Beneficii
Comunicați și economisiți cu PrePay
Până la 40% reduceri pentru apeluri în străinătate
Reduceri la pachet pentru Internet mobil și SMS
Comunicati si economisiti cu PrePay

Tarife micsorate pentru 3 Numere Preferate

Comunicati cu familia si prietenii la tarif redus. Alegeti gratuit 3 numere Orange in calitate de Numere Preferate ca sa le sunati cu doar 60 bani pe minut si sa le expediati mesaje SMS la pret de 40 bani.


5 bani/minut seara pentru apeluri spre toate numerele Orange

Daca va petreceti serile vorbind la telefon cu prietenii, alegeti una din Optiunile Nocturne si beneficiati de tarif de la 5 bani/minut pentru a apela seara toate numerele Orange.


Pana la 40% reduceri pentru apeluri in strainatate

Fiti aproape de cei dragi chiar si atunci cand sunt departe. Cu Optiunile PrePay Strainatate1 sau Strainatate2, la pret de numai 10 lei, vorbiti peste hotare cu pana la 40% mai ieftin.


Reduceri la pachet pentru Internet mobil si SMS

Cu Internet Mobil purtati Internetul in buzunar. Folositi Internet pe telefonul mobil pentru a accesa site-urile dorite oriunde v-ati afla, la pret redus.


Mesaje SMS la pret de la numai 15 bani

Uneori, este mai bine sa scrieti ceea ce doriti sa spuneti. Cu Pachetele 40, 100 sau 200 SMS expediati mesaje in retea de la 15 bani/SMS sau catre orice alt numar din tara si strainatate de la 30 bani/SMS.


Si mai multe avantaje dupa 6 luni cu PrePay:
Numar Magic – doar 60 bani pentru un apel intreg

Dupa 6 luni cu PrePay, puteti alege un Numar Magic pe care sa-l sunati cu doar 60 bani pentru un apel integral. Cu cat mai mult timp folositi PrePay, cu atat tariful pentru apel spre Numarul Magic scade pana la gratuit.


Puncte PrePay – convorbiri, SMS, Internet gratuit

Cu Puncte PrePay sunteti premiat pentru tot ce faceti la telefonul mobil - apeluri, mesaje si navigare pe Internet. Inregistrati-va cu un mesaj gratuit la numarul 2000 si acumulati Puncte in mod automat. Folositi Punctele PrePay la alegere: Minute in retea, orice Optiune PrePay, Internet Mobil sau Pachete SMS.

Versiunea Desktop