Cu oferta Orange Family
economisești pentru că ai beneficii pentru toată familia

În familie învățăm unii de la alții și tindem să fim un exemplu bun pentru cei dragi

Treci toate numerele din familie pe un singur cont și vorbiți gratuit și nelimitat între voi. În plus, fiecare primește de două ori mai mult Internet pe numărul său.

Activează gratuit Oferta Orange Family
Apeluri gratuite
nelimitat în familie

Apelurile efectuate între numerele de pe acelaşi cont sunt gratuite şi sunt disponibile pentru maxim 10 numere voce de pe un singur cont. Oferta nu este compatibilă cu abonamentul Fluture şi opţiunea Club. În cazul în care numărul inclus în cont se află în Roaming, apelurile efectuate sau primite spre/de la un alt număr inclus în cont se taxează conform regulilor generale.

Apeluri gratuite
cu 3 Numere Favorite
din afara familiei
De două ori mai mult Internet
pentru fiecare membru în familie

De 2 ori mai mult Internet se alocă gratuit, pe liniile noi sau existente de pe conturile Orange Family, cu unul din noile abonamente GO și Nelimitat, Abonamentele Colibri 75, 100, 110, 140, Tigru 150, 175, 180, 250, 400 şi Junior. Pe o linie voce se alocă doar un singur bonus De 2 ori mai mult Internet, chiar dacă numărul voce este de pe un cont care beneficiază de ambele oferte Orange Family şi Love.

Abonamentul Junior

Abonamentul Junior oferă copilului tău tot de ce are nevoie, fără costuri suplimentare. El va utiliza Internetul în voie, deoarece, după consumarea traficului inclus în abonament, viteza scade, iar navigarea la viteză mică este absolut gratuită. În plus, accesul la servicii suplimentare şi la apeluri internaţionale poate fi activat doar la solicitarea adulţilor.

Apeluri în rețea
Nelimitat cu 3 Numere Favorite
Apeluri naţionale
100 minute
Trafic Internet
1 GB + 1 GB bonus
De 3 ori mai mult Internet pe 12 luni
+2 GB
Preț
60 lei
Abonamentul Senior

Abonamentul Senior dedicat bunicilor şi părinţilor tăi, oferă bucuria de a comunica liber cu toţi cei dragi, la doar un apel distanţă

Apeluri în rețea
Nelimitat cu 3 Numere Favorite
Apeluri naţionale
200 minute
Trafic Internet
150 MB
Preț
60 lei

Condițiile ofertei

Oferta este disponibilă pentru persoane fizice (consumatori) care deţin cel puţin 2 Abonamente voce pe un cont, dintre care unul cu plata lunară de minim 100 lei. Altfel, oferta apeluri gratuite în familie se dezactivează automat, iar Abonamentul Junior nu va mai fi disponibil.

Dacă suma datorată de titularul contului nu este achitată integral în termen, serviciile se suspendă pentru toate numerele incluse în cont.

Oferta Orange Family poate fi activată :

În magazinele directe şi partenere Orange
Apel la serviciul clienţi 797

Condițiile de utilizare a abonamentelor Senior și Junior

Minutele şi traficul Internet din Abonamentul Junior 60 sunt valabile o lună de facturare, nu se transferă pe luna următoare şi nu pot fi utilizate în Roaming. După consumarea minutelor naţionale incluse în abonament, preţul extra abonament pentru un minut naţional este 1.5 lei/min.

Accesul la apeluri internaţionale, servicii şi opţiuni adiţionale se activează la solicitarea adulţilor. Excepţie: Clienţii cu abonament Junior pot activa opţiunile promoţionale "1GB pe o zi" şi "Nelimitat pe 1 zi" prin *888# şi opţiunea 2 GB trafic Internet pe o zi prin aplicația My Orange.

După consumarea traficului inclus în abonament, viteza scade, iar navigarea la viteză mică este absolut gratuită. Viteza scăzută de navigare pe Internet, după consumarea traficului din abonament, presupune viteză de navigare până la 256 Kbps pentru download şi 128 Kbps pentru upload.

Abonamentul Senior este disponibil la prezentarea Buletinului de identitate şi a Legitimaţiei de Pensionar şi poate fi activat în cadrul ofertei Orange Family sau separat (maxim 1 abonament per 1 legitimaţie).

Condiţiile de utilizare a ofertei „De 3 ori mai mult Internet”

 1. Cu oferta “De 3 ori mai mult Internet”, Clientul beneficiază de triplu trafic inclus în abonament timp de 12 luni din data activării ofertei. În cazul activării abonamentului la o dată care nu coincide cu data de facturare a Clientului, perioada de 12 luni include perioada de facturare în curs, traficul pentru care se alocă proporţional.
 2. Oferta este disponibilă cu abonamentele Junior 60, GO şi Nelimitat (abonamente eligibile) la conectare, portare sau transfer de la Orange PrePay, precum şi la activarea ofertei prin aplicaţia My Orange sau my.orange.md în perioada 19.11.2020-31.01.2021, cu semnarea/prelungirea contractului pe minim 12 luni. Oferta poate fi activată pentru un abonament o singură dată.
 3. În cazul în care Clientul îşi asumă un alt angajament privind perioada contractuală minimă (de exemplu, în legătură cu procurarea unui dispozitiv la preţ promoţional şi/sau în rate), penalităţile datorate pentru nerespectarea angajamentelor asumate se cumulează.
 4. În cazul schimbării abonamentului pe unul ineligibil, oferta se anulează ireversibil, fără a afecta valabilitatea angajamentului privind perioada contractuală minimă asumat de Client conform pct. 2.
 5. Perioada de suspendare a abonamentului se include în perioada în care oferta este valabilă conform pct. 1 de mai sus şi nu se include în perioada contractuală minimă indicată la pct. 2 de mai sus.
 6. Oferta „De 3 ori mai mult Internet” nu este disponibilă dacă în perioada promoţiei indicată la pct. 2 de mai sus Clientul a rezolvit contractul pentru un alt abonament voce mobil Orange, inclusiv prin portare sau transfer la serviciul Orange PrePay (sau dacă asemenea contract a fost rezolvit de Orange din motive imputabile Clientului).

Coeficienți de taxare din minute

   cantitate de secunde
Junior 60 un SMS national = 30 secunde
Junior 60 un SMS international = 4 minute 16 secunde
Junior 60 un MMS national = 2 minute
Junior 60 un MMS international = 10 minute
Junior 60 1 minut International Zona 1 = 15 minute
Junior 60 1 minut International Zona 2 = 20 minute
Junior 60 1 minut International Zona 3 = 15 minute
Junior 60 1 minut International Zona 4 = 15 minute
Junior 60 1 minut International Zona 5 = 20 minute
Junior 60 1 minut International Zona 6 = 17 minute 07 secunde
Junior 60 1 minut International Zona 7 = 25 minute
Junior 60 1 minut International Zona 8 = 73 minute
Junior 60 1 minut Transnistria = 8 minute 18 secunde
Senior 60 un SMS national = 30 secunde
Senior 60 un SMS international = 4 minute 16 secunde
Senior 60 un MMS national = 4 minute
Senior 60 un MMS international = 20 minute
Senior 60 1 minut International Zona 1 = 15 minute
Senior 60 1 minut International Zona 2 = 20 minute
Senior 60 1 minut International Zona 3 = 15 minute
Senior 60 1 minut International Zona 4 = 15 minute
Senior 60 1 minut International Zona 5 = 20 minute
Senior 60 1 minut International Zona 6 = 33 minute 33 secunde
Senior 60 1 minut International Zona 7 = 50 minute
Senior 60 1 minut International Zona 8 = 146 minute
Senior 60 1 minut Transnistria = 13 minute 09 secunde

Abonamente excluse din oferta comercială

Junior 50 lei Junior 90 lei
Apeluri gratuite şi nelimitate în Familie
 • 300 minute cu 3 Numere Favorite
 • 80 minute naţionale
 • 100 SMS naţionale
 • 200 MB + 200 MB
 • 10 GB Orange Cloud
 • Nelimitat cu 3 Numere Favorite
 • 150 minute naţionale
 • 250 SMS naţionale
 • 500 MB + 500 MB
 • 25 GB Orange Cloud
Gestionează contul familiei cu My Orange
Intră pe my.orange.md ca să vezi ce abonamente ai în contul tău. După activarea ofertei, fiecare membru Family își poate gestiona liber propriul număr, dar și să achite factura familiei din aplicația My Orange.
Gestionează contul familiei cu My Orange
Intră pe my.orange.md ca să vezi ce abonamente ai în contul tău. După activarea ofertei, fiecare membru Family își poate gestiona liber propriul număr, dar și să achite factura familiei din aplicația My Orange.
Treci la Orange și primești
50% reducere la abonament
Treci la Orange cu întreaga familie. Portează numerele celor dragi la Orange și bucură-te de toate beneficiile ofertei Orange Family, cu o reducere de 50% pentru fiecare abonament.
Detalii
Preț bun pentru familia și casa ta
Abonament mobil
Nelimitat
100 lei pe viață
La conectare
Internet + TV Acasă
+1500 lei reducere
la orice smartphone
Versiunea Desktop