Подключите сейчас интернет и телевидение от Orange и получите скидку 2500 леев на услуги мобильной и фиксированной связи или Smart TV всего за 1 лей. Предложение действительно при подключении услуг в населенных пунктах, в которых есть покрытие услуг фиксированной связи Orange.

скидка
2500 леев на услуги
или
при подключении
Интернет + ТВ для дома
Позвоните 797 или

Подключите интернет и телевидение от Orange

и получите Smart TV в подарок или скидку 2500 леев на услуги мобильной и фиксированной связи: 1200 леев на услуги фиксированной связи и 1300 леев на услуги мобильной связи.

Абонементы Fibră + TV Acasă

Абонемент
Fibră 300 + TV Acasă
300 Мбит/с
Wi-Fi 5
Internet Box
200 леев в месяц
150 леев
в месяц

в течение 24 месяцев

или

200 леев
в месяц
Абонемент
Fibră 500 + TV Acasă
500 Мбит/с
Wi-Fi 5
Internet Box
220 леев в месяц
170 леев
в месяц

в течение 24 месяцев

или

220 леев
в месяц
Абонемент
Fibră 1000 + TV Acasă
940 Мбит/с
Wi-Fi 6
Internet Box
300 леев в месяц
250 леев
в месяц

в течение 24 месяцев

или

300 леев
в месяц
Абонементы на услуги мобильной связи
Абонемент Max 175
25 GB + 25 GB с LOVE
 • 5,79 GB лимит роуминга в Румынии
 • Безлимитно в сети
 • 750 национальных минут, включая роуминг в Румынии
175 леев в месяц
120 леев
в месяц

в течение 24 месяцев

Абонемент Max 200
60 GB + 60 GB с LOVE
 • 6,62 GB лимит роуминга в Европе
 • Безлимитные звонки в сети
 • 1000 национальных минут, включая роуминг в Европе
200 леев в месяц
145 леев
в месяц

в течение 24 месяцев

Абонемент Max 290
100 GB + 100 GB с LOVE
 • 9,60 GB лимит роуминга в Европе
 • Безлимитные национальные и роуминг в Европе
 • 50 международных минут
 • 30 мин + 500 MB в роуминге (другие страны)
290 леев в месяц
190 леев
в месяц

в течение 24 месяцев

В 2 раза больше Интернета с   

В 2 раза больше Интернета предоставляется бесплатно, для новой мобильной голосовой линии или уже существующей на одном и том же счете с фиксированными услугами (пока они активны), с одним из Абонементов Max, TOP, GO, Nelimitat и Junior. На одну голосовую линию начисляется только один бонус «В 2 раза больше Интернета», даже если голосовой номер находится на одном счете, который включает предложения Family и Love.

Или выберите другой телевизор по лучшей цене
Smart TV 43"
Hisense или TCL
2 280 леев 5 280 леев
95 леев в месяц,
в течение 24 месяцев
при подключении Fibră + TV Acasă
Smart TV 55"
Hisense или TCL
3 960 леев 6 960 леев
165 леев в месяц,
в течение 24 месяцев
при подключении Fibră + TV Acasă

Reducerea de 3000 lei pentru procurarea unui televizor este disponibilă la conectarea Fibră 1000 + TV Acasă, iar la conectarea Fibră 500 + TV Acasă, valoarea reducerii constituie 2500 lei. Detalii în Condițiile ofertei Love.

Orange TV Box
Откройте для себя целый мир удивительных впечатлений
 • Функция Пауза ТВ
 • Операционная система Android™ 10
 • Приложение YouTube
 • Более 5000 приложений и игр,
  доступных в Google Play
 • Встроенный Chromecast
Подробнее
Смотрите любимые каналы
на любом телевизоре в доме
Абонемент TV extra
30 леев в месяц

Условия предложения Телевизор всего за 1 лей

 1. Consumatorii casnici care deţin un abonament mobil voce Orange activ de cel puţin 50 lei (abonament mobil eligibil), nu au datorii restante faţă de Orange şi se conectează (încheie contract) la un abonament Fibră 500 + TV Acasă sau Fibră 1000 + TV Acasă (abonament fix eligibil), în perioada 02.04.2024 – 15.05.2024 pot, în termen de 30 zile de la activarea acestuia (dacă contractul nu a fost revocat), beneficia de următorul preţ special la procurarea unui Smart TV de 32’ de la Orange:
  • 99 lei la conectarea abonamentului Fibră 500 + TV Acasă
  • 1 leu la conectarea abonamentului Fibră 1000 + TV Acasă.
 2. Prezenta ofertă nu este disponibilă în cazul conectării la abonamentul fix eligibil ca urmare a transferului de la un alt abonament Orange sau schimbării tehnologiei de acces la serviciu şi nu poate fi utilizată concomitent cu reducerile din contul Punctelor de Fidelitate. Televizorul poate fi procurat doar cu livrare și instalare de către Orange la adresa de furnizare a serviciilor aferente abonamentului respectiv.
 3. Clientul este obligat să respecte, pentru abonamentul fix cu care a beneficiat de ofertă, o perioadă contractuală minimă de 24 luni, în cursul căreia Clientul nu poate schimba abonamentul fix pe alt abonament cu o plată lunară mai mică sau pe un abonament neeligibil până la expirarea perioadei contractuale minime asumate la conectarea abonamentului fix.
 4. În cazul în care Clientul nu respectă perioada contractuală minimă din motive neimputabile Orange (de exemplu, ca urmare a (i) rezoluţiunii contractului pentru abonamentul respectiv de către Client, sau (ii) a rezoluţiunii contractului pentru abonamentul respectiv de către Orange din motive imputabile Clientului, Orange are dreptul de a percepe de la Client o penalitate egală cu diferența dintre prețul standard al televizorului şi prețul special la care a fost procurat televizorul. Prețurile standard pentru televizor sunt afişate în condițiile ofertei de pe pagina web dedicată televizorului ales şi în anexa la contract în baza căreia este procurat televizorul. În cazul în care Clientul are asumat şi/sau îşi asumă un alt angajament privind perioada minimă contractuală (de exemplu, la conectarea abonamentului sau activarea unei alte oferte promoţionale), penalităţile datorate pentru nerespectarea angajamentelor asumate se cumulează.
 5. În cadrul prezentei oferte, o persoană poate procura cel mult un televizor (pe un cont de client Orange nu pot fi procurate mai multe televizoare în condițiile prezente oferte, indiferent de numărul de abonamente pe care le deţine clientul). Clientul nu poate beneficia de prezenta ofertă dacă a procurat anterior de la Orange un televizor cu achitare în rate şi perioada contractuală minimă asumată de Client la procurarea televizorului respectiv nu a expirat şi viceversa. În cazul returului dispozitivului din motive imputabile Orange Moldova, Clientul poate beneficia de aceeași reducere pentru procurarea altui dispozitiv, cu condiţia că perioada promoţiei indicată mai sus nu a expirat.
 6. Orange își rezervă dreptul de a refuza vânzarea televizorului la preț promoțional în cazul unei bănuieli rezonabile de tentativă de fraudă.
 7. Modelul televizorului oferit în cadrul ofertei Televizor la preț special este comunicat de către consultantul vânzări. Oferta este valabilă în limita stocului.

Условия предложения Love

 1. Beneficiile Love sunt accesibile clienţilor Orange care combină serviciile fixe cu serviciile mobil voce şi se aplică pentru fiecare pereche de abonamente Orange Fibră + TV Acasă, Fibră, Internet + TV Acasă sau Internet Acasă şi Orange Abonament de la 50 lei, deținute de client pe același cont Orange.
 2. Abonamentele Orange Fibra + TV Acasă şi Fibra sunt disponibile consumatorilor casnici, în limita ariei de acoperire a rețelei fixe Orange. Conectarea este gratuită, la semnarea contractului pe minim 24 luni.
 3. Consumatorii casnici care deţin un abonament mobil voce Orange activ de cel puţin 130 lei (abonament mobil eligibil) şi se conectează (încheie contract) la un abonament Fibră + TV Acasă sau Fibră (abonament fix eligibil), în perioada 01.02.2024 – 15.04.2024, pot, în termen de 30 zile de la activarea acestuia (dacă contractul nu a fost revocat), beneficia de una din ofertele de mai jos:
  • Oferta “3000 lei reducere la procurarea unui dispozitiv de la Orange” (disponibila doar la conectarea abonamentului Fibra 1000 + TV Acasă 300 lei): 3000 lei reducere la procurarea unui dispozitiv de la Orange (în cazul procurării unui televizor, Clientul poate să nu deţină un abonament mobil voce). Preţul dispozitivului pentru care se aplică reducerea nu poate fi mai mic de 3001 lei, la achitarea în rate cu avans 0 lei – nu mai mic de 3500 lei, iar la achitarea în rate cu avans – nu mai mic de 4524 lei. Televizorul poate fi procurat doar cu livrare și instalare de către Orange la adresa de furnizare a serviciilor aferente abonamentului respectiv; sau
  • Oferta “2500 lei reducere la procurarea unui dispozitiv de la Orange” (disponibila doar la conectarea abonamentului Fibra 500 + TV Acasă): 2500 lei reducere la procurarea unui dispozitiv de la Orange (în cazul procurării unui televizor, Clientul poate să nu deţină un abonament mobil voce). Preţul dispozitivului pentru care se aplică reducerea nu poate fi mai mic de 2501 lei, la achitarea în rate cu avans 0 lei – nu mai mic de 3000 lei, iar la achitarea în rate cu avans – nu mai mic de 4024 lei. Televizorul poate fi procurat doar cu livrare și instalare de către Orange la adresa de furnizare a serviciilor aferente abonamentului respectiv; sau
  • Oferta “2000 lei reducere la procurarea unui dispozitiv de la Orange” (disponibila doar la conectarea abonamentului Fibra 1000 + TV Acasă 300 lei): 2000 lei reducere la procurarea unui dispozitiv de la Orange (în cazul procurării unui televizor, Clientul poate să nu deţină un abonament mobil voce). Preţul dispozitivului pentru care se aplică reducerea nu poate fi mai mic de 2001 lei, la achitarea în rate cu avans 0 lei – nu mai mic de 2500 lei, iar la achitarea în rate cu avans – nu mai mic de 3524 lei. Televizorul poate fi procurat doar cu livrare și instalare de către Orange la adresa de furnizare a serviciilor aferente abonamentului respectiv; sau
  • Oferta “1500 lei reducere la procurarea unui dispozitiv de la Orange”: 1500 lei reducere la procurarea unui dispozitiv de la Orange (în cazul procurării unui televizor, Clientul poate să nu deţină un abonament mobil voce). Preţul dispozitivului pentru care se aplică reducerea nu poate fi mai mic de 1501 lei, la achitarea în rate cu avans 0 lei – nu mai mic de 2000 lei, iar la achitarea în rate cu avans – nu mai mic de 3024 lei. Televizorul poate fi procurat doar cu livrare și instalare de către Orange la adresa de furnizare a serviciilor aferente abonamentului respectiv; sau
  • Oferta “Preţ special de 1 leu pentru dispozitivul Xiaomi Redmi C12”: Preţ special de 1 leu pentru dispozitivul Xiaomi Redmi C12.
 4. Ofertele menționate mai sus nu pot fi utilizate concomitent cu reducerile din contul Minutelor de Fidelitate.
 5. Clientul care benefiază sau a beneficiat de una din ofertele menționate mai sus nu poate schimba abonamentul fix respectiv pe unul cu valoare mai mică sau pe un alt abonament neeligibil până la expirarea perioadei contractuale minime asumate la conectarea abonamentului.
 6. Clientul este obligat să respecte, pentru abonamentul mobil voce cu care a beneficiat de oferta “3000 lei reducere la procurarea unui dispozitiv de la Orange”, “2500 lei reducere la procurarea unui dispozitiv de la Orange”, “2000 lei la procurarea unui dispozitiv de la Orange”, “1500 lei reducere la procurarea unui dispozitiv de la Orange” sau “Preţ special de 1 leu pentru dispozitivul Xiaomi Redmi C12”, o perioadă contractuală minimă de 24 luni din următoarea sa zi de facturare, cu condiţia păstrării valorii minime a abonamentului mobil voce respectiv. În cazul în care Clientul are asumat şi/sau îşi asumă un alt angajament privind perioada minimă contractuală (de exemplu, la conectarea abonamentului mobil voce sau activarea unei alte oferte promoţionale), penalităţile datorate pentru nerespectarea angajamentelor asumate se cumulează.
 7. Ofertele menționate mai sus sunt valabile în limita stocului. Orange își rezervă dreptul de a refuza vânzarea dispozitivului la preț promoțional sau special ori în rate în cazul unei bănuieli rezonabile de tentativă de fraudă.
 8. Oferta “Reducere de 50 lei la plata lunară pentru abonamentul Fibră + TV Acasă sau Fibră timp de 24 luni”: Reducerea de 50 lei la plata lunară se acordă la conectarea (încheierea contractului pentru) abonamentelor fixe Orange Fibră + TV Acasă 1000, Fibră + TV Acasă 500 sau Fibră 1000 în perioada 01.02.2024 – 15.04.2024 şi se aplică în primele 24 perioade de facturare (luni) consecutive de la conectare, în total - 1200 lei. Dacă abonamentul este conectat la o dată care nu coincide cu data de facturare a clientului, în perioada de facturare curentă reducerea se acordă proporțional cu numărul de zile rămase din această perioadă. În cazul (şi pe perioada) suspendării serviciului, reducerea nu se aplică, dar perioada de aplicare a reducerii nu se prelungește cu perioada în care serviciul a fost suspendat. Clientul care beneficiază de prezenta ofertă nu poate schimba abonamentul fix respectiv pe un alt abonament neeligibil până la expirarea perioadei contractuale minime asumate la conectarea abonamentului.
 9. La conectarea unui abonament fix eligibil, Clientul poate alege pentru acel abonament doar una din ofertele menţionate mai sus. Clientul poate beneficia de fiecare ofertă o singură dată, indiferent de numărul de abonamente fixe la care se conectează clientul. Totuşi, un client nu poate beneficia de oferta “1500 lei reducere la procurarea unui dispozitiv de la Orange”, dacă a beneficiat anterior de oferta “Preţ special de 1 leu pentru dispozitivul Xiaomi Redmi 12C”, şi vice versa, chiar dacă aceste oferte ar fi aplicate unor abonamente diferite. Clientul nu poate beneficia de ofertele menționate, dacă prin aceasta ar depăşi cantitatea maximă de dispozitive care pot fi procurate de la Orange la preț promoțional sau special ori în rate, pentru care angajamentul privind respectarea perioadei minime contractuale nu a expirat. În cazul returului dispozitivului din motive imputabile Orange, Clientul poate beneficia de aceeaşi reducere pentru procurarea altui dispozitiv, cu condiția că perioada promoţiei indicată mai sus nu a expirat.
 10. Ofertele menţionate mai sus nu sunt disponibile în cazul conectării la abonamentul fix respectiv ca urmare a transferului de la un alt abonament Orange sau schimbării tehnologiei de acces la serviciu.
 11. Oferta “Reducere la plata lunară pentru abonamentele mobil voce”: Consumatorii casnici conectați la abonamentele Orange Fibră + TV Acasă, Fibră, Internet + TV Acasă, Internet Acasă (abonamentele fixe eligibile) pot, la cerere, beneficia de reducere la plata lunară pentru abonamentele mobil voce deținute pe același cont Orange, după cum urmează:
  • 55 lei - pentru abonamentele Orange Max 175 şi 200;
  • 100 lei - pentru abonamentul Orange Max 290;
  • 110 lei - pentru abonamentul Orange Nelimitat 400 (planuri tarifare mobile eligibile).
 12. Reducerea se acordă atât timp cât sunt îndeplinite condițiile pentru activarea ofertei.
 13. Clientul poate solicita activarea ofertei începând cu 28.04.2022 în orice moment, cât este valabilă oferta, cu condiţia că abonamentul mobil voce şi abonamentul fix să fie active (nesuspendate). Oferta nu poate fi activată pentru abonamentele mobil voce care au beneficiat sau beneficiază de reduceri la plata lunară, acordate în temeiul altor oferte Orange. În cazul în care Clientul deţine un abonament mobil voce cu un plan tarifar neeligibil, care beneficiază de o reducere similară la plata lunară, pe viaţă, acordată în temeiul unei alte oferte Orange, şi schimbă acel plan tarifar pe unul eligibil, atunci reducerea anterioară se substituie cu reducerea corespunzătoare planului tarifar eligibil activat, fără a afecta valabilitatea angajamentului privind respectarea perioadei contractuale minime, asumat în cadrul ofertei anterioare.
 14. Oferta se activează din următoarea zi de facturare a clientului, pentru abonamentele mobil voce active, şi din data activării abonamentului, pentru abonamentele mobil voce noi.
 15. În cazul şi pe perioada suspendării abonamentului mobil voce ori a abonamentului fix, reducerea nu se acordă.
 16. Perioada contractuală minimă standard la conectarea abonamentelor mobil voce este de 6 luni. Totodată, în cazul activării ofertei, Clientul este obligat să respecte, pentru abonamentele mobil voce pentru care activează oferta, o perioadă contractuală minimă de 24 luni din data activării ofertei, dacă aceasta coincide cu data de facturare a Clientului, sau din următoarea dată de facturare. În cazul nerespectării perioadei contractuale minime din motive imputabile Clientului (de exemplu, rezoluțiunea contractului pentru abonament de către Client din motive neimputabile Orange Moldova, inclusiv prin portare, ori de către Orange Moldova din motive imputabile Clientului), Orange Moldova are dreptul de a încasa de la Client o penalitate egală cu 50% din plata lunară de abonament (aplicabilă la data încălcării angajamentului respectiv) pentru întreaga perioadă contractuală minimă rămasă. În cazul suspendării abonamentului mobil voce, perioada suspendării nu se include în perioada contractuală minimă. În cazul în care Clientul are asumat și/sau își asumă un alt angajament privind perioada minimă contractuală (de exemplu, în legătură cu procurarea unui dispozitiv la preț promoțional şi/sau în rate), penalitățile datorate pentru nerespectarea angajamentelor asumate se cumulează.
 17. În cazul rezoluțiunii sau revocării contractului sau schimbului de titular pentru abonamentul fix, oferta își pierde valabilitatea ireversibil, fără a afecta valabilitatea angajamentului privind respectarea perioadei contractuale minime asumat pentru abonamentele mobil voce.
 18. În cazul schimbării abonamentului fix pe un alt abonament fix neeligibil, oferta activată pentru toate abonamentele mobil voce își pierde valabilitatea ireversibil, fără a afecta valabilitatea angajamentului privind respectarea perioadei contractuale minime asumat pentru aceste abonamente.
 19. În cazul schimbării abonamentului mobil voce pe unul neeligibil, oferta activată pentru acel abonament își pierde valabilitatea ireversibil, fără a afecta valabilitatea angajamentului privind respectarea perioadei contractuale minime asumat pentru acest abonament.
 20. În cazul schimbului de titular la abonamentul mobil voce, oferta se transferă noului titular numai dacă acesta deţine un abonament fix eligibil. În caz contrar, oferta îşi pierde valabilitatea ireversibil. În ambele cazuri, angajamentul pentru perioadă contractuală minimă rămasă trece la noul titular.
 21. Un abonament voce mobil care beneficiază de prezenta ofertă nu poate beneficia concomitent de alte oferte Orange care prevăd reduceri la plata de abonament pentru serviciile voce mobile.
 22. Oferta nu este valabilă dacă în perioada promoţiei a fost rezolvit un contract pentru un abonament mobil voce Orange cu clientul, inclusiv prin transfer la serviciul Orange PrePay sau portare în altă reţea.
 23. Clienţii se conectează prin intermediul reţelei bazate pe 100% Fibră.
 24. Vitezele de transfer al datelor (vitezele Internet) indicate reprezintă vitezele maxime de transfer al datelor prin reţeaua bazată pe 100% Fibră, atunci când dispozitivul utilizat de Client este conectat prin cablu la puntul terminal al reţelei. Vitezele de transfer al datelor disponibile în mod normal depind de un şir de factori externi care sunt în afara controlului Orange, inclusiv de performanța echipamentului terminal și/sau dispozitivului utilizat de Client.
 25. În funcție de tipul abonamentului, Orange instalează în locația Clientului următorul echipament terminal pentru accesul la serviciul Internet:
  • Orange Fibra 1000 + TV Acasă - ONT Huawei HG8147X6-10 sau ONT Huawei HG8247W5
  • Fibra 500 + TV Acasă sau Fibra 1000 - ONT Huawei HG8145V5
  • Orange Fibra 300 + TV Acasă sau Fibra 500 - ONT Huawei HG8145V5.

  şi următorul echipament terminal pentru accesul la serviciul TV:

  • Orange Fibra 1000 + TV Acasă, Fibra 500 + TV Acasă – decodor TV Box HD sau Orange TV Box 4K, cu condiția că televizorul să aibă port HDMI;
  • Orange Fibra 300 + TV Acasă, TV Acasă 150, TV Acasă 100, TV Acasă 80, abonament secundar TV extra – decodor TV Box HD.
 26. Decodorul Orange TV Box 4K se oferă, la cerere, şi pentru abonamentele secundare TV extra cu plată, în locațiune, cu 20 lei/lună per abonament secundar, cu excepția primelor 3 luni.
 27. Cu Orange TV Box 4K, Clientul beneficiază de acces la unele servicii interactive, cum ar fi Pauză/Reluare, precum și la serviciile Google Play.
 28. Pentru a permite accesul la serviciile interactive și la serviciile Google Play, Orange TV Box 4K are nevoie de conexiune activă la Internet. Orange TV Box 4K poate fi conectat la Internet doar prin cablu Ethernet.
 29. lientul poate schimba abonamentul Orange Fibră 1000 + TV Acasă sau Fibră 500 + TV Acasă pe un alt tip de abonament numai odată cu înlocuirea echipamentului terminal instalat pentru accesul la serviciul Internet. Tariful administrativ pentru înlocuirea echipamentului constituie 100 lei.
 30. În funcție de oferta de pe piață, negocierile cu furnizorii de canale, etc., Orange poate modifica lista și numărul posturilor TV din abonament.
 31. Clientul poate beneficia de cel mult un abonament TV secundar (al 2-lea televizor) gratuit şi cel mult 4 abonamente TV secundare în total, inclusiv cel gratuit.
 32. Numărul şi lista canalelor TV incluse în abonamentul secundar cu plată sunt cele incluse în abonamentul primar aferent.

Абонементы, исключенные из коммерческого предложения

Internet + TV Acasă
Абонемент Скорость Интернета, Download / Upload (Mbps) Телеканалы Цена
Internet + TV Acasă 200 lei 150/150 Mbps 100 телеканалов 200 леев
Internet + TV Acasă 200 lei 100/100 Mbps 100 телеканалов 200 леев
Internet + TV Acasă 250 lei 300/300 Mbps 150 телеканалов 250 леев
Internet + TV Acasă 300 lei 940/940 Mbps 180 телеканалов 300 леев
Internet Acasă
Абонемент Скорость Интернета, Download / Upload (Mbps) Цена
Internet Acasă 200 lei 150/150 Mbps 200 леев
Internet Acasă 250 lei 300/300 Mbps 250 леев
TV Acasă
Абонемент Телеканалы Цена
TV Acasă 80 lei 100 телеканалов 80 леев
TV Acasă 100 lei 150 телеканалов 100 леев
TV Acasă 150 lei 180 телеканалов 150 леев

Указанные скорости представляют собой максимальные скорости скачивания и загрузки при условии, что устройство, используемое Клиентом, подключено к конечной точке сети посредством кабеля. Скорость передачи данных, доступная при обычных обстоятельствах, зависит от ряда внешних факторов, не зависящих от Orange, включая производительность терминального оборудования и/или устройства, используемого Клиентом.

Абонементы Orange Internet + TV Acasă, Internet Acasă и TV Acasă доступны для бытовых потребителей в пределах зоны покрытия услуг фиксированной сети Orange, предоставляемых посредством оптоволоконного кабеля.

Orange может изменять список и количество телеканалов в зависимости от предложения на рынке, переговоров с поставщиками каналов и т. д., в пределах не более 10% от количества телеканалов в выбранном предложении.

В рамках предложения Love клиенты, совмещающие абонемент Orange Internet + TV Acasă или Internet Acasă с абонементом мобильной голосовой связи Orange Abonament от 50 леев на одном и том же лицевом счете, пользуются скидкой 50 леев на ежемесячную плату абонемента Orange Internet + TV Acasă или Internet Acasă.

Orange Moldova сообщает, что 01.03.2023 абонемент Internet + TV Acasă 250 лей будет исключен из коммерческого предложения Orange Moldova и клиенты не смогут более пользоваться им. Абонементы Internet + TV Acasă 250 лей, которыми пользуются клиенты на указанную дату, будут заменены в следующий расчетный день клиента на абонемент Fibră 500 + TV Acasă из текущего коммерческого предложения Orange Moldova.

Orange Moldova сообщает, что с 01.03.2023 абонемент Internet + TV Acasă 250 лей будет исключен из коммерческого предложения и клиенты не смогут более пользоваться им. Абонементы Internet + TV Acasă 250 лей, которыми сейчас пользуются клиенты, будут заменены в их следующий расчетный день на абонемент Fibră 500 + TV Acasă из текущего коммерческого предложения Orange Moldova.

Абонемент Fibră 500 + TV Acasă предоставляет скорость доступа в Интернет до 500 Мбит/с (по сравнению с 300 Мбит/с, которые предоставлял абонемент Internet + TV Acasă 250 лей) и 150 телеканалов, в том числе 70 телеканалов HD, за 220 леев в месяц.

Кроме этого, с абонементом Fibră 500 + TV Acasă Вы можете попросить замену ранее используемого ТВ декодера на Orange TV Box 4K за единовременную плату в 100 леев. С Orange TV Box 4K Вы:

 • наслаждаетесь телевизионным изображением моментально при переключении телеканалов;
 • С сервисом ТВ-пауза можете приостановить эфир для более 100 телеканалов, чтобы не пропустить ни одного захватывающего момента;
 • совмещаете лучший телевизионный контент с любимыми приложениями и играми – одним универсальным пультом.
 • Со встроенным YouTube мгновенно переходите с телефона, планшета или ноутбука на экран телевизора. С Chromecast Built-in переносить любимые фильмы, передачи, приложения и фото с мобильного устройства на экран телевизора станет значительно проще.

Подробности об абонементе Fibră 500 + TV Acasă и Orange TV Box 4K можете узнать ниже, в том числе в Руководстве Пользователя по оптоволокну / Прайс листе.

Основная цель данного изменения состоит в сокращении количества разных тарифных планов, упрощении и повышении эффективности процесса администрирования линейки абонементов Orange Moldova и, тем самым, улучшении качества обслуживания клиентов.

Указанное изменение не касается клиентов, которые до 01.03.2023 подали заявку на замену абонемента на другой абонемент из текущего коммерческого предложения Orange Moldova. Для клиентов, которые временно приостановили абонемент, данное изменение вступит в силу в следующий расчетный день после 30 дней со дня окончания периода приостановления абонемента.

В случае, если Вы пользуетесь скидкой в 50 леев на ежемесячную оплату абонемента Internet + TV Acasă 250 лей с предложением Love, которая применяется для клиентов Orange, совмещающих абонементы Internet + TV Acasă или Internet Acasă с абонементами голосовой мобильной связи на одном счете, данная скидка не будет далее применяться к абонементу Fibră 500 + TV Acasă.

В случае, если Вы пользуетесь скидкой на ежемесячную оплату абонемента Internet + TV Acasă 250 лей на основании другого предложения Orange, данное изменение не повлияет на действительность соответствующей скидки.

За исключением случая, когда данным изменением устанавливаются более выгодные условия для клиентов, клиенты, которые не согласны с данным изменением, имеют право расторгнуть договор в отношении замененного абонемента без применения неустойки, посредством письменного заявления, переданного Orange Moldova до даты его замены на новый абонемент. В противном случае, считается, что клиент согласился с соответствующим изменением.

Подробности можно узнать, позвонив по номеру 777 с любого мобильного номера Orange (для корпоративных клиентов - позвонив по номеру 700 или связавшись с представителем отдела Корпоративных Продаж) или в любом магазине Orange (список магазинов, адреса и режим работы можно найти тут)

Благодарим Вас за лояльность и доверие, которое Вы оказываете нам, и надеемся, что Вы продолжите пользоваться всеми преимуществами услуг Orange.