Înapoi

Opţiunea 3 Numere Favorite

 

Opțiunea 3 Numere favorite este destinată clienților cu abonament lunar. Clienții cu numere PrePay beneficiază de opțiunea Număr magic. Opțiunea 3 Numere favorit permite alegerea a 3 numere Orange cu care să vorbești nelimitat. Dacă ai un abonament mai vechi, limitele pentru convorbiri cu aceste numere pot fi de 300 sau 500 de minute, în funcție de oferta inițială. Opțiunea nu este disponibilă pentru activarea contra plată. Ea este inclusă automat în multe din abonamentele Orange. Pentru a verifica câte minute ai disponibile pentru convorbiri cu numerele favorite, apelează *133*1#.

 

Pentru a verifica care sunt numerele tale favorite și a programa modificarea lor:

  1. Apelează *100*23#

  2. Utilizează aplicaţia My Orange >> Numerele mele Favorite >> Gestionează

  3. Intră pe pagina https://my.orange.md >> Opțiuni şi servicii >> Numere Favorite >> 3 Numere Favorite Nelimitat

 

Dacă numărul tău mobil este suspendat, blocat, nu vei putea programa modificările dorite. Repetă acțiunea când ai numărul reconectat și e posibil să efectuezi apeluri. Poți programa schimbarea numerelor în fiecare lună, până la ziua de facturare. Shimbarea programată se va realiza doar în ziua de facturare și este important să verifici dacă are loc. Dacă doreşti schimbarea numerelor favorite, verifică fiecare număr nou dacă este din reţeaua Orange apelând *833#.

Majoritatea abonamentelor Orange au inclusă gratuit opţiunea 3 Numere Favorite în abonamentul lunar. Dacă opţiunea 3 Numere favorite este activată contra plată, poţi programa de sine stătător modificarea numerelor favorite începând cu ziua de facturare, prin una din metodele descrise la punctele 1-3. Dacă dorești dezactivarea opțiunii, apelează Serviciul Clienţi.3 numere preferate favorite orange moldova, modificare activarea dezactivare


Vezi secţiunea orange ajutor abonament unde găseşti răspuns la alte întrebări despre serviciile cu abonament lunar.

Te-a ajutat acest raspuns?