Înapoi

Cum obțin lista cu numerele telefonate având abonament lunar

Utilizând un număr cu abonament lunar, vizitează un magazin Orange pentru a solicita lista detaliată cu apelurile efectuate, data și ora convorbirilor.

 

Informația o poți primi:

  1. La adresa de e-mail: în baza unei cereri, pentru o singură dată sau cu recepționare lunară. Se acceptă depunerea cererii doar în magazinele oficiale Orange, la prezentarea actului de identitate. Primirea informaţiei la adresa de e-mail este gratuită și poate dura în jur de 3 zile. Vizualizarea informației va fi posibilă după introducerea parolei pe care o indici la scrierea cererii. Dacă uiți parola, este necesar să depui o cerere, cu parola nouă, iar noi îți vom reexpedia factura detaliată.

  2. Imprimată pe hârtie: se efectuează în magazin. Detaliile pentru 1 număr și durata de 1 lună costă 30 MDL. Obținerea datelor printate poate dura până la 15 zile lucrătoare.

 
 

Persoanele juridice, companiile, pot solicita activarea facturii detaliate prin transmiterea cererii precompletate și a următoarelor documentele:

  • Buletinul de identitate a directorului
  • Copia Extrasului din Registrul de Stat
  • Procura (specială) în care este indicat împuternicirea persoanei delegate de a solicita factura detaliată pe un număr de telefon sau pe toate numerele de pe companie. Setul poate fi transmis la adresa de e-mail corporate@orange.md precum și depusă în magazinele directe și partenere Orange.

 

 

Vezi articolul: Cum obțin detalii apeluri pentru numărul PrePay

 

Vezi secţiunea orange ajutor abonament unde găseşti răspuns la alte întrebări despre serviciile disponibile cu abonament lunar sau vezi secțiunea ajutor pentru persoane juridice.

Te-a ajutat acest raspuns?