Libon este o aplicatie gratuita pentru iPhone si smartphone-urile Android, prin care poti comunica prin apeluri voce si mesaje cu prietenii si rudele tale, chiar si atunci cand te afli in strainatate. Invita-ti amici si apropiatii sa instaleze aplicatia ca sa discutati prin Libon absolut gratuit oricand, oriunde si oricat.

In plus, atunci cand ai nevoie sa apelezi pe cineva care nu are inca instalata aplicatia Libon, o poti face la un tarif deosebit. Astfel, de fiecare data cand te afli peste hotare sau chiar si atunci cand esti acasa, utilizand aplicatia Libon, poti apela orice numar Orange Moldova. Mai mult, poti apela si orice numar international direct din aplicatie. O faci oricand si oriunde, platind direct din contul tau mobil.
Aditional tuturor functionalitatilor Libon disponibile oricarui utilizator din intreaga lume, daca detii un numar Orange Moldova, beneficiezi de posibilitatea de a suna direct din aplicatie un numar Orange Moldova sau un numar international la cele mai bune tarife, chiar daca persoana apelata nu are instalata aplicatia Libon.

 

  • apelezi direct din aplicatie orice numar Orange Moldova cu 2 lei per minut + orice numar international la tariful pachetului tau, oriunde te-ai afla
  • comunici gratuit cu toti utilizatorii Libon, din intreaga lume
  • trimiti mesaje instant catre orice prieten din intreaga lume (nu e obligatoriu sa fie utilizator Libon)
  • trimiti poze sau mesaje audio catre orice utilizator Libon
  • poti comunica oricand de pe laptop sau tableta prin serviciul Libon web
    ... si multe altele


Serviciul este disponibil tuturor clientilor PrePay si Abonament, iar tarifarea se face per secunda. Apelurile vor fi tarifate direct din contul asociat numarului de telefon folosit la inregistrare. Puteti apela prin Libon Out doar numere Orange Moldova sau numere internationale si nu puteti fi apelat. Pentru a utiliza aplicatia aveti nevoie de o conexiune la Internet prin reteaua mobila sau WiFi. Traficul consumat pentru descarcarea si utilizarea aplicatiei se taxeaza conform planului tarifar (in cazul conexiunii la Internet prin reteaua mobila). Oferta promotionala este valabila la lansare.

Toate apelurile efectuate vor fi tarifate direct din contul tau Orange, astfel pentru a folosi serviciul de apeluri voce nu trebuie decat sa reincarci contul tau Orange prin oricare din metodele disponibile, inclusiv online.

 
Aplicatia este disponibila doar pentru iPhone si smartphone-urile Android. Daca detii un astfel de telefon, descarca aplicatia Libon din Apple Store, respectiv Google Play.

Urmeaza pasii de mai jos pentru a-ti crea un cont Libon:Daca ai nevoie de si mai multa informatie despre aplicatia Libon apeleaza Serviciul Clienti la 777 sau intra pe help.orange.md, sectiunea Orange Help.Pentru ajutor in utilizarea si setarea smartphone-ului tau, apeleaza un Orange Expert la 771 de pe numarul Orange sau vino in magazinele Orange.
Conditii speciale de utilizare a serviciului Libon Out

Versiunea Desktop