Orange Moldova
Centru de testare Pearson VUE

Pearson VUE este una dintre cele mai mari companii specializate în testarea computer-based. În prezent colaborează cu aproximativ 200 de furnizori de training și certificare pentru recunoașterea internațională a aptitudinilor candidaților.

Cei mai importanți furnizori din domeniul IT, care aleg să își certifice clienții prin intermediul Pearson VUE:
Orange Moldova nu percepe comision pentru testare
Se aplică doar taxa examenelor stabilite de Person VUE

Ce trebuie sa faci?

Programările examenelor se fac prin crearea unui cont de utilizator pe pearsonvue.com, iar plata examenelor se face cu un card de credit/debit, care permite plata pe Internet (nu se acceptă cash).

Folosind acest cont de utilizator, puteți alege de sine stătător centrul de testare dorit, ziua și intervalul orar. Vei putea face acest lucru în funcție de disponibilitatea și de orarul centrului de testare, detalii care se actualizează automat.

Le recomandăm tuturor candidaților care susțin examene de certificare la noi să ajungă la sediul nostru cu 20-30 minute înainte de începerea examenului. În așa fel vom putea aloca suficient timp procedurilor de admitere obligatorii. De asemenea, este necesară prezentarea tuturor actelor de identitate specificate de furnizor în momentul efectuării programării.

Vino să susții orice examen al furnizorilor care colaborează cu Pearson VUE la cel mai prietenos Centru Autorizat de Testare de pe strada Alba Iulia 75, mun. Chișinău. 

Persoană de contact: rodica.platon@orange.com Tel: 069 197 962; 022 977 700.