Distracția e întotdeauna binevenită
Oricum ar fi ea, te conectam la distracţia ta.
Acum ai mai mult trafic Internet pentru şi mai multă navigare
Alege opţiunile Internet NonStop şi stai pe net cât îţi place, căci opţiunea se va activa automat de fiecare dată când vei consuma traficul inclus, sau la fiecare 30 de zile. Noutatea mare este că toţi, şi cei de la Abonament, şi cei de la PrePay pot beneficia de această opţiune.
Internet NonStop 1 GB 3 GB 5 GB
Preţ 50 lei 100 lei 150 lei
Activează oricare dintre opţiunile Internet NonStop, formează *100#  sau intră pe my.orange.md
La PrePay, traficul alocat la activarea opţiunii Internet NonStop poate fi utilizat pe parcursul a 30 de zile maxim. De fiecare dată când acest termen expiră sau traficul alocat este aproape epuizat (rămân mai puţin de 50 MB din opţiune), se activează automat o nouă opţiune de acelaşi tip, dacă clientul dispune în cont de o sumă mai mare sau egală cu preţul opţiunii plus 3 lei.
La Abonament, opţiunea Internet NonStop se reactivează automat indiferent de soldul contului Orange al clientului Traficul din opţiunea Internet NonStop nu poate fi utilizat în Roaming.
Eşti surprins frumos la Colibri
Cu Abonamentul Colibri ești pe net şi comunici din plin cu cei dragi, deoarece ai:
Colibri 75 lei Colibri 100 lei Colibri 140 lei
500 MB 1 GB 2.5 GB
150 SMS naționale 300 SMS naționale 500 SMS naționale
120 min naționale 180 min naționale 350 min naționale
500 min cu 3 Numere Favorite Nelimitat cu 3 Numere Favorite Nelimitat cu 3 Numere Favorite
10 GB Orange Cloud 25 GB Orange Cloud 25 GB Orange Cloud
Stăpânesc netul de pe smartphone
Cu Abonamentul Tigru ai tot de ce e nevoie pentru a fi mereu online şi pentru a trăi experienţa de navigare la viteză 4G, deoarece include:
Tigru 175 lei Tigru 250 lei Tigru 400 lei
5 GB 12 GB 25 GB
Nelimitat apeluri în reţea Nelimitat apeluri în reţea Nelimitat apeluri naționale
200 minute naționale 400 minute naționale 60 minute internaționale
400 SMS naționale 800 SMS naționale SMS naționale nelimitate
50 GB Orange Cloud 50 GB Orange Cloud 50 GB Orange Cloud
MB, SMS și minutele disponibile din Abonament pot fi verificate prin *133#  sau accesând Contul meu pe my.orange.md

Condițiile ofertei

Opţiunea 1GB NonStop poate fi activată de clienţii PrePay şi Abonament formând *100#. Navigare nelimitată pe Reţele Sociale şi 1 GB Internet lunar se oferă cu Abonament Colibri 120 lei.
Minutele, traficul Internet şi mesajele SMS neutilizate, incluse în abonamentul Colibri, Delfin şi Tigru, se transfera în luna următoare în mărimea unui abonament. Minutele, MB şi SMS incluse în abonament nu pot fi utilizate în Roaming.
Minutele pentru apeluri naţionale, incluse în abonamentul Colibri, Delfin şi Tigru, pot fi utilizate pentru apeluri internaţionale, SMS şi MMS conform coeficienţilor stabiliţi.
3 Numere Favorite Orange sunt disponibile pentru clienţii care se portează, se conectează sau se transferă de la PrePay la Abonament, până pe 31 Ianuarie 2015 şi pentru clienţii existenţi cu o vechime în reţeaua Orange mai mare de 1 an.
Viteza scăzută de navigare pe Internet după consumarea traficului din abonamentele Tigru presupune viteză de navigare până la 64 Kbps pentru download şi 32 Kbps pentru upload.
Traficul nelimitat pentru reţele sociale poate fi folosit pentru accesarea Facebook, Odnoklassniki, VKontakte şi Twitter. Orange asigura traficul pentru accesarea conţinutului de pe reţele sociale şi nu poartă responsabilitate pentru traficul utilizat la accesarea link-urilor care fac trimiteri pe site-uri externe, altele decât reţelele sociale enumerate.
După consumarea minutelor naţionale incluse în abonamentele Colibri, Delfin şi Tigru, preţul extra abonament pentru un minut naţional este 1 leu/min.
Viteza scăzută de navigare pe Internet după consumarea traficului din abonamentele Tigru presupune viteză de navigare până la 64 Kbps pentru download şi 32 Kbps pentru upload.
Minutele internaţionale incluse în abonamentele Tigru 350 şi Delfin 240 pot fi utilizate pentru apeluri în Zonele 1,2, 3 şi 4.
Versiunea Desktop