Înapoi

Cum creez sau șterg contul My Orange

 

Creează-ți Cont Orange pentru numărul tău mobil, indicându-ne adresa de e-mail și o parolă de securitate. Având creat contul, te vei loga ușor în aplicaţia My Orange și pe pagina https://my.orange.md chiar și atunci când ești peste hotare:creare cont my orange moldova

  • prin WiFi sau internet mobil

  • fără să ai cu tine cartela SIM

  • fără serviciul Roaming activat pe numărul tău

La momentul creării contului, primești un bonus de 10 GB de trafic internet, valabil 15 zile. După autentificarea în aplicație cu contul Orange, vei rămâne conectat timp de 60 de zile. Aici vei putea vedea toate detaliile despre numărul tău: starea contului, facturile lunare, plățile făcute etc. Dacă utilizezi un număr scris pe numele unei companii, de asemenea poți crea un cont Orange pentru numărul tău.

 

 

Pentru a-ți putea crea contul, trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

  1. Asigură-te că telefonul creeaza contul orange pentru numarul tau de telefontău este conectat la rețeaua mobilă și că numărul de telefon este activ pentru a putea primi SMS cu codul de confirmare.

  2. Completează cu atenție adresa ta de e-mail, iar la finalul procesului de creare a contului, intră în poșta electronică, deschide mesajul primit de la Orange pentru a valida contul creat.

 

 

Dacă dorești șă ștergi contul creat:

  • Fiind logat pe https://my.orange.md, mergi în meniu >> Mai mult >> Setări >> găsește opțiunea "Șterge contul" rulând în jos conținutul paginii.

  • În aplicația My Orange apasă pe patratul Orange >> Setările Contului Orange >> găsește opțiunea "Șterge contul" rulând în jos conținutul paginii.

Contul nu este șters imediat. Dacă dorești crearea altui cont va fi nevoie să aștepți o perioadă sau să continui să utilizezi contul în proces de ștergere, până la anulare.

 

 


Vezi secţiunea orange ajutor abonament unde găseşti răspuns la alte întrebări despre serviciile cu abonament lunar.

Te-a ajutat acest raspuns?