În mișcare
Departe, dar conectat
cu cei de-acasă

Cu opţiunile GO Roaming ai la îndemână trafic voce pentru a comunica cu cei dragi. Am creat 4 opţiuni  voce care pot fi folosite în peste 20 cele mai populare ţări. Aflându-te în călătorie poţi  beneficia mereu de avantajele opţiunii alese chiar şi după consumarea acesteia, pentru că opţiunea se reactivează automat.

Opţiunea Trafic inclus în opţiune Preţ Valabilitate
GO ROAMING 65 10 minute + 10 SMS 65 lei 15 zile
GO ROAMING 100 20 minute pentru apeluri de intrare si ieşire 100 lei 30 zile
GO ROAMING 120 20 minute + 20 SMS 120 lei 30 zile
Ţările în care sunt disponibile opţiunile Armenia, Austria, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Elveția, Franţa, Germania, Grecia, Israel, Italia, Luxemburg, Marea Britanie, Olanda, Polonia, România, Rusia, Slovacia, Spania, Turcia, Ucraina, Ungaria
  • minutele sunt valabile pentru apeluri de intrare şi ieşire în toate direcţiile.
  • apelurile de ieşire sunt taxate pe minut, iar cele de intrare pe secundă.
  • dacă traficul inclus în opţiune este consumat integral în cursul termenului de valabilitate a acesteia, opţiunea se reactivează automat.
  • traficul alocat cu opţiunea reactivată poate fi consumat până la expirarea termenului de valabilitate a opţiunii iniţial activate.
  • În cazul opţiunilor GO Roaming 65 şi 120, dacă oricare din traficul inclus în opţiune (minutele sau SMS) este consumat integral în cursul termenului de valabilitate a acesteia, opţiunea se reactivează automat. Traficul alocat cu opţiunea reactivată se cumulează cu traficul neutilizat din opţiunea iniţial activată şi poate fi consumat până la expirarea termenului de valabilitate a opţiunii iniţial activate.
Opţiunea Trafic inclus in opţiune Preţ Valabilitate
GO ROAMING 150 50 minute de intrare 150 lei 30 zile
Ţările în care este disponibilă opţiunea Armenia, Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Cehia, Danemarca, Elveţia, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Israel, Irlanda Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ungaria.
  • minutele sunt valabile pentru apeluri de intrare şi sunt taxate pe secundă.
  • Pentru apelurile de ieşire se aplică tarifele standard, inclusiv Orange Zone.
  • Dacă traficul inclus în opţiune este consumat integral în cursul termenului de valabilitate a acesteia, opţiunea se reactivează automat.
  • Traficul alocat cu opţiunea reactivată poate fi consumat până la expirarea termenului de valabilitate a opţiunii iniţial activate.


Activare

Pentru a activa una dintre opţiuni formeză 1003131 sau 100351 pentru clienţii Business şi ia cu tine în vacanţă cel mai de încredere călător – Roaming de la Orange şi fii aproape de casă oriunde te-ai afla.

Pentru a verifica disponibilitatea traficului rămas din opţiunile Roaming formează 13338.

Versiunea Desktop