Afacerea ta
este mereu conectată
Internet Fix
Garantat
Comandă acum
Calamităţile naturale şi avarieri locale ale reţelei pot provoca întreruperi ale conexiunii la Internet fix
În astfel de cazuri traficul va fi rutat automat pe conexiunea de backup prin 4G, în maxim 40 de secunde, cu păstrarea adresei IP
Internet Fix
Garantat
Conexiune de backup prin 4G
ce asigură acces garantat
la Internet și un SLA superior
100 lei
lunar
Odată ce accesul prin fibră este restabilit, traficul se rutează automat pe conexiunea de bază, iar tu te poţi bucura în continuare de dezvoltarea afacerii tale.

Vezi detalii despre ofertă

 • Internet backup este un serviciu adiţional pentru Abonamentele fibră optică Internet Pro.
 • Abonamentul lunar pentru Internet backup este 100 lei, inclusiv TVA.
 • Trafic inclus în Abonament Internet backup 50 GB lunar. Traficul nu se transferă pentru luna următoare.
 • Dacă traficul se ruteaza prin reţeaua mobilă, adresa IP se va păstra aceeaşi ca şi pentru conexiunea de bază prin fibră.
 • Viteza de navigare este condiţionată de aria de acoperire a reţelei 4G. Viteza de navigare pe Internet, cu traffic inclus în abonament Internet backup este: Download până la 100 Mbps, Upload până la 50 Mbps. La epuizarea traficului din Abonament, viteza de navigare este de Download 512 Kbps, Upload 128 Kbps.
 • Echipamentul pentru conectarea Internet backup este oferit clientului în custodie şi va fi livrat, montat si configurat de echipa de instalatori Orange Moldova.
 • Internet backup este valabil pentru conexiuni fixe cu viteza de acces la resurse naţionale până la 100 Mbps.
 • Taxa de conectare pentru Internet backup este gratuită cu condiţia semnării unui angajament pentru 36 de luni. Taxa de conectare fără angajament este 3600 lei, inclusiv TVA.
 • În caz de reziliere a serviciului cu perioada contractuală nerespectată, va fi aplicată spre plată taxa pentru conectarea serviciului, 3600 lei, inclusiv TVA.
 • În caz de reziliere a contractului pentru Internet backup, este necesară returnarea echipamentului în maxim 20 de zile calendaristice. În caz de nereturnare a echipamentului, va fi aplicată taxa pentru compensare costuri echipament.
 • Pentru a contacta Serviciul Suport Tehnic, apelaţi 700.
Internet prin fibră optică
alege abonamentul care se potrivește afacerii tale
1000 lei
cadou*
Internet Pro 350
15 Mbps
acces resurse internaționale

100 Mbps
acces resurse naționale

Trafic Nelimitat

2000 lei
cadou*
Internet Pro 500
30 Mbps
acces resurse internaționale

100 Mbps
acces resurse naționale

Trafic Nelimitat

3000
cadou*
Internet Pro 750
50 Mbps
acces resurse internaționale

100 Mbps
acces resurse naționale

Trafic Nelimitat

Adaugă Internet Fix Garantat
la doar 100 lei lunar la orice abonament fibră

Vezi detalii despre ofertă

*
Punctele cadou sunt oferite la conectarea abonamentului Internet Pro după cum urmează: Internet Pro 350 – 1000 lei, Internet Pro 500 – 2000 lei, Internet Pro 750 - 3000 lei. Acestea sunt acordate clienţilor cu abonamente mobile de la Orange şi pot fi utilizate la procurarea telefoanelor, tabletelor și accesoriilor în unul din magazinele Orange.
**
CyberShield este un serviciu gratuit, integrat în abonamentul Internet prin fibră, care are ca scop protejarea clienților împotriva furtului datelor personale sau preluarea controlului asupra dispozitivelor în urma infectării acestora cu soft malițios.
 1. viteza de acces indicata reprezinta capacitatea canalului oferit in reteaua Orange. Viteza reala de acces poate varia in functie de factori care nu depind de vointa Orange, cum ar fi traficul tehnic, performanta echipamentului terminal utilizat de client, incarcarea retelei Orange, capacitatea retelelor terte prin care este tranzitat traficul, capacitatea serverelor accesate de client, etc.
 2. In perioada minima a contractului, clientul nu are dreptul sa schimbe abonamentul contractat pe alt abonament cu plata lunara mai mica.
 3. Conectarea gratuita se ofera in cazul in care distanta de la cel mai apropiat punct de agregare al retelei de fibra optica Orange si locatia clientului la care se solicita conectarea nu depaseste 300 metri. In cazul in care aceasta distanta este mai mare, costul conectarii va fi stabilit in mod individual in baza unui calcul efectuat de Orange.
 4. Pe site-urile externe, clienții Internet Pro 750 vor putea atinge o viteză maximă download de 47 Mbps; cei conectați la Internet Pro 500 până la 28 Mbps, iar cei Internet Pro 350 până la 14 Mbps. Viteza de download si upload pe site-urile locale este de 90 Mbps pentru toate abonamentele Internet Pro.
+

Conectează-te acum şi primeşti


Internet fix garantat cu o conexiune backup prin 4G
Cybershield pentru protejarea împotriva furtului de date personale
Cadou pînă la 3000 lei pentru dispozitive*
Conectare gratuită şi echipament inclus
Versiunea Desktop