De 2 ori
mai mult Internet
la conectare, cu noile
Abonamente Max
Alege acum unul dintre Abonamentele Orange Max
Abonament Max 140
Nelimitat
cu 3 Numere Favorite
450 minute
naționale
12 GB + 12 GB  
               cu Family
Ofertă la conectare
de 2 ori mai mult Internet
12 GB lunar timp de 24 luni
140 lei lunar
Abonament Max 175
Nelimitat
în rețea
750 minute naționale
+ roaming în România
25 GB + 25 GB  
               cu Family
5,79 GB limita în
roaming România
Ofertă la conectare
de 2 ori mai mult Internet
25 GB lunar timp de 24 luni
175 lei lunar
Abonament Max 200
Nelimitat
în rețea
1000 minute naționale
+ roaming în România
60 GB + 60 GB  
               cu Family
6,62 GB limita în
roaming România
Ofertă la conectare
de 2 ori mai mult Internet
60 GB lunar timp de 24 luni
200 lei lunar
Abonament Max 290
Nelimitat
minute și SMS
naționale
+ roaming în România
50 minute
internaționale
100 GB + 100 GB
                 cu Family
9,60 GB limita în
roaming România
30 min +
500 MB în roaming
Ofertă la conectare
de 2 ori mai mult Internet
100 GB lunar timp de 24 luni
290 lei lunar

Abonament
Start 100
Nelimitat
cu 3 Numere Favorite
200 minute
naționale
8 GB + 8 GB cu Family
Ofertă la conectare
de 2 ori mai mult Internet
8 GB lunar timp de 24 luni
100 lei lunar
Poți modifica abonamentul sau activa opțiuni adiționale la Аbonament direct de pe telefonul mobil.
Accesează aplicația My Orange, discută cu sau formează 100
Cu oferta Orange Family
economisești pentru că ai beneficii pentru toată familia
Ofertă dedicată pentru regiunea sud
 
 
Mai multe beneficii, când le ai pe toate împreună


Detalii despre abonamente

 • Abonamentele Start şi Max sunt disponibile la conectare şi transfer de la PrePay, cu angajament pe minim 6 luni.
 • Preţul pentru un minut naţional extra abonament este 1.9 lei/ min.
 • Minutele/SMS incluse în Abonament pot fi utilizate pentru apeluri/SMS în rețeaua Orange sau către altă rețea de telefonie din Republica Moldova, cu excepţia numerelor cu tarif special şi către reţele din regiunea Transnistreană.
 • Apelurile Internaţionale sunt taxate din contul minutelor naţionale incluse în Abonament, conform următoarei formule:
  • Pentru Abonamentul Start 100: 1 minut internaţional în zonele 1, 3, 4 = 15 minute naţionale şi 1 minut internaţional în zonele 2, 5 = 20 minute naţionale.
  • Pentru Abonamentele Max: 1 minut internaţional în zona 1= 15 minute naţionale, 1 minut internaţional în zonele 3, 4 = 20 minute naţionale şi 1 minut internaţional în zonele 2, 5 = 30 minute naţionale.
 • SMS naţionale sunt taxate din contul minutelor naţionale incluse în Abonament, conform următoarei formule: 2 SMS naţionale = 1 minut naţional.
 • Minutele şi traficul Internet din Abonamentele Start şi Max sunt valabile o luna de facturare, nu se transferă pe luna următoare şi nu pot fi utilizate în Roaming.
 • Minutele Internaţionale incluse în Abonament Max 290 pot fi utilizate pentru apeluri spre Zonele 1, 2, 3, 4, 5, 6 precum şi spre regiunea Transnistreană cu coeficientul 1:1.
 • Minutele şi traficul Internet în Roaming sunt disponibile în ţările: Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cipru, Republica Ceha, Danemarca, Franţa*, Germania, Grecia, Ungaria, Italia*, Malta, Olanda, Polonia,Portugalia, România, Rusia, Slovacia, Spania, Suedia, Elveţia, Turcia, Ucraina, Marea Britanie, SUA*, excepţie operatorii AT&T USA Maritime (90118 BMU01), Orange France M2M (90131 AAZOR), TIM Italy Maritime (90126 ITAGT).
 • Minutele în Roaming sunt valabile pentru apeluri voce de intrare şi cele de ieşire, efectuate spre Moldova şi destinaţii din ţara gazdă, cu excepţia numerelor cu tarif special.
 • Minutele şi traficul Internet în Roaming sunt destinate utilizatorilor finali care călătoresc peste hotare ocazional, adică prezenţa lor în roaming nu depăşeşte 60 zile consecutive sau cumulativ 120 zile pe durata oricăror 12 luni consecutive.
 • Abonamentul Max 290 include 100 GB, respectiv, 100 GB la viteză înaltă şi ulterior – nelimitat la viteză de până la 256 Kbps pentru download şi 128 Kbps pentru upload. Pentru celelalte abonamente preţul traficului Internet extra abonament constituie 12 lei pentru 100 MB.
 • Opţiunile Nelimitat 80 lei, Nelimitat 100 lei, Opţiunea 300 şi Internaţional 1 zonă/2 zone nu sunt compatibile cu abonamentele Start şi Max.
 • Abonamentul Max 290 oferă SMS naţionale nelimitate.

Condiţii speciale privind utilizarea serviciilor Roaming în România

1. Abonamente (plan tarifar) Max 175, 200, 290, TOP 170, 190, 270, Business Nelimitat 500, 750, 1000, 1500, 2000

 • Apelurile locale şi spre Moldova (inclusiv spre numere Orange Moldova, inclusiv Numere Favorite, din CUG sau din opţiunea Club) se taxează din minutele naționale incluse în abonament, conform următorului coeficient: 1 minut în Roaming = 1 minut național. După epuizarea minutelor naţionale din abonament, taxarea apelurilor respective se efectuează la tariful extra abonament national de 1.9 lei/ minut.
 • În cazul în care Clientul utilizează un abonament care include minute în Roaming, aceste minute se vor consuma numai după epuizarea minutelor naţionale din abonament.
 • Apelurile vocale de intrare, indiferent de originea lor, sunt gratuite.
 • Tariful pentru apelurile internationale este de 15 lei/minut.
 • SMS locale şi spre Moldova (inclusiv spre numere Orange Moldova, inclusiv Numere Favorite, din CUG sau din opţiunea Club) se taxeaza din minutele naționale incluse in abonament, conform coeficientului: 1 minut național = 2 SMS în Roaming. După epuzairea minutelor naţionale din abonament, taxarea mesajelor respective se va efectua la tariful extra abonament national de 0.6 lei/SMS.
 • Planurile tarifare ce includ apeluri şi SMS naționale nelimitate pot fi utilizate pentru serviciile menţionate mai sus, sub rezerva respectării Politicii de utilizare rezonabilă, afişate pe www.orange.md
 • Serviciul Internet se taxează din traficul Internet din abonament, în următoarea limită:
  • Trafic Internet din abonament disponibil în Roaming în România, GB =
  • Plata lunară pentru abonament, fără TVA / (2,5 x 20,1332) x 2
 • După epuizarea limitei de trafic Internet din abonament disponibil în Roaming în România, serviciul Internet se taxează la tariful naţional extra abonament de 12 lei/100 MB, iar în cazul abonamentului Max 290 – la tariful de 0,20 lei/MB, cu pasul de taxare de 10 KB. Dacă Clientul utilizează un plan tarifar care include trafic Internet în Roaming, acest trafic se va consuma numai după epuizarea limitei respective de trafic Internet naţional inclus în abonament.
 • Clientul poate beneficia de serviciile menționate mai sus cât timp nu şi-a depășit limita de credit.
 • Indiferent de planul tarifar utilizat de Client, Minutele de Fidelitate, opţiunile şi bonusurile (serviciile gratuite) primite, care includ minute în reţea sau naţionale, SMS-uri în reţea sau naţionale şi/sau trafic internet naţional, nu pot fi utilizate în Roaming, inclusiv în România.
 • Condiţiile tarifare menţionate mai sus nu se aplică apelurilor şi SMS-urilor expediate spre numere cu tarif special (Premium) şi spre reţele din regiunea transnistreană.
 • Apeluri şi SMS locale sunt apelurile şi SMS-urile spre numerele telefonice din România.

2. Alte abonamente (planuri tarifare)

 • Apelurile locale şi spre Moldova (inclusiv spre numere Orange Moldova, inclusiv Numere Favorite, din CUG sau din opţiunea Club) se taxează din soldul bănesc (limita de credit) din cont la tariful de 1.9 lei/ minut.
 • Apelurile vocale de intrare indiferent de originea lor, se taxează la tariful de 1.9 lei/ minut.
 • Tariful pentru apelurile internationale este de 15 lei/minut.
 • SMS locale şi spre Moldova (inclusiv spre numere Orange Moldova, inclusiv Numere Favorite, din CUG sau din opţiunea Club) se taxeaza din soldul bănesc (limita de credit) din cont la tariful de 0.6 lei/SMS.
 • Serviciul Internet se taxează din soldul bănesc (limita de credit) din cont la tariful de 0,20 lei/MB cu pasul de taxare de 10 KB.
 • Clientul poate beneficia de serviciile menționate mai sus cât timp nu şi-a depășit limita de credit.
 • Creditul lunar din abonament (indiferent dacă este exprimat în lei, minute, SMS sau trafic Internet) şi Minutele de Fidelitate nu pot fi utilizate pentru serviciile menţionate mai sus.
 • Indiferent de planul tarifar utilizat de Client, opţiunile şi bonusurile (serviciile gratuite) primite, care includ minute în reţea sau naţionale, SMS-uri în reţea sau naţionale şi/sau trafic internet naţional, nu pot fi utilizate în Roaming, inclusiv în România.
 • Condiţiile tarifare menţionate mai sus nu se aplică apelurilor şi SMS-urilor expediate spre numere cu tarif special (Premium) şi spre reţele din regiunea transnistreană.
 • Apeluri şi SMS locale sunt apelurile şi SMS-urile spre numerele telefonice din România.

Vă îndemnăm să consultaţi pct. 8 “Serviciul Roaming” din condiţiile speciale de utilizare a serviciului Orange Abonament, accesibile pe www.orange.md, pentru informaţii suplimentare privind modalitatea de dezactivare şi reactivare a serviciului Roaming sau a serviciului Internet mobil, posibilele întîrzieri în reflectarea consumului serviciilor în Roaming în contul Orange al Clientului şi suspendarea serviciilor, recomandări Clienţilor care locuiesc sau se deplasează în zona de frontieră a Republicii Moldova pentru evitarea utilizării accidentale nedorite a servicului Roaming.

Politica de utilizare rezonabilă a serviciilor Roaming în România

a) Scopul Politicii de utilizare rezonabilă este acela de a detecta și de a preveni utilizarea abuzivă sau anormală a serviciilor Roaming în România, cum ar fi, de exemplu, utilizarea acestor Servicii de către Clienți în alte scopuri decât pentru călătoriile periodice.

În acest scop, pentru fiecare număr sau cartelă SIM Orange Moldova monitorizează şi stabileşte următorii indicatori în mod cumulat şi pentru o perioadă de cel puţin patru luni:

 1. Dacă consumul oricărui serviciu la nivel naţional este mai mare decât consumul respectivului serviciu în Roaming în România; şi
 2. Dacă prezenţa la nivel naţional este mai mare decât prezenţa în Roaming în România.

În scopul măsurării consumului la nivel naţional, consumul în Republica Moldova şi consumul în Roaming în alte state decât România se consideră consum la nivel naţional.

Consumul la nivel naţional şi consumul în Roaming în România se măsoară în mod separat pentru următoarele categorii de servicii:

 • apeluri primite din orice reţea şi apeluri efectuate spre reţele din Republica Moldova şi România (minute);
 • SMS expediate spre reţele din Republica Moldova şi România (unităţi);
 • trafic Internet generat în Republica Moldova, respectiv în România (MB/GB).

În scopul măsurării prezenţei la nivel naţional, orice zi în care Clientul s-a conectat la rețeaua Orange Moldova sau la o rețea dintr-un alt stat decât România se consideră o zi de prezență la nivel naţional.

Consumul predominant a oricărui serviciu în Roaming în România şi prezența predominantă în Roaming în România a Clientului în timpul perioadei de monitorizare stabilite se consideră ca fiind un indicator al riscului unei utilizări abuzive sau anormale, care nu servește scopului călătoriilor periodice în România.

Printre ceilalți indicatori ai riscului unei utilizări abuzive sau anormale a serviciilor Roaming în România se numără:

 • o perioadă lungă de inactivitate a unui număr sau cartele SIM, asociată unei utilizări preponderente sau chiar exclusive în Roaming în România; sau
 • cumpărarea și utilizarea succesivă în Roaming în România a mai multor numere sau cartele SIM de către același client.

b) În cazul în care Orange Moldova constată, pe baza oricărui dintre indicatorii menţionaţi mai sus, riscul unei utilizări abuzive sau anormale a serviciilor Roaming în România de către un anumit Client, Orange Moldova are dreptul:

 • să solicite Clientului să furnizeze dovada reședinței obișnuite în Republica Moldova sau a altor legături stabile cu Republica Moldova care presupun prezența frecventă și substanțială a Clientului pe teritoriul acesteia; şi/sau
 • să avertizeze Clientul, prin orice mijloc, cu privire la comportamentul detectat care indică existența unui astfel de risc şi că, în absența unei modificări a comportamentului de utilizare al Clientului într-un termen care nu poate fi mai scurt de două săptămâni, este posibilă aplicarea tarifelor Roaming standard pentru orice utilizare ulterioară a serviciilor Roaming în România cu numărul sau cartela SIM în cauză după data respectivei avertizări.

Noţiunea de „legături stabile” cu Republica Moldova înseamnă prezența Clientului pe teritoriul Republicii Moldova care rezultă dintr-o relație de muncă durabilă și cu normă întreagă, inclusiv în cazul lucrătorilor frontalieri, dintr-o relație contractuală durabilă care implică un grad similar de prezență fizică a unei persoane care desfășoară o activitate independentă, din participarea la programe de studii recurente la zi sau din alte situații, cum sunt cele ale lucrătorilor detașați sau ale pensionarilor, ori de câte ori acestea presupun un nivel asemănător de prezență teritorială.

În absenţa dovezii reședinței obișnuite în Republica Moldova sau a altor legături stabile cu Republica Moldova, care presupun prezența frecventă și substanțială a Clientului pe teritoriul acesteia, ori în absența unei modificări a comportamentului de utilizare al Clientului în termenul stabilit, care să demonstreze un consum sau o prezenţă reală la nivel naţional, Orange Moldova are dreptul:

 1. să aplice tarife Roaming standard pentru orice utilizare ulterioară a serviciilor Roaming în România cu numărul sau cartela SIM în cauză după data respectivei avertizări, până când Orange Moldova constată că comportamentul de utilizator al clientului nu mai indică riscul unei utilizări abuzive sau anormale a serviciilor Roaming în România, pe baza oricărui dintre indicatorii menționați mai sus; sau
 2. să suspende serviciile pentru Client, în cazul în care aplicarea măsurii menţionate mai sus nu este posibilă.

În cazul în care constată cumparea și utilizarea succesivă în Roaming în România a mai multor numere sau cartele SIM de către același Client, Orange Moldova are dreptul să ia imediat măsurile menţionate mai sus pentru toate numerele sau cartelele SIM deţinute de Client, chiar dacă riscul utilizării abuzive sau anormale a serviciilor Roaming în România a fost constatat, pe baza oricărui dintre indicatorii menţionaţi mai sus, doar pentru o parte din numerele sau cartelele SIM deţinute de respectivul Client.

În cazul în care Orange Moldova constată că un anumit număr de cartele SIM au făcut obiectul revânzării organizate unor persoane care nu își au reședința efectivă în Republica Moldova și nici nu au legături stabile care presupun prezența lor frecventă și semnificativă pe teritoriul acesteia, pentru a permite utilizarea de servicii Roaming în România în alte scopuri decât pentru călătoriile periodice, Orange Moldova poate să ia imediat măsurile menţionate mai sus pentru a preveni utilizarea abuzivă sau anormală a serviciilor Roaming în România.

Măsurile prevăzute mai sus se aplică adiţional măsurilor de prevenire a utilizării abuzive sau cu rea credinţă a serviciilor Orange Moldova, prevăzute de condiţiile contractuale şi/sau ofertele comerciale ale Orange Moldova, inclusiv în cazul în care Clientul folosește serviciile Roaming în România pentru a furniza la rândul său servicii de comunicaţii electronice, constând în, dar fără a se limita la: transferarea în reţeaua Orange Moldova a apelurilor/mesajelor scrise generate în alte reţele, transferarea apelurilor/mesajelor scrise, indiferent de originea lor, către alte reţele, închirierea sau revânzarea serviciilor Orange Moldova către terţi; în cazul în care, în dauna Orange Moldova, Clientul generează trafic artificial în reţeaua Orange Moldova sau către alte reţele; sau în cazul în care Clientul utilizează serviciile Orange Moldova pentru comunicaţii altele decât între utilizatori finali.

 

Condiţiile de utilizare a ofertei “De 2 ori mai mult Internet lunar, gratuit, timp de 24 luni”

 1. Cu oferta “De 2 ori mai mult Internet lunar, gratuit, timp de 24 luni” (în continuare – oferta), Clientul beneficiază gratuit de un volum suplimentar de trafic Internet, egal cu volumul de trafic Internet inclus în abonament (în continuare – trafic bonus), lunar, timp de 24 perioade de facturare (luni) consecutive din data activării ofertei. Suspendarea abonamentului nu prelungește perioada în cursul căreia se alocă traficul bonus.
 2. Oferta se activează automat la conectarea abonamentelor Orange Start 100, Max 140, Max 175, Max 200, Max 290 (abonamente eligibile), inclusiv prin transfer de la serviciul Orange PrePay, până la 31.01.2024 (în continuare – perioada promoției), cu semnarea contractului pe minim 6 luni. Oferta se activează în cazul transferului la abonamentele eligibile de la un alt abonament.
 3. Oferta se activează la data conectării abonamentului sau, dacă această dată nu coincide cu data de facturare a Clientului, - din următoarea dată de facturare a Clientului.
 4. Oferta nu se activează dacă în perioada promoţiei a fost rezolvit contractul pentru un alt abonament mobil voce Orange deţinut de Client, inclusiv prin transfer la serviciul Orange PrePay sau portare în altă reţea.
 5. Un abonament voce mobil care beneficiaza de oferta “De 2 ori mai mult Internet” nu poate beneficia concomitent de alte oferte Orange similare.
 6. Traficul bonus se alocă la data de facturare şi poate fi utilizat până la următoarea dată de facturare, după consumarea traficului Internet inclus în abonament. Traficul neutilizat în cursul perioadei de facturare nu se transferă pe următoarea perioadă de facturare şi se anulează. Traficul bonus nu poate fi utilizat în Roaming.
 7. În cazul schimbării abonamentului pe unul neeligibil sau transferului la serviciul Orange PrePay, oferta se dezactivează irevocabil.

Termeni şi condiţii

1. Clientul este obligat să utilizeze abonamentul cu bună credinţă. Clientul are dreptul de a folosi abonamentul numai pentru uzul propriu şi nu are dreptul de a-l revinde sau utiliza pentru a furniza la rândul său servicii de comunicaţii electronice către terţi, cu sau fără plată, inclusiv de a prelua apeluri/mesaje scrise iniţiate în alte reţele şi direcţiona aceste apeluri/mesaje scrise către alţi clienţi din reţeaua Orange Moldova sau reţele terţe. De asemenea, Clientul va evita folosirea cu rea voinţă sau abuzivă a ofertei, inclusiv (1) cu scopul de a genera trafic cu ajutorul unor sisteme automate, (2) cu scopul de a promova, direct sau indirect, produsele, serviciile sau imaginea oricărei persoane care desfăşoară o activitate economică, religioasă, caritabilă sau politică, (3) cu scopul de a hărţui terţe persoane, (4) cu scop de speculaţie pentru a obţine un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul, (5) cu scopul de a transfera (redirecţiona) apelurile/mesajele scrise iniţiate în reţeaua Orange Moldova către alte reţele, (6) cu scopul de a beneficia de servicii cu valoare adăugată (loterii, etc.) oferite în reţele terţe din Republica Moldova sau alte ţări, (6) cu scopul de a genera trafic artificial în reţeaua Orange Moldova sau către alte reţele, în dauna Orange Moldova, (8) pentru a testa echipamente, (9) pentru comunicaţii altele decât între utilizatori finali, (10) cu scopul de a cauza prejudicii de orice natură Orange Moldova sau altor operatori, şi/sau (11) cu orice alte scop ce contravine legislaţiei în vigoare. În cazul abonamentelor ce oferă apeluri naționale nelimitate, prin „folosire abuzivă a abonamentului” se înțelege, de asemenea, printre altele, (i) efectuarea de apeluri naționale nelimitate către mai mult de 200 numere telefonice diferite în cursul unei perioade de facturare, şi/sau (ii) efectuarea, în cursul unei perioade de facturare, de apeluri naționale nelimitate în volum ce depășește de cel puțin două ori volumul apelurilor primite în aceeași perioadă.

2. În cazul în care clientul încalcă prevederile din pct. 1 de mai sus, Orange are dreptul (1) să suspende serviciul, total sau parţial, (2) să rezilieze contractul încheiat cu clientul, total sau parţial, (3) să recupereze daunele cauzate de client, şi/sau (4) să refuze încheierea unui nou contract cu un abonament/opţiune ce oferă apeluri/SMS naţionale nelimitate.

3. Clienţii subscrişi la abonament/opţiune ce oferă SMS naţionale nelimitate pot expedia SMS naţionale nelimitat la cel mult 200 numere telefonice diferite în cursul unei perioade de facturare. SMS naţionale expediate dupa depăşirea acestui volum vor fi taxate la tarif standard conform listei de preţuri Orange Abonament.

Coeficienți de taxare din minute

   cantitate de secunde
Start 100 un SMS national = 30 secunde
Start 100 un SMS international = 4 minute 10 secunde
Start 100 1 minut International Zona 1 = 15 minute
Start 100 1 minut International Zona 2 = 20 minute
Start 100 1 minut International Zona 3 = 15 minute
Start 100 1 minut International Zona 4 = 15 minute
Start 100 1 minut International Zona 5 = 20 minute
Start 100 1 minut International Zona 6 = 22 minute 14 secunde
Start 100 1 minut International Zona 7 = 33 minute 20 secunde
Start 100 1 minut International Zona 8 = 97 minute 20 secunde
Start 100 1 minut Transnistria = 10 minute
Max 140 un SMS national = 30 secunde
Max 140 un SMS international = 4 minute 10 secunde
Max 140 1 minut International Zona 1 = 15 minute
Max 140 1 minut International Zona 2 = 30 minute
Max 140 1 minut International Zona 3 = 20 minute
Max 140 1 minut International Zona 4 = 20 minute
Max 140 1 minut International Zona 5 = 30 minute
Max 140 1 minut International Zona 6 = 34 minute 37 secunde
Max 140 1 minut International Zona 7 = 51 minute 56 secunde
Max 140 1 minut International Zona 8 = 151 minute 37 secunde
Max 140 1 minut Transnistria = 10 minute
Max 175 un SMS national = 30 secunde
Max 175 un SMS international = 4 minute 10 secunde
Max 175 1 minut International Zona 1 = 15 minute
Max 175 1 minut International Zona 2 = 30 minute
Max 175 1 minut International Zona 3 = 20 minute
Max 175 1 minut International Zona 4 = 20 minute
Max 175 1 minut International Zona 5 = 30 minute
Max 175 1 minut International Zona 6 = 44 minute 8 secunde
Max 175 1 minut International Zona 7 = 66 minute 11 secunde
Max 175 1 minut International Zona 8 = 193 minute 15 secunde
Max 175 1 minut Transnistria = 14 minute
Max 200 un SMS national = 30 secunde
Max 200 un SMS international = 4 minute 10 secunde
Max 200 1 minut International Zona 1 = 15 minute
Max 200 1 minut International Zona 2 = 30 minute
Max 200 1 minut International Zona 3 = 20 minute
Max 200 1 minut International Zona 4 = 20 minute
Max 200 1 minut International Zona 5 = 30 minute
Max 200 1 minut International Zona 6 = 52 minute 38 secunde
Max 200 1 minut International Zona 7 = 78 minute 57 secunde
Max 200 1 minut International Zona 8 = 230 minute 32 secunde
Max 200 1 minut Transnistria = 14 minute
Max 290 un SMS national = 30 secunde
Max 290 un SMS international = 4 minute 10 secunde
Max 290 1 minut International Zona 1 = 15 minute
Max 290 1 minut International Zona 2 = 30 minute
Max 290 1 minut International Zona 3 = 20 minute
Max 290 1 minut International Zona 4 = 20 minute
Max 290 1 minut International Zona 5 = 30 minute
Max 290 1 minut International Zona 6 = 52 minute 38 secunde
Max 290 1 minut International Zona 7 = 78 minute 57 secunde
Max 290 1 minut International Zona 8 = 230 minute 32 secunde
Max 290 1 minut Transnistria = 14 minute
Versiunea Desktop