În mișcare
Departe, dar conectat
cu cei de-acasă

Cu opţiunile GO Roaming ai la îndemână trafic voce pentru a comunica cu cei dragi. Aflându-te în călătorie poţi beneficia mereu de avantajele opţiunii alese chiar şi după consumarea acesteia, pentru că opţiunea se reactivează automat.

Opţiunea Trafic inclus în opţiune Preţ Valabilitate
GO ROAMING 100 20 minute pentru apeluri de intrare si ieşire 100 lei 30 zile
GO ROAMING 120 25 minute + 25 SMS 120 lei 30 zile
Ţările în care sunt disponibile opţiunile Armenia, Austria, Belgia, Bulgaria, China, Cipru, Croaţia, Cehia, Elveția, Franţa, Germania, Grecia, Israel, Italia, Kazakhstan, Luxemburg, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Slovacia, Spania, SUA, Turcia, Ucraina, Ungaria, și mai nou Suedia, Danemarca, Finlanda, Norvegia, Macedonia, Canada, Egipt, Malta, Japonia, Sri Lanka, Australia, Republica Dominicana.
  • Traficul inclus in opţiunile Roaming nu poate fi utilizat la bordul navelor maritime şi aeriene. Apelurile, SMS şi traficul Internet generate la bordul navelor maritime şi aeriene se taxează la tarife speciale, detalii aici.
  • Minutele sunt valabile pentru apeluri de intrare şi ieşire în toate direcţiile.
  • Apelurile de ieşire sunt taxate pe minut, iar cele de intrare pe secundă.
  • Dacă traficul inclus în opţiune este consumat integral în cursul termenului de valabilitate a acesteia, opţiunea se reactivează automat.
  • Traficul alocat cu opţiunea reactivată poate fi consumat până la expirarea termenului de valabilitate a opţiunii iniţial activate.
  • În cazul opţiunii GO Roaming 120, dacă oricare din traficul inclus în opţiune (minutele sau SMS) este consumat integral în cursul termenului de valabilitate a acesteia, opţiunea se reactivează automat. Traficul alocat cu opţiunea reactivată se cumulează cu traficul neutilizat din opţiunea iniţial activată şi poate fi consumat până la expirarea termenului de valabilitate a opţiunii iniţial activate.


Activare

Pentru a activa una dintre opţiuni formeză *100*3131# sau *100*351# pentru clienţii Business şi ia cu tine în vacanţă cel mai de încredere călător – Roaming de la Orange şi fii aproape de casă oriunde te-ai afla.

Pentru a verifica disponibilitatea traficului rămas din opţiunile Roaming formează *133*38# .

Versiunea Desktop