Mai mult Internet cu Abonament
De 2 ori mai mult Internet
la doar 20 lei

O porție de Internet e bine, dar o porție dublă de Internet e și mai bine.

De aceea cu Orange Abonament ai acum de 2 ori mai multi GB inclusi în Abonamentul tău la doar 20 lei.

Activează opţiunea prin 888 sau aplicaţia  MyOrange

Opțiunea “De 2 ori mai mult Internet” poate fi activata până la 31 martie 2019 şi este disponibilă lunar, timp de 12 luni, pentru clienții cu abonamentele Colibri 75, 100 şi 140 şi Tigru 175, 250 şi 400.

Condițiile de utilizare a opțiunii

  1. Opţiunea “de 2 ori mai mult Internet” poate fi utilizată (i) doar cu abonamentele Colibri 4G, Tigru 4G si Business de la Orange Moldova şi (ii) doar în cazul în care numarul telefonic respectiv are activat serviciul Cost control (pentru clienţii-persoane juridice sau persoane fizice care practica activitate de întreprinzator). În cazul transferului la alt tip de abonament sau serviciul Orange Prepay, opţiunea se dezactivează automat.

  2. Cu un abonament poate fi utilizată doar o singură opţiune de tipul „de 2 ori mai mult Internet”. În cazul în cazul în care clientul beneficiază de o ofertă de la Orange, care prevede alocarea unui bonus „de 2 ori mai mult Internet”, această opţiune nu va putea fi activată.

  3. Opţiunea “de 2 ori mai mult Internet” include un volum de trafic Internet suplimentar, egal cu volumul de trafic Internet inclus în abonamentul cu care este utilizata opţiunea.

  4. Preţul opţiunii este de 20 lei/luna.

  5. Traficul din opţiune se aloca la data activării şi la fiecare data de facturare ulterioara, timp de 12 perioade de facturare (luni), inclusiv prima perioada incompleta. La încheierea celor 12 perioade de facturare (luni), opţiunea se dezactiveaza automat, clientul fiind informat despre aceasta prin SMS în cursul zilei de facturare ulterioare.

  6. Clientul poate solicita dezactivarea opţiunii înainte de termen prin apel la Serviciul clienţi Orange Moldova, USSD, aplicaţia My Orange sau cerere scrisă adresată Orange Moldova. Dezactivarea opţiunii se produce din următoarea dată de facturarea după depunerea unei asemenea cereri.

  7. Traficul din opțiune poate fi utilizat după consumarea traficului internet din Abonament şi este valabil până la următoarea dată de facturare. Traficul din opţiune neutilizat în cursul perioadei de facturare, pentru care a fost alocat, se anulează fără nici o compensaţie.

  8. Opţiunea nu este valabilă în Roaming.

Versiunea Desktop