Înapoi

Ce este expertiza independentă

 

Expertiza independentă - este verificarea funcţionării dispozitivului tău, de către un expert din acest domeniu, în conformitate cu prevederile legii privind protecţia consumatorului. Compania care se ocupă de expertiză - activează absolut independent şi dezinteresat. Expertul verifică starea tehnică a dispozitivului şi cauza din care nu funcţionează corespunzător. În cazul Companiei Orange Moldova, Expertiza Independentă este făcută de către Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, MD-2012, Chişinău, str. Maria Cebotari 8.

 

 

Expertiza Independentă o poţi iniţia: 

  1. De sine stătător, contactând experții CCI a RM la numărul de tel. 022 238781, 022 238432 sau la adresa de e-mail expertiza@chamber.md

  2. Adresându-te companiei Orange pentru iniţierea procedurii

 

 

În cazul în care Expertiza Independentă confirmă lipsa defectului declarat de către tine, sau, faptul că disfuncţionalitatea dispozitivului a apărut în urma utilizării lui incorecte, cheltuielile expertizei (720 lei) le achită utilizatorul dispozitivului care s-a adresat pentru expertiză.


Vezi secţiunea orange ajutor abonament unde găseşti răspuns la alte întrebări despre serviciile disponibile cu abonament lunar.

Te-a ajutat acest raspuns?