Înapoi

Cum verific starea contului și consumul pentru numărul meu mobil

 

Dacă dorești să vezi toate detaliile despre starea contului pentru numărul tău, alege una din următoarele metode:

 

*133#

Vezi video:

  • Pentru informații despre starea generală a contului, formează codul scurt *133#.
  • Răspunde la mesaj cu cifra '1' pentru a vedea detalii despre creditul din abonament, opțiunile activate și punctele de fidelitate.
  • Pentru a vedea care este abonamentul tău lunar, formează  *133# și răspunde la mesaj cu cifra 2. Astfel primești informații despre numele abonamentului, data când este facturat abonamentul și dacă ai consum în afara abonamentului lunar.
  • Dacă ai un telefon sau alt dispozitiv procurat în credit, apelează *133# apoi răspunde la mesaj cu cifra 2 >> 1. Vei primi detalii despre telefonul procurat în rate, suma și numărul de luni rămase până la închiderea creditului.

 

 

My Orange app

Vezi video:

Verifică starea contului și facturile lunare pentru 12 luni în aplicaţia My Orange, instalată pe telefonul mobil. Dacă încă nu utilizezi aplicația, îţi recomandăm să o descarci şi instalezi pe telefon de pe: Google Play Android, App Store iPhone, App Gallery Huawei.

 

 

 

https://my.orange.md        

Vezi video:

Intră și loghează-te cu numărul tău pe pagina https://my.orange.md. Aici poți verifica şi schimba serviciile tale asemeni unui consultant din magazinele Orange.

 

 

 

DJINGO

Vezi video:

Contactează-l pe Djingo. În fereastra deschisă, selectează >> Starea Contului. Astfel primești toate detaliile despre starea contului pentru numărul tău de telefon.

 

 

Verifica starea contului orange Moldova *133# apeleazaDjingo chat bot de la Orange Moldova starea contuluivideo youtube cum verific starea contului numarului Orange Moldova pe pagina my OrangeStarea contului in aplicatia my orange moldova


Vezi secţiunea orange ajutor abonament unde găseşti răspuns la alte întrebări despre serviciile disponibile cu abonament lunar.

Te-a ajutat acest raspuns?