BlackBerry® Enterprise
BlackBerry® Enterprise Solution™ - e-mail mobil in timp real si traffic de date national nelimitat pe blackberry.net

Cu serviciile BlackBerry Enterprise® de la Orange nu veti pierde nici un e-mail important pentru ca aveti acces mobil, securizat si in timp real la contul de e-mail de la birou, si astfel va puteti gestiona afacerea dumneavoastra la distanta.

 

beneficii BlackBerry® Enterprise Solution™

BlackBerry Enterprise Solution este o solutie completa care include toate elementele de care aveti nevoie pentru functionarea in conditii optime a serviciului BlackBerry de la Orange:

 • trafic de date national nelimitat prin blackberry.net
 • permite integrarea email-ului corporativ de tip Microsoft Exchange, IBM Lotus Domino; Novell GroupWise; Windows® Small Business Server pentru a-l utiliza pe telefonul BlackBerry.
 • foloseste o tehnologie de tip "push": imediat ce mesajul e-mail a ajuns pe serverul de e-mail al companiei, va fi trimis pe terminalul mobil BlackBerry, fara a fi necesara initierea sincronizarii datelor
 • este foarte simplu de folosit, nu necesita cunostinte IT din partea utilizatorului
 • permite vizualizarea si retransmiterea documentelor atasate in cele mai cunoscute formate: Word, Excel, PowerPoint, Adobe Acrobat, imagini etc. Documentele de tip World, Excel, Power Point pot fi editate atunci cand le primiti in email.
 • securitate ridicata a transmisiei care satisface cele mai exigente standarde in mediul de afaceri, bazata pe Triple Data Encription Standard (DES) si Advanced Encription Standard (AES) intre BlackBerry Enterprise Server si terminalul mobil BlackBerry.
 • calendarul, agenda, task-urile sunt sincronizate wireless cu telefonul BlackBerry®.
 • aveti acces la internet si intranetul companiei
 • comunicare prin cele mai raspandite tipuri de instant messaging (Yahoo Messenger, Windows Live Messenger/MSN/Hotmail; Google Talk; ICQ)
 • BlackBerry Messenger pentru a comunica instant cu toti utilizatorii serviciilor BlackBerry
 • in roaming toate serviciile BlackBerry pot fi folosite la fel ca si in tara

 

elementele necesare functionarii BlackBerry® Enterprise Solution™
 • software BlackBerry Enterprise Server sau BlackBerry Enterprise Server Express - se integreaza foarte usor in reteaua interna de calculatoare a companiei dumneavoastra, in spatele Firewall-ului.
 • licente de utilizator pentru software-ul BlackBerry Enterprise Server
 • abonament BlackBerry Enterprise sau BlackBerry Enterprise Plus
 • server de email Enterprise de tip Microsoft Exchange, Lotus Domino, Novell GroupWise si Windows® Small Business Server

 

optiuni cu trafic inclus pentru serviciile BlackBerry Enterprise
optiuni BlackBerry Abonament taxa lunara (lei/luna) trafic prin APN blackberry.net trafic prin alte APN-uri tarif pentru traficul national aditional
BlackBerry Enterprise nelimitat 89 lei nelimitat 0 MB 2.5 lei
BlackBerry Enterprise nelimitat si 500 MB 129 lei nelimitat 500 MB 2.5 lei
BlackBerry Enterprise+ nelimitat 89 lei nelimitat 0 MB 2.5 lei
BlackBerry Enterprise+ nelimitat si 500 MB 129 lei nelimitat 500 MB 2.5 lei

Nota: Optiunea BlackBerry Nelimitat nu poate fi utilizata cu dispozitivele BlackBerry cu sistem de operare (soft) de versiunea 10 sau superioara.

Serviciul BlackBerry Enterprise + include 2 servicii – BlackBerry Enterprise si BlackBerry Internet

Detalii utilizare optiune

Detalii de utilizare a optiunii BlackBerry nelimitat pentru clientii Abonament:

 1. Optiunea BlackBerry Nelimitat nu poate fi utilizata cu dispozitivele BlackBerry cu sistem de operare (soft) de versiunea 10 sau superioara.
 2. Optiunile BlackBerry Nelimitat includ trafic de date national nelimitat, care poate fi utilizat doar prin APN blackberry.net. Serviciile accesibile prin APN blackberry.net includ: BlackBerry Email, BlackBerry Browser, BlackBerry Messenger, aplicatii BlackBerry Instant Messaging (Yahoo Messenger, Windows Live Messenger, Google Talk), Personal Information Manager synchronization (Calendar/Meetings, Notes, Tasks, Contacts), aplicatii Twitter si Facebook pentru BlackBerry, alte aplicatii instalate pe dispozitivul BlackBerry care utilizeaza APN blackberry.net.
 3. APN blackberry.net nu este utilizat in cazul (1) folosirii dispozitivului BlackBerry ca modem pentru accesarea Internet de pe calculator (tethering), (2) folosirii cartelei SIM cu dispozitiv de alt model decât BlackBerry, (3) setarii manuale in meniul TCP IP a unui alt APN, (4) accesarii unui continut din Internet in regim streaming (de pilda, youtube.com, dailymotion.com), (5) folosirii browser-ului WAP sau (6) utilizarii dispozitivului BlackBerry cu sistem de operare (soft) de versiunea 10 sau superioara.
 4. Pe langa traficul de date national nelimitat, care poate fi utilizat doar prin APN blackberry.net, optiunea BlackBerry nelimitat + 500MB include trafic de date national suplimentar de 500MB, valabil 1 luna, caruia nu i se aplica restrictiile mentionate mai sus.
 5. Traficul de date national suplimentar de 500MB, care nu a fost utilizat pana la urmatoarea data de facturare, nu se transfera in luna urmatoare si nu se compenseaza.
 6. Optiunile BlackBerry Nelimitat se reinnoiesc automat la data de facturare, indiferent daca clientul dispune sau nu de suficienti bani in cont pentru achitarea pretului optiunii.
 7. Unitatea de taxare a traficului de date national nelimitat, care poate fi utilizat doar prin APN blackberry.net, este de 5 KB. Unitatea de taxare a traficului de date national, utilizat prin alt APN, este de 10KB.
 8. Traficul national Internet Mobil consumat in afara optiunii BlackBerry Nelimitat se taxeaza conform tarifelor prevazute de Lista oficiala de preturi Orange Moldova.
 9. Traficul generat in roaming se achita conform tarifelor de utilizare a serviciului Internet Mobil in roaming prevazute de Lista oficiala de preturi Orange Moldova.
 10. La transferul de la o optiune BlackBerry nelimitat la alta, traficul neutilizat din optiunea anterioara se anuleaza.
mod de achizitionare

Serviciul BlackBerry Enterprise de la Orange poate fi achizitionat prin Departamentul de Vânzari Corporative.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati reprezentatul dumneavoastra Orange sau sa apelati 700 - Serviciul Clienti, sau de pe fix la +373 22 977 700.

©BlackBerry®, RIM®, Research In Motion®, SureType®, SurePress™ precum si marcile de comert, denumirile si siglele legate de acestea sunt proprietatea Research In Motion Limited si sunt inregistrate si/sau utilizate in SUA si in diferite tari din intreaga lume. Utilizat sub licenta Research In Motion Limited.
Versiunea Desktop