Distracție
#internetulinspira
Detalii aici
Mai mult
trafic
cu noile
abonamente
Mai mult
trafic
cu noile
abonamente
Mai mult
trafic
cu noile
abonamente

Internetul Inspiră

E greu să-ţi imaginezi viaţa fără net, vrei să fii mereu online, să comunici la nesfârşit şi să împărtăşeşti experienţe noi cu cei dragi. Ai nevoie de net, de mai mult net. De ce? Pentru că #internetulinspira. Acum toţi clienţii Orange şi cei care aleg să vină la Orange de la alţi operatori se pot bucura de noile abonamente Colibri, Tigru şi Delfin cu mai mult trafic Internet inclus pentru a beneficia de avantajele celei mai avansate reţele 4G din Moldova.

Alege noul tău Abonament aici.

Pentru că suntem convinşi că netul te perfecţionează, în curând va fi lansată o platformă digitală cu titlu #internetulinspira unde vei afla ce este un cinemagraph sau un vlog. Iar cei care vor răspunde provocării şi vor realiza propriul cinemagraph în cel mai creativ şi original mod, vor fi premiaţi de Orange.

Lasă-te inspirat de net la viteze mari pe un smartphone 4G la ce mai mic preţ. Doar acum Lenovo A2010, cu diagonala de 4.5”, poate fi al tău cu doar 30 lei lunar şi 0 lei avans, iar  al doilea, Samsung Galaxy J1 2016, unul dintre cele mai vândute smartphone-uri ale anului, e la un super preţ, doar 75 lei lunar şi 0 lei avans. Ambele sunt disponibile şi la portare.

În aceasta campanie ţi-am pregătit şi o gama largă de tablete şi laptopuri, toate pot fi procurate şi în rate cu 0 lei avans..

Modul smart de viaţa costă acum mult mai puţin. Brăţările inteligente, accesoriile smart pentru casă sau distracţie sunt toate la un preţ mult mai mic. Află detalii aici.