sau distribuitor de echipamente M2M, furnizor de aplicatii soft, etc. La Orange optam in favoarea partenerilor de incredere, care poseda o experienta profesionala relevanta si asigura un suport tehnic calificat in domeniul M2M.

Noi oferim fiecarui potential partener posibilitatea de a-si prezenta solutiile si aplicatiile sale ce pot aduce valoare adaugata proceselor de business ale clientilor Orange. Acest tip de colaborare poate sa ofere clientilor Orange:

 • posibilitatea de a alege
 • mai multa inovatie
 • adaptarea solutiilor M2M la mediul specific de business

Programul de Parteneriat Orange M2M

Programul de Parteneriat Orange M2M este un program conceput pentru promovarea tehnologiei M2M in afacerile clientilor nostri si pentru largirea oportunitatilor de afaceri ale partenerilor nostri. Cu Programul de Parteneriat Orange M2M, ne propunem sa reducem decalajul dintre necesitatile clientilor nostri si cele mai bune solutii disponibile pe piata.

Acest program ofera un cadru comercial si tehnic, conceput pentru a genera valoare si rezultate, in termeni de proiecte concrete, care au un volum si un potential de venituri semnificative.

Angajamentul Orange pentru dezvoltarea acestui domeniu se materializeaza printr-o investitie continua in oameni si resurse, dar si prin posesia unei vaste experiente M2M in cadrul Grupului Orange. Avem un serviciu de suport tehnic dedicat exclusiv partenerilor nostri si ne mandrim cu un punct de management calitativ dedicat comunicarii si relatiilor cu partenerii. De asemenea, dispunem de cea mai buna acoperire a retelei mobile din Moldova.

In cadrul Programului, exista diferite tipuri de cooperare cu Orange:

 • Distribuitor de servicii M2M
 • Partener de solutii M2M
 • Partener de aplicatii M2M

Pentru a putea beneficia de anumit tip de cooperare disponibil, partenerul trebuie sa indeplineasca anumite cerinte specifice, care difera in functie de tipul de cooperare.

In cazul Distribuitorului de servicii M2M, cooperarea cu Orange se rezuma la oferirea de catre Orange a posibilitatii pentru Distribuitor de a distribui conectivitatea M2M Orange catre utilizatorii finali, ca parte componenta a ofertei de servicii M2M a Distribuitorului. Conectivitatea M2M Orange va fi parte componenta a ofertei de servicii M2M a Distribuitorului pentru utilizatorii finali.

Colaborarea cu Partenerul de solutii M2M sau Partenerul de aplicatii M2M presupune suplimentar realizarea proiectelor comune pentru lansarea produselor si serviciilor noi, abordarea comuna a clientilor potentiali (sales leads din partea Orange), precum si dezvoltarea unei strategii de comunicare comune.

Totodata, Partenerul de solutii M2M/Partenerul de aplicatii M2M isi asuma un angajament de exclusivitate fata de Orange privind conectivitatea M2M ce poate fi utilizata in cadrul ofertei sale de servicii M2M.

Beneficii pentru Parteneri

La Orange oferim o retea mobila si o retea fixa care sprijina proiectele si tehnologia M2M intr-un cadru larg de industrii. De aceea, credem ca suntem partenerul perfect pentru implementarea solutiilor inovatoare M2M. De asemenea, Programul de Parteneriat Orange M2M va ofera urmatoarele avantaje:

 • Accesul la documentatia tehnica, care va imbunatati integrarea produselor si serviciilor Dvs. in cadrul retelei Orange;
 • Prezentarea pe piata in calitate de partener Orange Moldova, cel mai mare operator de servicii de comunicatii mobile din Republica Moldova;
 • Oportunitati noi de afaceri (prin propunerea unor proiecte cu un potential inalt de valorificare, aveti posibilitatea sa dezvoltati directii noi de business si sa generati noi surse de venit);
 • Accesul la vasta experienta tehnologica pe care o avem la Orange;
 • Acces la terminale de test si la solutiile inovatoare;
 • Posibilitatea de a colabora cu alt partener M2M pentru a crea solutii comune.

Fie ca sunteti o companie specializata in domeniul hardware, fie una care dezvolta produse software, sau o companie care poate oferi solutii end-to-end - la Orange, va oferim conditii excelente de dezvoltare comuna in domeniul solutiilor M2M.

Pentru a obtine informatii suplimentare despre beneficiile si avantajele specifice fiecarui tip de colaborare in parte, precum si despre oferta comerciala de conectivitate, este necesara semnarea unui Acord de Confidentialitate cu Orange Moldova.

Conditii de participare la Programul de Parteneriat M2M Orange

Criterii de eligibilitate pentru Distribuitorul de servicii M2M:

 • profil de activitate Telco/IT;
 • sa dispuna de propia forta de vinzare;
 • sa aiba capacitate de comunicare si promovare;
 • sa poata oferi suport tehnic si comercial pentru utilizatorii finali;

 

Criterii de eligibilitate suplimentare pentru Partenerului de solutii M2M/Partenerului de aplicatii M2M:

 • capacitate de a oferi solutii M2M (incluzind echipamentul terminal si, daca este necesara, aplicatia/softul);
 • propria forta de vinzare;
 • propria forta de instalare si conectare;
 • propria baza tehnologica pentru oferirea solutiilor M2M;
 • oferirea suportului tehnic si comercial pentru utilizatorii finali;
 • oferirea expertizei in proiecte comune derulate cu Orange;

 

Cum puteti solicita incheierea unui parteneriat?

Pentru a solicita incheierea unui parteneriat, pur si simplu, urmati pasii de mai jos:

 
Pasul 1: Solicitati incheierea unui parteneriat in cadrul Programului de Parteneriat M2M Orange (scrisoare oficiala sau completare WEB formular)
Pasul 2: Primiti o solicitare din partea Orange, prin care cerem informatii suplimentare despre activitatea dvs. (scrisoare oficiala)
Pasul 3: In cazul in care compania Dvs. este considerata ca fiind elgibila pentru Programul de Parteneriat M2M, se semneaza un Acord de Confidentialitate;
Pasul 4: Va intalniti cu reprezentantii Orange (pentru prezentare Partener/prezentare conditii Program Parteneriat Orange M2M)
Pasul 5: Primiti raspuns de la Orange care anunta acceptul de a incheia un eventual parteneriat sau un eventual refuz de incheiere a unui parteneriat (scrisoare oficiala)
Pasul 6: Semnati un contract de cooperare cu Orange

Formulare:

 • Formular de cerere pentru furnizarea solutiilor M2M (pentru utilizatorii finali)
 • Formular de cerere pentru incheierea unui Parteneriat M2M Orange (pentru distribuitori si parteneri).

 Contacte:

Contactati un consultant business Orange la 022 977700 sau 700 (de la telefon mobil).

Aplica pentru a deveni Partener M2M Orange

 

Parteneri Orange M2M

Guava 7 SRL
Versiunea Desktop