Internet pentru toată familia cu 4G Acasă cu trafic Nelimitat
4G Acasă Nelimitat 250 lei
Trafic inclus
Nelimitat
Modem la
1 leu
200 lei cu
250 lei

Abonamentul 4G Acasă Nelimitat 250 lei include trafic nelimitat între 00:00-12:00, 200GB între 12:00-00:00, iar ulterior nelimitat la viteză redusă de până la 256 Kbps pentru download şi 128 Kbps pentru upload. Suplimentar traficului inclus în Abonament, clienţii ce se conectează în perioada 24.03.2021-15.03.2023 primesc oferta „100 GB bonus lunar" cu 4G Acasă Nelimitat 250, timp de 24 luni, cu semnarea contractului pe minim 12 luni.

Cumpără acum
De 2 ori mai mult Internet pe mobil cu   

De 2 ori mai mult Internet se alocă, gratuit, pe liniile mobil voce, noi sau existente, din acelaşi cont cu serviciile fixe (cât acestea sunt active), cu unul din Abonamentele TOP, GO, Nelimitat şi Junior. Pe o linie voce se alocă doar un singur bonus De 2 ori mai mult Internet, chiar dacă numărul voce este de pe un cont care beneficiază de ambele oferte Family şi Love.

Optează pentru Internet fără fir oriunde te-ai afla şi bucură-te de cea mai bună ofertă de la Orange
Huawei B535-232A
Viteza de transfer:
LTE (până la 300 Mbps) | Wi-Fi (până la 1000 Mbps)
Frecvenţă funcţionare:
2.4 GHz / 5 GHz

Condiţiile de utilizare a ofertei „100 GB bonus lunar cu 4G Acasă Nelimitat şi 4G la Birou Nelimitat”

 1. Prezenta ofertă poate fi activată pentru abonamentele 4G Acasă Nelimitat 250 lei şi 4G la Birou Nelimitat 250 lei (abonamente eligibile), la conectare, portare sau transfer de la Orange Internet Acum PrePay în perioada 24.03.2021-15.03.2023, cu semnarea contractului pe minim 12 luni.
 2. Oferta nu poate fi activată dacă contractul Clientului pentru un alt abonament eligibil a fost rezolvit de Client sau din motive imputabile Clientului în perioada promoţiei, inclusiv prin portare sau transfer la serviciul Orange Internet Acum PrePay.
 3. În cadrul ofertei, Clientul beneficiază de trafic suplimentar lunar gratuit (bonus) în volum de 100GB, timp de 24 luni consecutive. Dacă data activării ofertei nu coincide cu data de facturare a Clientului, perioada de 24 luni include prima luna incompletă.
 4. Traficul lunar suplimentar poate fi utilizat numai până la următoarea dată de facturare, după consumarea traficului lunar standard inclus în abonament. Traficul suplimentar neutilizat în cursul perioadei de facturare nu se transferă pe perioada de facturare următoare şi se anulează.
 5. În cazul suspendării contractului, perioada în care se alocă traficul suplimentar lunar nu se prelungeşte. Perioada în care contractul este suspendat nu se include în perioada minimă a contractului asumată de Client.
 6. În cazul schimbării abonamentului pe altul ineligibil, oferta se anulează ireversibil, fără însă a afecta angajamentul Clientului privind respectarea perioadei minime a contractului. În cazul schimbării abonamentului pe abonamentele Internet Acum 4G 90 lei, 120 lei, 170 lei sau Internet Acum Nelimitat 230 lei, pentru perioada rămasă din cele 24 luni se va aplica oferta De 3 ori mai mult trafic lunar Internet Acum”.
 7. În cazul nerespectării perioadei contractuale minime din motive imputabile Clientului (de ex. rezoluţiunea contractului pentru abonament de către Client din motive neimputabile Orange Moldova, inclusiv prin portare sau transfer la Orange Internet Acum PrePay, ori de către Orange Moldova din motive imputabile Clientului), Orange Moldova are dreptul de a încasa de la Client o penalitate egală cu 50% din plata lunară de abonament (la data survenirii condiţiei respective) înmulţită cu numărul de luni rămase până la expirarea perioadei contractuale minime. În cazul în care Clientul are asumat şi/sau îşi asumă un alt angajament privind perioada contractuală minimă (de exemplu, în legătură cu procurarea unui dispozitiv la preţ promoţional şi/sau în rate), penalităţile datorate pentru nerespectarea angajamentelor asumate se cumulează.
 8. Oferta nu este compatibilă cu alte oferte similare.
 9. Notă: Clienţii care deţin abonamente eligibile la data lansării ofertei pot activa oferta prin intermediul paginii web sau aplicaţiei My Orange, în aceleaşi condiţii, pentru o perioadă de 12 luni, la achitarea unei plăţi unice de 100 lei.

Toate opţiunile pot fi activate prin aplicația My Orange și pe my.orange.md

NOU! 100 GB trafic Internet plată unică 100 lei

Opțiunea „100 GB trafic Internet” este disponibilă în perioada 24.03.2021-15.03.2023 şi include 100 GB trafic lunar, timp de 12 luni, la prelungirea contractului pe minim 12 luni. Traficul din optiune poate fi consumat pe parcursul lunii pentru care a fost alocat, după epuizarea traficului inclus în Abonament. Opțiunea poate fi utilizată numai cu abonamentele 4G Acasă 250 lei şi 4G la Birou 250 lei. Preţul opţiunii se percepe o singură dată, la activarea opţiunii.

Internet 10 GB 30 lei

 • Conţine 10 GB de trafic Internet
 • Se activează la necesitate
 • Valabilitate – 30 de zile din data activării
 • Preţ – 30 lei

Dublu Trafic 4G 100 lei

 • Dublează traficul din abonament
 • Se activează la alegere: pentru o singură utilizare sau cu abonare
 • Poate fi activată din ziua curentă sau din ziua de facturare
 • Traficul din opţiune se păstrează nelimitat
 • Disponibil doar pentru abonamentele Internet Acum 4G

Upload rapid 50 lei lunar

 • Beneficiază de viteză de încărcare până la 50 Mbps în reţeaua 4G şi până la 5,4 Mbps în reţeaua 3G+, timp de o luna
 • Se activează doar cu abonare, din ziua curentă sau din ziua de facturare
 • Activarea opţiunii este posibilă în cazul în care nu ai datorii în cont şi dacă dispui de trafic la viteză înaltă
 • Opțiunea poate fi utilizată doar dacă dispui de trafic la viteză înaltă
 • La activarea opţiunii vei fi taxat integral, chiar dacă activarea opţiunii are loc în mijlocul perioadei de facturare.
Condiţiile Generale de utilizare Orange Internet Acum
Descarcă Ghidul de Utilizare Internet Acum

Abonamente retrase din oferta comercială

 

Abonament Trafic inclus in abonament Trafic gratuit după 1 an Trafic gratuit după 2 ani Trafic gratuit după 3 ani
4G Acasă 300 lei 50 GB +15 GB +30 GB +30 GB
+Upload Rapid option
4G Acasă 200 lei 30 GB +7.5 GB +15 GB +15 GB
+Upload Rapid option
4G Acasa 220 lei 30 GB - - -
4G Acasa 300 lei plus 60 GB - - -

Servicii administrative

Serviciu Tarif
Înlocuirea cartelei SIM gratuit
Deblocarea cartelei SIM (codul PUK) gratuit
Schimbarea numărului standard existent (maxim de 3 ori pe an) 50 lei
Schimbarea abonamentului la unul mai mare gratuit
Schimbarea abonamentului la unul mai mic gratuit
(în cazul în care nu au procurat dispozitiv la preţ promoţional)
Transfer la Internet Acum PrePay 25 lei
Suspendarea numărului pentru perioada până la 12 luni 50 lei
Schimb de titular gratuit
Factura electronică gratuit
Expediere detalii factură prin poștă 30 lei
Imprimare detalii factură 30 lei
 • Detaliile factură sunt eliberate abonaţilor în magazinele Orange sau sunt livrate la adresa indicată în baza unei cereri scrise.
 • La schimbarea abonamentului, traficul rămas se transferă şi se utilizează după regulă noului abonament. Schimbarea abonamentului se face din ziua de facturare.
 • La suspendarea temporară a numărului, traficul neutilizat din abonament (cu excepţia traficului de fidelitate, din opţiunea Dublu Trafic) se anulează.
Versiunea Desktop
Întregul univers
My Orange în mâna ta
Administrează-ți numerele
mobile online, rapid și intuitiv
Descarcă aplicația