Înapoi

Ce fac dacă cartela SIM nu funcționează sau am pierdut-o

restabilire SIM Orange Moldova telefon pierdut

Blochează utilizarea cartelei SIM

Dacă pierzi telefonul, cartela SIM Orange, apelează Serviciul Clienți pentru persoane fizice. Blocarea cartelei pierdute, furate, nu oprește includerea abonamentului lunar, a plății pentru abonament.

Dacă numărul tău este scris pe numele unei companii, apelează Serviciul Clienți  de pe un număr corporativ, al administratorului sau al unui coleg de muncă, sau numărul fix pentru persoane juridice de pe oricare alt număr.

Dacă pierzi cartela SIM când te afli după hotare, pentru a cere blocarea ei, scrie-ne pe chat >> Transfer către consultant. Legătura cu consultantul este disponibilă de luni până sâmbătă, între orele 9.00 - 18.00. Vei fi rugat să răspunzi la câteva întrebări de identificare pentru a bloca cartela pierdută.

 

 

Restabilește cartela SIM

Restabilirea cartelei pierdute se face contra plată, 20 MDL. Numerele de telefon salvate pe SIM-ul pierdut nu pot fi restabilite pe cartela SIM nouă. Informaţia a fost pierdută odată cu pierderea cartelei SIM.

Pentu a restabili cartela SIM/eSIM și a continua să utilizezi serviciile mobile, vino într-unul din magazinele Orange având cu sine actul de identitate. Doar titularul contractului sau utilizatorul cu procură notarială poate restabili cartela SIM pentru un număr cu abonament lunar.

Cartela SIM PrePay poate fi restabilită de către utilizator. Condiția de bază este să răspundă corect la întrebări legate de utilizarea numărului pierdut.

Persoanele juridice, care au numărul înregistrat pe numele unei companii, prezintă actul de identitate și procura, sau permisiunea companiei, în formă scrisă, de a restabili cartela SIM.

Restabilirea cartelei SIM este gratuită dacă:

  • o prezinţi la magazin ca fiind defectă

  • ai cartelă SIM de format standart şi o schimbi pe - micro sau nano SIM

  • faci schimb de SIM în cadrul activării serviciului semnătura mobilă

Se achită 20 lei pentru restabilirea SIM dacă ai pierdut cartela SIM sau ai blocat-o indicând greșit codul PIN/PUK.

 

 

Dacă dorești să recuperezi telefonul pierdut, adresează-te la sectorul de poliţie. Va fi necesar să depui o cerere cu solicitarea de investigare, căutare a telefonului pierduuser guide lista preturi abonament restabilire sim defect pierdut Orange Moldovat.

Vezi secţiunea orange ajutor abonament unde găseşti răspuns la alte întrebări despre serviciile disponibile pe un număr cu abonament lunar.

Te-a ajutat acest raspuns?